- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.533
- 798
Aynen ben cahilim. Vajina da bir genital organ benim için. İkisinin ayrı şeyler olduğunu bilmiyorum mesela.Bence siz cahilsiniz bunu ayırt edemiyorsanız?konuyu cevaplamak zorunda değilsin..bb

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben cahilim. Vajina da bir genital organ benim için. İkisinin ayrı şeyler olduğunu bilmiyorum mesela.Bence siz cahilsiniz bunu ayırt edemiyorsanız?konuyu cevaplamak zorunda değilsin..bb
Spermler füze değil ki.
Madem korkuyorsun bir zahmet korunsun eşin.
Ayrıca doğum yapalı 24 gün geçmiş nasıl kendine geldin merak ediyorum.
Ben 24. Günümde hâlâ ağlıyordum kendime gelememiştim
Buna çok takıldın yaaAynen ben cahilim. Vajina da bir genital organ benim için. İkisinin ayrı şeyler olduğunu bilmiyorum mesela.![]()
Seni niye kastıki buSpermler füze değil ki.
Madem korkuyorsun bir zahmet korunsun eşin.
Ayrıca doğum yapalı 24 gün geçmiş nasıl kendine geldin merak ediyorum.
Ben 24. Günümde hâlâ ağlıyordum kendime gelememiştim![]()
Hamile kalmışsın çocuğun nasıl olduğunu biliyorsun.
Halá daha üstüme boşaldı yok bebek olur mu
Çok komik cidden bu ne yaman çeliski
Ben ağlamayı bırakalı çok olduDimi ağlamayı bıraktı mı sen onu söyle![]()
Gidemez ablası, reşit değil, ailesi duyar diye korkar.Ben ağlamayı bırakalı çok oldu
Sana tavsiyem bir aile hekimine git sana korunma yöntemlerini anlatsın ve çocuğun nasıl olduğunu
Belki o zaman ikna olursun
Seni niye kastıki
Tavsiyelerini kendine saklaBen ağlamayı bırakalı çok oldu
Sana tavsiyem bir aile hekimine git sana korunma yöntemlerini anlatsın ve çocuğun nasıl olduğunu
Belki o zaman ikna olursun
Gidemez ablası, reşit değil, ailesi duyar diye ko
Ne alaka bütün salaklar beni bulduÜyelik adınız "Sk20217 = Son kullanma tarihi 2 Şubat 2017"; mantığınızın son kullanma tarihini mi ifade ediyor ?![]()
Lohusaligimin 24. Günü kocamla sevismedigim için becereksiz olduğumu ogrnedim. TskrlrrrTavsiyelerini kendine sakla
Sen beceriksizsin diye herkes öyle olmuyor malesef konuyu iyi oku öyle cevapla mümkünse hadsizleşme!!
Yok ağlıyordun ya onu kasdetmistim sevişmeyi iyi beveriyorsundur sen bebeğine bakıp piskolojini.toparlan konusunda beceriksiz kalmışsınLohusaligimin 24. Günü kocamla sevismedigim için becereksiz olduğumu ogrnedim. Tskrlrrr
Buraya bir konu açıyorsan herkes gelir yazar.
MuYok ağlıyordun ya onu kasdetmistim sevişmeyi iyi beveriyorsundur sen bebeğine bakıp piskolojini.toparlan konusunda beceriksiz kalmışsın![]()
Cevap verenler arasında kibar kimseyi göremedim malesef heleki lohusa birine böyle davranilmasini eleştirmelisin önceKonu sahibi her ne kadar cevap verenler sana kibar olmalı ise, sen de bir ev sahibi kadar kibar olmalısın.
Çoğumuza göre anne olmuş birinin bunu sorması ne kadar abisi iştigal ise verilen cevaplara da teşekkür edip geçmek çok da zor olmasa gerek..
Konu sahibinin cevaplar işine gelmeyince, hakaret boyutuna geçti malesef.. birazdan gider zatenKonu sahibi her ne kadar cevap verenler sana kibar olmalı ise, sen de bir ev sahibi kadar kibar olmalısın.
Çoğumuza göre anne olmuş birinin bunu sorması ne kadar abesle iştigal ise verilen cevaplara da teşekkür edip geçmek çok da zor olmasa gerek..