- 18 Şubat 2023
- 175
- 77
- 28
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim testim bu sekildeydi kan tahlili ile netlesir
Süper canım artıs guzel devamı gelır ınsallahIlk kan tahlilini t+7 de cumartesi verdim 38.11 idi t+9 pazartesi yani bugun 85.86 cikti
Yapmayayım o yuzden bekleyeyım dıyorum artık bendeBenim testim bu sekildeydi kan tahlili ile netlesir![]()
Amın canımm ınsallahAllah razi olsun canim umarim seninde guzel guzel artar saglikla kucagimiza aliriz![]()
Kasıklarımda ara ara şifdetlu sancı oluyodu ve sag bacagıma cok vuruyodu canımSilik görenler bir belirtiniz oldu mu acaba![]()
Benim hic belirtim olmadi canimSilik görenler bir belirtiniz oldu mu acaba![]()
Benimde aynı gün tek embirio 5. Gün.Benımde 24 kasım transferım oldu kızlar bakalım ılk uc gun kasık agrım oldu sonra gectı sımdı hıcbırsey yok bakalım ıkı embrıyo transferı oldum 5 gün embriyolar![]()
Benim göğüslerim de aynı şekildeBenimde aynı gün tek embirio 5. Gün.
Ovitrelle kullandım diye 10. Gün yani perşembe idrar tahili yapayom diyorum. Normal kam günüm 6 aralık. Benimde çok belirtim yok bazen göğsüm hassas gibi oluoyr sma sonra geçiyor
Bence yapmayın ben yaptım negatif gördükçe insanın morali bozuluyor direk kan testi ile öğrenmek daha iyi olurZaman geçmiyor resmen kızlar kaset testi yapmaya da korkuyorum inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız![]()
Bildiğim kadarıyla o iyi artımed kötüKaset teste hangi marka alıyorsunuz ben bugün sipariş verdim de laboquick aldım
Evet canım yapmayacağım inşallah kan testinizde çıkar olumlu haber kaset testler yanıltabiliyorBence yapmayın ben yaptım negatif gördükçe insanın morali bozuluyor direk kan testi ile öğrenmek daha iyi olur
Bana da doktor verdi canım transfere hazırlanıyorum. Sizin süreç ne durumdadır ?Prolutex kullanan var mı kızlar ben göbekten yapıyorum günde 2 kez artık göbeğime dokunmaya bile korkar oldum başka yerden de yapılabiliyor mu acaba
Bana progestan kalçadan verdi gunde 1. O da zor oturamıyorum popomun ustune baya ağrıtıyorBana da doktor verdi canım transfere hazırlanıyorum. Sizin süreç ne durumdadır ?
Bende transferden önce başladım şimdi transferimi oldum hala devam ediyorum 5.gün bugün inşallah hayırlı sonuçlar alırızBana da doktor verdi canım transfere hazırlanıyorum. Sizin süreç ne durumdadır ?