• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 gün sonra çıkageldi...

Bu kararlı ve dik duruşunuz kolay kolay bozulmaz
Tek bir tavisye verebilirim hangi prosedürler halledilecekse bir an önce hepsini halledin
Manevi olarak zaten bağınızı kesmişsiniz bir de resmi olarak kesmelisiniz çok vakit kaybetmeden..
Bencil bir insanla yaşayacak kadar değersiz değil sizin hayatınız, siz değerlisiniz ve her şeyin en iyisini hakediyorsunuz..
Kesinlikle canım "Bencil bir insanla yaşayacak kadar değersiz değil sizin hayatınız, siz değerlisiniz"

İnşallah en kısa sürede prosedürlerde hallolur... Kendisi de kabul etti zaten hemen pazartesi verelim dilekçeyi falan dedi ama ben öncelikle eşyalarımı alıcam ve krediyi kapattırıcam (araba almıştık kredisi benim üzerime)... Güvenmiyomusun bana falan dedi... Kendimi garantiye almak istiyorum...

Kararlı duruşun onu daha çok ezecek cnm belli ki hala senin aileni suçluyor hala kendi hatalarını görmüyor
Aynen canım hala beni ve ailemi suçluyor... Evliliğimiz boyunca da bu hep böyle oldu zaten... Onlar her daim %100 haklılar, ben ve ailem %100 haksızdık... Hiç bir zaman hatalarını kabul etmezlerdi... Son yaşadığımız olayda da tek hatası bana git demesiymiş, git dememeliymiş orada... Anneme yaptığı saygısızlığı, bana yaptığı saygısızlığı görmüyor yani...

Seviyor mısın peki sadece bunun cevabını ara bence eğer acı veriyorsa birşeyler bitmemiş demektir
Sevmek mi? İlişkilerde sevgiden daha önemli şeyler varmış canım bunu idrak ettim ben... Saygı gibi, hoşgörü gibi, anlayış gibi, merhametli olmak gibi... Bunlar olmadığı zaman o sevgi tükeniyor, tüketiyorlar...
Oğlunun yuvası yıkılıyor, kadındaki tavıra bak!
Gerçekten inanılır gibi değil!
Bişey merak ediyorum, ailenize laf atmış ya kocanız, neye suç buluyor? Yani sadece kınadaki mesele mi yoksa başka rahatsız olduğu konular da var mı?
Önceki konumda bahsetmiştim canım, nöbet usülü çalışıyordu akşam işte, gündüz evdeydi... Kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorduk.. Gündüz annem ve kardeşim var diye kahvaltıya dahi kalmadan annesinin yanına iniyordu... Orda yapıyordu kahvaltısını, orda uyuyordu, dinleniyordu... Buyüzden suçluyor.. Evde hiç rahat edememiş bir sürü insan varmış, benimle yalnız kalmak istemiş ama kalamamış, ben onu hiç düşünmemişim aç mı yorgun mu diye...

Bende dedim senin bir alt katında annen vardı, böyle bir lüksün vardı ve annenin yanına gidiyordun, kahvaltını da yapıyordun, dinlenedebiliyordun... Benim buyüzden gönlüm rahattı dedim... Sen rahat değil miydin annenin yanında dedim.. İnsan annesinin yanında rahat olmayacakta nerede rahat olucak başka dedim... Sonra hiç cvp veremedi...

pusman olcak gibi. hakkinda hayrlisi
Hayırlısı canım, tşk ederim..
Bir kadın susuyorsa gitmiştir 'in kanıtı gibi olmuş sükunetiniz. Çıkıp gelmiş maddiyat diyor, eski konunuzu bilmiyorum ama maddiyat bir sebep sanırım. Adam hala maddiyattan bahsetmiş, ne kadar ayıp. Bencil biri olduğu yansıyor taa buraya. Sizin için hayırlısı neyse o olsun, siz yara almadan geçsin inşallah
İnşallah, tşk ederim... Evet çok bencil bir insandı, her zaman kendisini haklı görürdü... Ve maddiyatçılıkta vardı... Adamların 6 daireleri, tarlaları, zeytinlikleri vardı yetmiyordu, bir ev daha alalım kafasındalardı... Oyüzden yapılan masrafı dile getiriyorlar...

Saçma sapan bir kınada erkek tarafını kaldırmadınız diye tutturdular 8 ay boyunca burnumdan getirdiler evliliği...

çok sevindim. sakın boşanmaktan vazgeçmeyin.
Kararlıyım canım... Vazgeçmeyeceğim...
Sevgili denizlililili denizlililili , tüm yorumları okumadım ama baştaki yazına istinaden ; hani bazı şeyleri söylemedim sustum demişsin ya o başka başka şeyler söylemiş. Acaba etraflıca ikiniz sakin sakin oturup bunları konuşsanız mı diye düşünüyorum, yani afedersin senin eşin olacak dana sanki daha niye boşandığınızın farkında değil, tamamen içindekileri anlat , neden boşandığınızı nelere kırıldığını direk dümdüz anlayacağı şekilde yüzüne söyle, onun anlayışı kıt anlaşılan.

Hayır anlar da olur derse bi kere daha denersiniz, ama sıkı önlemler alacak bu sefer, yok zaten anlamazsa da geri dönmezsin ama içinde acaba da kalmaz
Hakkınızda hayırlısı olsun
Zamanında o kadar çok konuştum o kadar çok dil döktümki sorunlarımızı aşabilmemiz için... Tükendim artık... O'na söyleyebileceğim bir cümlem kalmadı...

Acaba yok kafamda, vicdanım çok rahat... Çünkü gerçekten çabaladım evliliğimiz için... Zaten benim çabamla geldik bu zamana kadar... Her zaman ılımlı yaklaşan, alttan alan bendim... 6,5 senenin sonunda, 8 aylık evliyken pes ettim artık... Dün hala suçlayıcı tarzda konuşmasından sonra iyice gönlüm soğudu...

Tek taraflı yürümüyormuş ilişki... Senin gösterdiğin çabanın 10da 1i hatta 100de 1i yoksa karşı tarafta, bi süre sonra sende tükeniyormuşsun... Geçte olsa farkına vardım...

Kesinlikle canım "Bencil bir insanla yaşayacak kadar değersiz değil sizin hayatınız, siz değerlisiniz"

İnşallah en kısa sürede prosedürlerde hallolur... Kendisi de kabul etti zaten hemen pazartesi verelim dilekçeyi falan dedi ama ben öncelikle eşyalarımı alıcam ve krediyi kapattırıcam (araba almıştık kredisi benim üzerime)... Güvenmiyomusun bana falan dedi... Kendimi garantiye almak istiyorum...
Güvenseniz zaten bütün bunlar olmazdı.. eşyalarınızı alıp krediyi iptal ettirdiğiniz an daha bir rahatlayacaksınız eminim..

Hayırlısı canım, tşk ederim..

İnşallah, tşk ederim... Evet çok bencil bir insandı, her zaman kendisini haklı görürdü... Ve maddiyatçılıkta vardı... Adamların 6 daireleri, tarlaları, zeytinlikleri vardı yetmiyordu, bir ev daha alalım kafasındalardı... Oyüzden yapılan masrafı dile getiriyorlar...

Saçma sapan bir kınada erkek tarafını kaldırmadınız diye tutturdular 8 ay boyunca burnumdan getirdiler evliliği...
Gözlerini para hırsı b7rümüş. Böylelerinin kendilerine de sinmez çevresindekilere de sindirmezler. Sizin için daha iyi olmuş bana öyle geldi. İnşallah bundan sonra gönlünüze göre olur her şey :KK200:

Sevmek mi? İlişkilerde sevgiden daha önemli şeyler varmış canım bunu idrak ettim ben... Saygı gibi, hoşgörü gibi, anlayış gibi, merhametli olmak gibi... Bunlar olmadığı zaman o sevgi tükeniyor, tüketiyorlar...

Önceki konumda bahsetmiştim canım, nöbet usülü çalışıyordu akşam işte, gündüz evdeydi... Kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorduk.. Gündüz annem ve kardeşim var diye kahvaltıya dahi kalmadan annesinin yanına iniyordu... Orda yapıyordu kahvaltısını, orda uyuyordu, dinleniyordu... Buyüzden suçluyor.. Evde hiç rahat edememiş bir sürü insan varmış, benimle yalnız kalmak istemiş ama kalamamış, ben onu hiç düşünmemişim aç mı yorgun mu diye...

Bende dedim senin bir alt katında annen vardı, böyle bir lüksün vardı ve annenin yanına gidiyordun, kahvaltını da yapıyordun, dinlenedebiliyordun... Benim buyüzden gönlüm rahattı dedim... Sen rahat değil miydin annenin yanında dedim.. İnsan annesinin yanında rahat olmayacakta nerede rahat olucak başka dedim... Sonra hiç cvp veremedi...
Eski konunuzu biliyorum oraya da yorum yapmıştım ama aileniz siz ameliyat olduğu için gelmemiş miydi? Neyin var diye sormayan kendisiydi! Kendinden başka bişeyi düşünmez mi bu adam?

Saugı Anlayış Hoşgörü olmadan bir sevgiden bahsedilemez ki ... Hakkınızda Hayırlısı Olmasını umuyorum

Şimdiye kadar hep ben alttan almıştım... Haklı olsam bile ilk ben adım atmıştım.. Hataymış... Şimdi farkına varıyorum ve bu farkındalıkla hareket ediyorum... Buyüzden inanamıyor, başkasını bulduğumu falan düşünüyor olabilir...
kendi ruhu kirli ya sana da çamur atmaya çalışıyor dengesiz.
iyi ki çok uzamadan gerçek yüzünü gördün.

24 gün sonra çıkageldi kızlar...

Kendimi bu kadar güçlü bilmezdim, ağlamadım karşısında...

Benim hayallerimi yıktın dedi, madem bunu kafaya koymuştun neden başta bitirmedin dedi... Benim hayallerimden bahsetmedi tabi... Ona göre kandırmışım ben onu... 6 sene boyunca bizim hiç problemimiz yoktu, ailen işin içine girince bu hale geldik dedi... Kendi ailesinin hatalarını es geçti tabi... Yine ailemi suçladı yani...

Karşılık vermedim ona... Senin ailende onu yapmıştı bunu yapmıştı demedim... Öyle veya böyle yaşanması gerekiyormuş dedim... İleride daha kötü olmasındansa şimdi bitmesi hem senin için hem benim için hemde ailelerimiz için daha hayırlı dedim...

Her gün işten geldiğimde belki gelmişsindir diye ayakkabılarına baktım dedi... Ama 3 hafta boyunca hiç özür dilemedin, gelip benim gönlümü almadın demedim...

Tükenmişim artık dedim, yorulmuşum... Mücadele etmekten, alttan almaktan, değer görmemekten yorulmuşum...

Suçladı beni... Senin zaten düşüncelerinde varmış boşanmak dedi, kafaya koymuşsun dedi... Kendi saygısızlıklarını hiç dile getirmedi...

Benim annem hasta oldu sen gidince dedi... Benim annemin mutsuzluklarını, çağırdığı her seferinde gitmeyerek, telefonlarını açmayarak uğradığı hayal kırıklıklarını unuttu...

Bana destek olun kızlar... Onun karşısında dik durdum, asla başımı öne eğmedim, kararlılığımı gösterdim ama konuşma bitince ve gidince elim ayağım titremeye başladı...

Anlaşmalı boşanma en doğrusu, benim soyadımı taşıyosun, soyadımla hareket etmeni istemiyorum dedi.. Belkide şuan bile bulmuş olabilirsin birini, oyüzden bukadar kararlı olabilirsin dedi...

Herşeyi halledelim dedim ondan sonra bi dilekçeyle biter zaten dedim.. Benim çektiğim kredi var, araba almıştık, krediyi kapatalım, evden eşyalarımı alayım ondan sonra direkt bitiririz dedim... Bana güvenmiyomusun diye birşeyler geveledi...

Nasıl yazdığımı bile bilmiyorum şuanda, yanlış cümleler kurduysam kusura bakmayın lütfen... Sebebini eski konumdan okuyabilirsiniz...
Daha bosanmamissiniz bile ,kalkmış başka birini mi buldun diye ağiz yokluyor .. ben olsam tam olarak ağzının ortasına bir carpardim ki kendine gelsin ..gider ayak ahlakına da laf söylemiş tam olmuş :işsiz:

Gözün aydın ..böyle biri için üzülmeye değmez ..sevinçten iki rekat -kurtuldum çok şükür namazı -kıl ....:süslü:

Aynen canım hala beni ve ailemi suçluyor... Evliliğimiz boyunca da bu hep böyle oldu zaten... Onlar her daim %100 haklılar, ben ve ailem %100 haksızdık... Hiç bir zaman hatalarını kabul etmezlerdi... Son yaşadığımız olayda da tek hatası bana git demesiymiş, git dememeliymiş orada... Anneme yaptığı saygısızlığı, bana yaptığı saygısızlığı görmüyor yani...
Bu erkekler dolduruşa çabuk geliyor cnm maalesef denecek çok şey varsa denmiyor

Kınalarının telafisini yapsınlar şimdi,o bir türlü bitmeyen kınanın...Senin için güzel günler diliyorum canım,Allah böyle densizlerden kardeşlerimizi evlatlarımızı korusun inşallah...

Harikasin ya gercekten cok iyi yapmissin. Cok efendi bir durus sergilemissin, ex kocan ise daha gider ayak cirkin imalarda bulunmus. Birbirinize hic denk degilmissiniz siz zaten.
Tşk ederim kirpicikkk:) Allah güç veriyormuş gerçekten... Normalde çok duygusal bi insanımdır, haksızlığa uğrasam bile oturur ağlarım... Sesim bile titremedi:)
Güvenseniz zaten bütün bunlar olmazdı.. eşyalarınızı alıp krediyi iptal ettirdiğiniz an daha bir rahatlayacaksınız eminim..
aynen canım, inşaAllah:)
Eski konunuzu biliyorum oraya da yorum yapmıştım ama aileniz siz ameliyat olduğu için gelmemiş miydi? Neyin var diye sormayan kendisiydi! Kendinden başka bişeyi düşünmez mi bu adam?
diyorum ya acemiyolcu, her konuda kendilerini haklı görüyorlar... Asla acaba karşıdaki ne hissediyodur ne düşünüyodur diye sorgulamazlar... Eski eşimde aynı, ailesi de aynı... Oyüzden çoğul konuşuyorum...

Hep bana hep bana diyorlar... Ameliyat olduğumda gösterdiler iyice gerçek yüzlerini... Küçük veya büyük ameliyat olmuşum dimi, epidural anestezi almışım, yürürken zorlanıyorum yüzükoyun yatıyorum sürekli vs... Onların beni düşünmesi, nasıl oldun diye sorması gerekirken hala ben onu düşünmemişim derdinde... Neyse canım öyle işte:)

Hıııı ne olmuştu biliyomusun? Ben ailemin yanındayken pansumana hastaneye gidiyordum her gün... O'nun abisi de pansumana gittiğim hastanede çalışıyordu, tıbbi sekreterlik bölümü ama başka bi birimde(enjeksiyon-pansuman biriminde değil)... Şans bu ya o gün nöbeti varmış acilde... Ben gittim "kolay gelsin, pansuman için gelmiştim" dedim... 40 kat el gibi bile davranmadı sanki herhangi bi hastaymışım gibi kimliğimi aldı, barkodumu verdi sonrasında çıktı gitti dışarı... Ne nasılsın? Nasıl oldun? Ne oldu size? Hiç hiç sormak yok... Terbiyesiz... Bunları gördükçe iyice emin oldum kararımdan zaten:)

Gözlerini para hırsı b7rümüş. Böylelerinin kendilerine de sinmez çevresindekilere de sindirmezler. Sizin için daha iyi olmuş bana öyle geldi. İnşallah bundan sonra gönlünüze göre olur her şey :KK200:
Amin inşallah cok tşk ederim:KK200:
Saugı Anlayış Hoşgörü olmadan bir sevgiden bahsedilemez ki ... Hakkınızda Hayırlısı Olmasını umuyorum
Ben de öyle umuyorum:) tşk ederim:KK200:

kendi ruhu kirli ya sana da çamur atmaya çalışıyor dengesiz.
iyi ki çok uzamadan gerçek yüzünü gördün.
İyiki grill iyiki... Okadar çok iyiki diyebileceğim şey varki; (en büyük hayalim olmasına rağmen) iyiki çocuk sahibi olmamışım bu insandan... İyiki korunmuşum... İyiki çalışıyorum... İyiki ailem var...
Daha bosanmamissiniz bile ,kalkmış başka birini mi buldun diye ağiz yokluyor .. ben olsam tam olarak ağzının ortasına bir carpardim ki kendine gelsin ..gider ayak ahlakına da laf söylemiş tam olmuş :işsiz:

Gözün aydın ..böyle biri için üzülmeye değmez ..sevinçten iki rekat -kurtuldum çok şükür namazı -kıl ....:süslü:
Evet canım... Hele dün o gücü bana verdiği için çoook şükür rabbime:)
Bu erkekler dolduruşa çabuk geliyor cnm maalesef denecek çok şey varsa denmiyor
aynen söylenecek çok söz var ama seviyelerine düşüp cevap vermeye değmez...

Adam olsaydı dolduruşa gelmeseydi canım... Allah uzak etsin anneci, olgunlaşmamış erkeklerden... Onlar eş değil ancak annelerine oğul olabiliyorlar...

Kınalarının telafisini yapsınlar şimdi,o bir türlü bitmeyen kınanın...Senin için güzel günler diliyorum canım,Allah böyle densizlerden kardeşlerimizi evlatlarımızı korusun inşallah...
Amiiin canım, canı gönülden amiiin... Aslında göndereceksin 1 kg kına, alın şimdi yakın bi taraflarınıza diyeceksin:) ama edebimiz el vermez edepsizlik edene...

İyiki grill iyiki... Okadar çok iyiki diyebileceğim şey varki; (en büyük hayalim olmasına rağmen) iyiki çocuk sahibi olmamışım bu insandan... İyiki korunmuşum... İyiki çalışıyorum... İyiki ailem var...

Evet canım... Hele dün o gücü bana verdiği için çoook şükür rabbime:)

aynen söylenecek çok söz var ama seviyelerine düşüp cevap vermeye değmez...

Adam olsaydı dolduruşa gelmeseydi canım... Allah uzak etsin anneci, olgunlaşmamış erkeklerden... Onlar eş değil ancak annelerine oğul olabiliyorlar...
Aynen öyle cnm anne düşkünü erkek bana çok itici geliyor malesef boşver kurtulmusun eğer anlaşmaya gitmezse mahkemede bir bir anlatırsın yaptıklarını

Tşk ederim kirpicikkk:) Allah güç veriyormuş gerçekten... Normalde çok duygusal bi insanımdır, haksızlığa uğrasam bile oturur ağlarım... Sesim bile titremedi:)

aynen canım, inşaAllah:)

diyorum ya acemiyolcu, her konuda kendilerini haklı görüyorlar... Asla acaba karşıdaki ne hissediyodur ne düşünüyodur diye sorgulamazlar... Eski eşimde aynı, ailesi de aynı... Oyüzden çoğul konuşuyorum...

Hep bana hep bana diyorlar... Ameliyat olduğumda gösterdiler iyice gerçek yüzlerini... Küçük veya büyük ameliyat olmuşum dimi, epidural anestezi almışım, yürürken zorlanıyorum yüzükoyun yatıyorum sürekli vs... Onların beni düşünmesi, nasıl oldun diye sorması gerekirken hala ben onu düşünmemişim derdinde... Neyse canım öyle işte:)

Hıııı ne olmuştu biliyomusun? Ben ailemin yanındayken pansumana hastaneye gidiyordum her gün... O'nun abisi de pansumana gittiğim hastanede çalışıyordu, tıbbi sekreterlik bölümü ama başka bi birimde(enjeksiyon-pansuman biriminde değil)... Şans bu ya o gün nöbeti varmış acilde... Ben gittim "kolay gelsin, pansuman için gelmiştim" dedim... 40 kat el gibi bile davranmadı sanki herhangi bi hastaymışım gibi kimliğimi aldı, barkodumu verdi sonrasında çıktı gitti dışarı... Ne nasılsın? Nasıl oldun? Ne oldu size? Hiç hiç sormak yok... Terbiyesiz... Bunları gördükçe iyice emin oldum kararımdan zaten:)
Çok tuhaf ya evlenmesin böyle insanlar. Girsin anasının koynuna uyusun.
Eğer düzeleceklerse yuvanızı kurtarmanızı yok eğer böyle devam edeceklerse tez vakitte onlardan kurtulmanızı canı gönülden diliyorum..
Kolaylıklar diliyorum..

Back
X