Fotoyu göremedim birsey diyemicem ama 6. Aydan önce tam oturmaz acele etme kötü falan diye
bana şişliği biraz fazla gibi geldi, yeni ameliyatlı olsa bile bu kadar şişlik normal mi? diğer arkadaşlar da yorum yapabilir. sonradan böyle kalmasından korkarım (benim başıma aynısı gelmişti de ondan. ucu top gibi şişti, doktorum da şiş 6 ay sonra incek merak etme filan demişti hiç de inmedi ve irenç burnum oldu en sonunda da revizyon oldum mecburen)
Şöyle soylim benimki çok küçük hokka gibi bi burun olmicak. Burnun genel yapisina bagli kalinarak doğal bi burun yapildi. Deliklerimi de fazla kucultturmedim eski haline gore baya iyi şuan. Yani minnacik delikli hokka burunlardan olmicak ama biraz inse fena olmaz.
Burnumun ucundaki şişlik boyle kalmaz umarim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iner canım , benimki de aynı durumda hiç aklına kötü şeyler getirme
Canim sabret iner sislikbence suan bile cok guzel durmus
Nolcak bizim bu halimiz :) hergun başka takinti buluyorum kendime
Canim öyle mi diyosun gerçektenartik aynaya bakmicam daha doğrusu burnumu incelemicem sanirim en iyisi bu. Nolursa olsun ister insin ister şişsin.
o zaman birkaç ay sabret inşallah iner istediğin gibi. zaten şu anda da aşırı şiş değil, benim ilk ameliyatımda seninkinden çok dha fazla şişti, sonra da inmedi zaten doğru düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?