24+3 iken detayli ultrasona girebilirmiyim ?

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Anca randevu alabildim hep doluydu randevu gunumde 24+3 olucam problem olur mu sizce ?

20-24 diyorlar canım genelde. Öyle olursa da doktora bunu mutlaka belirt.

Benimde bir karisiklik oldu gecen hafta kontrole gittim..doktor neden ayrintili usg yaptirmadin dedi..20 haftada yapildi diye biliyorum doktor kayitlarda gorunmedigini soyldi ve tekrar istedi..23 haftalik olmuştum gec kaldigim icin bakamayacaklarini soyledi..soyle bir durumda var benim bebegim biraz iri oldugu icin gecen hafta 25 haftalik gorunuyordu ondan dolayida bakmakta zorlanmis olabilir

Doktorum bana 24.haftaya kadar yapilmis olmasini istemelerinin sebebinin 24 haftadan sonra cocuga mudahalenin zor olmasini soyledi. Bebekte ya da annede herhangi bir problem varsa dogum oncesinde, esnasinda ya da sonrasinda mudahale etmek icin yapiliyor zaten ayrintili ultrason bence az bir gecikme de olsa girmenizde fayda var.

Cevaplariniz icin tesekkur ederim kizlar gidicem artik umarim gununun gecmesi sonuclari yaniltmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…