- 1 Mart 2007
- 6.164
- 12.737
- 773
- 38
Gayette kibar cevap verenler var lahusalığın arkasına sığınma hemen!Mu
Cevap verenler arasında kibar kimseyi göremedim malesef heleki lohusa birine böyle davranilmasini eleştirmelisin önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayette kibar cevap verenler var lahusalığın arkasına sığınma hemen!Mu
Cevap verenler arasında kibar kimseyi göremedim malesef heleki lohusa birine böyle davranilmasini eleştirmelisin önce
Aynen öyle. Şu strese değer mi hiç oysaYa işte doğum yaptım diyor, biliyor ki diyeceğiz korkuyorsan sevişme, korun diye. Henüz reşit bile olmayabilir.
Sizi şikayet ettim salaklar diyerek hakeret ettiniz çünkü uslubunuzu bozmaniza gere yoktuNe alaka bütün salaklar beni buldu
La havle veladoğum yapmış kadının sorduğu soruya bak
Vajinal değil genital doğum yapmış olabilir.Konu ve cevaplar, o yüzden şüpheli zaten. Konu sahibinin mantığına göre ;vajinal doğum değil de ,sezaryen doğum yaptığı için kendini lohusa saymıyor da olabilir.
Kaç defa okudum yine anlamadım Doğum yapan biri bu cümleyi nasıl düşünür akıllara zararBacaklarım kapalıydı fakat bakire olmadığım için bi ihtimalle korku duydum
DemekkiBu bebeğiniz eşiniz üstünüze boşaldı diyemi oldu acaba![]()
Kafama ilk gelen soru buydu daha yeni bide doğum yapmış biri nasil olurda böyle bri cümle kurar diye hatta yazacaktida hadi dedim neyse üstüne gitmeyimKaç defa okudum yine anlamadım Doğum yapan biri bu cümleyi nasıl düşünür akıllara zarar![]()
Evet haklisiniz. Bu sekilde hamile kalan bakireler bile var vajina uzerine sperm akisi oldugu zaman spermin vajina icine girme ihtimali cok yuksek.İlk şoku atlattım, cevap veriyorum: spermler 72 saate kadar canlı kaldıkları için cildiniz tarafindan emilip rahme ulaşmayı başarabilirler.
Askim akrabam bakireyken bu sekilde hamile kalmistiKafama ilk gelen soru buydu daha yeni bide doğum yapmış biri nasil olurda böyle bri cümle kurar diye hatta yazacaktida hadi dedim neyse üstüne gitmeyim
Sperm dıştan da olsa içeri girdiyse nasıl bakire olunuyorEvet haklisiniz. Bu sekilde hamile kalan bakireler bile var vajina uzerine sperm akisi oldugu zaman spermin vajina icine girme ihtimali cok yuksek.
Cok acıdır ki yakın akrabam dugunune 2 ay kala bu sekilde hamile kalmisti. Kimseyede soyleyememistik seneler önce doktora gittigimizde hem bakire hem hamileydiNeyseki evlendi suan cocugu 14 yasinda
İnsanlar zar yirtilmadikca bakire kabul ediyorlar kendilerini. Geçen gün bulaşık makinesi aldık mesela, iki defa çalıştırdım ama üst kapağındaki bantları çıkarmadığım için bakire hala.Sperm dıştan da olsa içeri girdiyse nasıl bakire olunuyor
O halde sürtündüm hamile kalırmıyım diyenler boşuna konu açmıyormuş
ben iptal![]()
Bakireler hamile kalmaz diye düşünen konu sahibi.Evet haklisiniz. Bu sekilde hamile kalan bakireler bile var vajina uzerine sperm akisi oldugu zaman spermin vajina icine girme ihtimali cok yuksek.
Cok acıdır ki yakın akrabam dugunune 2 ay kala bu sekilde hamile kalmisti. Kimseyede soyleyememistik seneler önce doktora gittigimizde hem bakire hem hamileydiNeyseki evlendi suan cocugu 14 yasinda
Valla basimiza geldigi icin biliyorum net.Bakireler hamile kalmaz diye düşünen konu sahibi.
İşte biz de zarla alakası yok dedik. Tamamen kapalı bir zar olması durumunda engeller gebeliği ki o zaman da zaten içeride adet kanı biriktiği için cerrahi işlemle açılır. Yani zarın cinsel ilişkiyle bir alakası yok. Bunu bilmek için başımıza gelmesine de gerek yok.Valla basimiza geldigi icin biliyorum net.
Kizlik zari esnek olup hamile kalanlar bile var ne alaka zarla![]()
İşte biz de zarla alakası yok dedik. Tamamen kapalı bir zar olması durumunda engeller gebeliği ki o zaman da zaten içeride adet kanı biriktiği için cerrahi işlemle açılır. Yani zarın cinsel ilişkiyle bir alakası yok. Bunu bilmek için başımıza gelmesine de gerek yok.
Konu sahibinin doğum yaptığını düşünmüyoruz bu yüzden.
[/QUOTE
Ay yinemi sürtünme![]()
Ay yinemi surtunme vakasiİşte biz de zarla alakası yok dedik. Tamamen kapalı bir zar olması durumunda engeller gebeliği ki o zaman da zaten içeride adet kanı biriktiği için cerrahi işlemle açılır. Yani zarın cinsel ilişkiyle bir alakası yok. Bunu bilmek için başımıza gelmesine de gerek yok.
Konu sahibinin doğum yaptığını düşünmüyoruz bu yüzden.
Şans işte nörecen yavrumAskim akrabam bakireyken bu sekilde hamile kalmisti![]()