Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi nasip etsin24 gün oldu doğum yapalı eşimle sadece seviştik vajinama kesinlikle girmedi ama üstüme boşaldı hamile kalır mıyım ?
Ney?24 gün oldu doğum yapalı eşimle sadece seviştik vajinama kesinlikle girmedi ama üstüme boşaldı hamile kalır mıyım ?
Sperm bı şekilde girmiştir diye kuşku duydumsizce boyle bir sey mumkun mu ? oyle olsa burda herkes kolayca hamile kalirdi :)
Bu arada tebrik ederim Allah bagislasin anali babali buyutsun
Kalmazsınız merak etmeyin
İlk şoku atlattım, cevap veriyorum: spermler 72 saate kadar canlı kaldıkları için cildiniz tarafindan emilip rahme ulaşmayı başarabilirler.24 gün oldu doğum yapalı eşimle sadece seviştik vajinama kesinlikle girmedi ama üstüme boşaldı hamile kalır mıyım ?
yok rahat olun hem duzgunce iliski olmadan ustelik tek seferde hamile kalmaniz mumkun degilSperm bı şekilde girmiştir diye kuşku duydum
Gercektenmiiiiİlk şoku atlattım, cevap veriyorum: spermler 72 saate kadar canlı kaldıkları için cildiniz tarafindan emilip rahme ulaşmayı başarabilirler.
Sezeryan oldum24 günde ne ara toparladınız kendinizi![]()
Vajinaniza boşaldıysa hamile kalma ihtimaliniz var evet. Lohusayken hamile kalanlar kervanı vardı burada, ona katılırsınız.Yani spermin girme olasigi biraz yüksekti sanki içime olmasada sıvı sonuçta bı şekilde içime girmesinden şüphe ediyorum
Ayrica normal şeyler ilişkiye girmedik zaten hamileligim boyunca hiç ilişki yaşamadık oyuzdenSezeryan oldum
Vajinamin içine değil üstüne sadeceVajinaniza boşaldıysa hamile kalma ihtimaliniz var evet. Lohusayken hamile kalanlar kervanı vardı burada, ona katılırsınız.
Kaç yaşındasınız?Gercektenmiiii![]()
İhtimal var.Vajinamin içine değil üstüne sadece
Çok komik yaaRabbim bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi nasip etsin
Bu bebeğiniz eşiniz üstünüze boşaldı diyemi oldu acaba![]()