24 gün oldu doğum yapalı eşimle sadece seviştik içime bosalmadi fakat üzerime bulaştı hamile kalır mıyım?

İlk şoku atlattım, cevap veriyorum: spermler 72 saate kadar canlı kaldıkları için cildiniz tarafindan emilip rahme ulaşmayı başarabilirler.
Evet haklisiniz. Bu sekilde hamile kalan bakireler bile var vajina uzerine sperm akisi oldugu zaman spermin vajina icine girme ihtimali cok yuksek.
Cok acıdır ki yakın akrabam dugunune 2 ay kala bu sekilde hamile kalmisti. Kimseyede soyleyememistik seneler önce doktora gittigimizde hem bakire hem hamileydi🤷🏼‍♀️ Neyseki evlendi suan cocugu 14 yasinda

Evet haklisiniz. Bu sekilde hamile kalan bakireler bile var vajina uzerine sperm akisi oldugu zaman spermin vajina icine girme ihtimali cok yuksek.
Cok acıdır ki yakın akrabam dugunune 2 ay kala bu sekilde hamile kalmisti. Kimseyede soyleyememistik seneler önce doktora gittigimizde hem bakire hem hamileydi🤷🏼‍♀️ Neyseki evlendi suan cocugu 14 yasinda
Sperm dıştan da olsa içeri girdiyse nasıl bakire olunuyor :110:

O halde sürtündüm hamile kalırmıyım diyenler boşuna konu açmıyormuş
ben iptal :ruh:

Sperm dıştan da olsa içeri girdiyse nasıl bakire olunuyor :110:

O halde sürtündüm hamile kalırmıyım diyenler boşuna konu açmıyormuş
ben iptal :ruh:
İnsanlar zar yirtilmadikca bakire kabul ediyorlar kendilerini. Geçen gün bulaşık makinesi aldık mesela, iki defa çalıştırdım ama üst kapağındaki bantları çıkarmadığım için bakire hala.

Vajinaya direkt temasla boşalma yaşanmıştır bu arkadaşın anlattığı durumda. Çok çok düşük bir ihtimal. Helal olsun bayağı uzun bir yolu geçip de dünyaya gelmiş. Survivor bildiğin.

Bu arada kızlık zarı esnek olanlar da bakire hamile kalabiliyor sevistikleri için. İlginçtir ki hikayeye konu olan kadını el birliğiyle doktora götürüp bu hamile ama bakire mi bir bakın demişler gibi maaile ya da sülale diyelim.

Bakireler hamile kalmaz diye düşünen konu sahibi.

Valla basimiza geldigi icin biliyorum net.
Kizlik zari esnek olup hamile kalanlar bile var ne alaka zarla 🤷🏼‍♀️
İşte biz de zarla alakası yok dedik. Tamamen kapalı bir zar olması durumunda engeller gebeliği ki o zaman da zaten içeride adet kanı biriktiği için cerrahi işlemle açılır. Yani zarın cinsel ilişkiyle bir alakası yok. Bunu bilmek için başımıza gelmesine de gerek yok.

Konu sahibinin doğum yaptığını düşünmüyoruz bu yüzden.

İşte biz de zarla alakası yok dedik. Tamamen kapalı bir zar olması durumunda engeller gebeliği ki o zaman da zaten içeride adet kanı biriktiği için cerrahi işlemle açılır. Yani zarın cinsel ilişkiyle bir alakası yok. Bunu bilmek için başımıza gelmesine de gerek yok.

[/QUOTE

Ay yinemi sürtünme😂

Ay yinemi surtunme vakasi😏

Back
X