• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Aa aize de cok gecmis olsun🙏🏼 Cok dikkat etmek lazim yaa

sizw de cokk gecmis olsun☺️🥹Bende yarin boyle bir tabak hazirlayim kendime gidip bi alisveris yapmam lazim ama evde bir sey kalmadi. Bugun disaridan soyledim. Onu da hic istemiyorum. 😌
Bende transfer oncesi birkaç çeşit yemek hazırlayıp dolaba koymuştum, sırayla onları pişirip yedik.. stok bitti 😅😅 dün dışarıdan söyledim bende(arada boyle kacamaklar guzel oluyor)😁 bugün ne yapsam bireyler hazırlamam lazım artık 🥲

Ben tamam olmadı adet olacağım dedim karnım bacaklarım çok ağrıdı çok şükür bugün pozitifi gördük hiç öyle düşünmeyin aynı şeyleri yaşadım .
Ayy inşallah, pozitiftir bende de 🤲gücüm kalmadı artık galiba 😔 hayırlı olsun size insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebisinizi🤲🥰

Ben tamam olmadı adet olacağım dedim karnım bacaklarım çok ağrıdı çok şükür bugün pozitifi gördük hiç öyle düşünmeyin aynı şeyleri yaşadım .
Ay ne güzel maşallah şuan bende öyle hissediyorum artık rüyalarımda kan tahlillerim negatif görüyorum o derece 😅 inşallah bizlerde sizler gibi pozitifi görürüz ♥️ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🫂

Bende transfer oncesi birkaç çeşit yemek hazırlayıp dolaba koymuştum, sırayla onları pişirip yedik.. stok bitti 😅😅 dün dışarıdan söyledim bende(arada boyle kacamaklar guzel oluyor)😁 bugün ne yapsam bireyler hazırlamam lazım artık 🥲
Bende oyle :) Su pozitifi gorsek cok rahatlatacagiz ve biraz daha motive olacagiz diye dusunuyorum.:) Bu cok arafta hissetiriyor. Tedavinin her asamasi zor ama bu asamasi en zoru ya

Bazen sağ bazen sol tarafta ama çoğunlukla sağda batma hissediyorum. Çok fazla rahatsız edici değil ama aklıma takıldı. Benzer durum yaşayan var mı 😇
Merhabalar 27 kasımda 5.gün embriyosu çift embriyo transferi oldum pazartesi kan testi vereceğim hergün adet olacakmış gibi ağrım ve karnımda şişlik vardı 8.günde azaldı hiç bişeyim yok gibi tutmadı mı acaba bir belirtide yok çok endişeliyim ilk transferim pozitif çıkanlar sizlerde nasıl oldu?

Alıntı Yorumla
Şikayet Et •••

Ay ne güzel maşallah şuan bende öyle hissediyorum artık rüyalarımda kan tahlillerim negatif görüyorum o derece 😅 inşallah bizlerde sizler gibi pozitifi görürüz ♥️ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🫂
Siz benim yaptığımı yapıp kötü düşünmeyin güzel güzel enerjiler salınnn etrafa

Merhabalar 27 kasımda 5.gün embriyosu çift embriyo transferi oldum pazartesi kan testi vereceğim hergün adet olacakmış gibi ağrım ve karnımda şişlik vardı 8.günde azaldı hiç bişeyim yok gibi tutmadı mı acaba bir belirtide yok çok endişeliyim ilk transferim pozitif çıkanlar sizlerde nasıl oldu?

Alıntı Yorumla
Şikayet Et •••
Benim de öyle oldu ucunu ve altıncı gün yoğun ağrılar hissettim sonra hepsi geçti

Alıntı Yorumla
Şikayet Et •••
Merhaba benim transferimin ilk gününden son gününe kadar hiç bir şey hissetmedim hiç belirtim yoktu pozitif aldım merak etmeyin bol bol dua edin

Alıntı Yorumla
Şikayet Et •••
Merhaba ben de 27 kasımda transfer oldum sizin gibi aynen 😊 ben de bazen belirti yaşıyorum bazen hiç belirti olmuyor 4. 5. günlerde daha çok kasık ağrısı ve göğüs ağrısı vardı şu an daha az. Ben de çok endişeliyim pazartesi test günüm inşallah ikimizin de pozitif olur kan vermeye bile korkuyorum 🤦🏻‍♀️😊

merhaba kızlar. 24 kasımda trasnfer oldum. dayanamayıp 7.gün kan verdim 40 çıktı. 9.gün 166 bir de bgn vericem. bgn 11. gün inşallah güzel artar . sizin beta değerleriniz kaçıncı gün nasıldı

Merhaba benim transferimin ilk gününden son gününe kadar hiç bir şey hissetmedim hiç belirtim yoktu pozitif aldım merak etmeyin bol bol dua ed
Merhaba benim transferimin ilk gününden son gününe kadar hiç bir şey hissetmedim hiç belirtim yoktu pozitif aldım merak etmeyin bol bol dua edin
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Merhaba ben de 27 kasımda transfer oldum sizin gibi aynen 😊 ben de bazen belirti yaşıyorum bazen hiç belirti olmuyor 4. 5. günlerde daha çok kasık ağrısı ve göğüs ağrısı vardı şu an daha az. Ben de çok endişeliyim pazartesi test günüm inşallah ikimizin de pozitif olur kan vermeye bile korkuyorum 🤦🏻‍♀️😊
Bende öyle gün yaklaştıkça stres artıyor inşallah güzel sonuçlar alırız

Back
X