• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Yok canım kullanmıyorum. Prednol muadili deltacortil kullandım ben ama transferden önce 5 gün sadece kullandım. Şu an corasprin, progesteron iğne ve fitil, folidoce, estrofem var kullandigim
Anladım canım yani normaldir muhtemelen o kadar ilaçlar kullanıyoruz dışarıdan hormonlar alıyoruz. Hormonlar yükseliyor bazıları düşüyor böyle şeyler yapabilir diye biliyorum ☺️

Felaket bir igne ya 🫢Bu benim 3. Transferim. En kotusu bu bence. Diger butun igneleri kullandim bunun gibi mahvetmedi benii

Felaket bir igne ya 🫢Bu benim 3. Transferim. En kotusu bu bence. Diger butun igneleri kullandim bunun gibi mahvetmedi benii
Aynen ya bencede öyle ikinci transferim benimde. İlk transferim doğal olmuştu çok rahattı buna göre inşallah faydasını görelim de

Bir çok arkadaşımızın çift bir sende tek emriyo verildi diye gördüm şansımız biraz düşük hiç inancım yok ama inşallah tutmuştur
Ben ilk defa deniyorum yaşım da 29 sanırm bu yüzden tek koydular allaha şükür bir problemimiz de yoktu daha önce düşük de yaşamamıştım, sebepsiz infertilite benim hiç hamile kalamadım ben yasal olarak 1 hakkım olduğu söylendi 🫤

Ben ilk defa deniyorum yaşım da 29 sanırm bu yüzden tek koydular allaha şükür bir problemimiz de yoktu daha önce düşük de yaşamamıştım, sebepsiz infertilite benim hiç hamile kalamadım ben yasal olarak 1 hakkım olduğu söylendi 🫤
Evet öyle 35 yaştan küçüksen amhta çok düşük değilse ilk iki denemede tek embriyo üçüncü de çift koyma hakkı oluyor yasal olarak. Benimde sebepsiz infertilite ikinci denemem bakalım inşallah üçüncüye gerek kalmaz 🙏🏼

Back
X