• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Aynı şeyler o zaman. Hemşire söylemişti bu belirtileri olur diye. Chatgpt de bu belirtiler ne hamilelik belirtisi ne de değil diyebilirim diyor, Test gününe kadar sabırla bekleyecek misim😁 teşekkürler chat🤭😁
Chatgbt bu süreçte resmen dostumuz oldu yalnız değilmişim 😀😀

Arkadaşlar 4 aralıkta sonuç öğrenecek çok anlaşılan hepimiz haberdar edelim 🥰

kalçadan iğne yaptırırken mecbur karnımızın üzerine yatıyoruz ya demi ben yanlış bilmiyorum bir zararı yoktur demi ya aklımdaydı soracaktım

kalçadan iğne yaptırırken mecbur karnımızın üzerine yatıyoruz ya demi ben yanlış bilmiyorum bir zararı yoktur demi ya aklımdaydı soracaktım

Evet mecbur ben de öyle yapıyorum
Herhangi bir zararı olmazmış, transfer günü hemşire söylemişti bana bunu. Uyurken yan yada yüzüstü yatabilirsiniz hiçbir zararı olmaz şu an embriyo'ya zarar veremezsiniz rahmin içinde demişti 😊

Benımde 24 kasım transferım oldu kızlar bakalım ılk uc gun kasık agrım oldu sonra gectı sımdı hıcbırsey yok bakalım ıkı embrıyo transferı oldum 5 gün embriyolar 🥰

Benımde 24 kasım transferım oldu kızlar bakalım ılk uc gun kasık agrım oldu sonra gectı sımdı hıcbırsey yok bakalım ıkı embrıyo transferı oldum 5 gün embriyolar 🥰
Hayırlı olsun istediğimiz haberler gelsin inşallah 🥰

Back
X