• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Ya kızlar benim değerim 9.gun 209 du, bugün 11.gun değeri 297 çıktı. Biraz moralim bozuldu. Düşmemiş ama yeterli de artmamis. İki embriyo transferiydi😔

Ya kızlar benim değerim 9.gun 209 du, bugün 11.gun değeri 297 çıktı. Biraz moralim bozuldu. Düşmemiş ama yeterli de artmamis. İki embriyo transferiydi😔
Dr ne dedi cnm, hemen moralini bozma bazen 1 tanesi tutunamadığında vs oluyor çünkü artış var %50 neredeyse

Hakkınızda hayırlısı olsun umarım en kısa sürece kalbinizden geçen güzel haberler sizi bulsun🙏
Çok zor gerçekten dayanamıyorum artık hiçbir sebep olmaması da ayrı sinirimi bozuyor hiç anne olamayacakmışım gibi hissetmeye başladım iyice

doktor da benzer şeyler dedi, iki embriyo transfer olduğu için biri devam edememis olabilir dedi. Çarşamba yeniden kan vericem🥹
Görünüş öyle görünüyor canım hiç kalbini sıkma şimdiden çünkü artış var hani 10-20 olsa üzül diyeceğim ama biri devam ediyor gibi güzel gelecek kalbini sıkma haberini mutlaka ver olur mu

Back
X