24 günlük burnum yorumlarinizi bekliyorum (fotografli)

bende ameliyat olalı 1.30 ay oldu ama burun ucum hala kalkık yüz ifadem çok değişti herkes iner diyo ama bilmiyorum anlicagınız eski halimi şu sıralar acaip özlüyorum
Benim de hala kalkik:):) doktor burnun inip duzelince keşke daha kalkik olsaydi diceksin dedi:)

Kizlar fotograf goremiyorum yardim edebilir misiniz lutfen

Belli bi mesaj sayisi var onu doldurmamis olabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok yeni olduğu içindir. Zamanla ödem kaybolup güzel bir burnun olacak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok yeni olduğu içindir. Zamanla ödem kaybolup güzel bir burnun olacak.

Şu 6 ay geçse de ne olacagi ne olduğu belli olsa daraldim ya. Bu kadar meşakkatli olduğunu bilsem bir kez daha düşünürdüm..

5. Haftalik burun. Help meeee

Eklentiler

• $20140804_171431-2.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 211
  • $20140804_171442-1.webp
    3 KB · Görüntüleme: 216
5. Haftalik burun. Help meeee

Güzel görünüyor canim hayirli olsun. Ama şiş seninki de.
Senin yine iyi benim sol taraf daha çok şiş. Kanat oyuntum yok gibi resmen.

Arkadasim inermi bu burun ucu yoksa hep boyle mi kalacak.

Valla canim, benim de derdim bu : acaba inecek mi? :)
Kimisi iner diyor ama iste buraya yazan arkadaşlar da var inmemis kemikleşmiş falan.
Yani doktor ameliyati bitirdiğinde daha şişmemisken burun, şöyle durup bi bakmistir heralde nasil olduğuna. Patates gibi bir burun ucu yapmayacaklarini umuyorum öyle düşünmek istiyorum:) ben olsam yapmazdim en azindan:):)

Taze taze foto gün 25
Deliğin içinden görünen beyaz şey dikiş yanlis anlasilmasin:):)

Eklentiler

• $1407190116718.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 210
bende ameliyat olalı 1.30 ay oldu ama burun ucum hala kalkık yüz ifadem çok değişti herkes iner diyo ama bilmiyorum anlicagınız eski halimi şu sıralar acaip özlüyorum

kesinlikle iner ucu merak etme. bnm bi arkadaşımın çok kalkıktı 1 sene sonra kalkıklıktan eser kalmadı iyi de oldu önceki güzel değildi zaten

Arkadaşlar benim burnum beklentilerime uygun, genel yapisindan ayrilmadan yapilmis doğal bir burun.
Küçük ya da kavisli ya da dümdüz değil hokka gibi değil yani.
Önceki burnum çok geniş kemikli, ucu düşük ve sivri, deliklerim büyüktü.
Sorunlar giderildi istesem de ufacik bi burnum olamazdi kalin deriliyim ve cenem cikik hafif. Ki zaten kuculsun istemedim.
Gördüğünüz başka fotolardaki minnak burunlara benzemeyebilir ama şu haliyle bile eskisinden kat kat daha iyi.
SEKİLLE İLGİLİ SORUNUM YOK
TEK DERDİM SİSLİKLER
BUNA GORE YORUMLARSANİZ SEVİNİRİM.
OZELLİKLE TECRUBELİ OLANLARDAN YORUM BEKLİYORUM
ŞİMDİDEN TESEKKUR EDERİM:):)

Canım iner merak etme ama dediğin gibi biraZ büyük geldi bana da .. Gecmiş olsun

Hiç canını burun ucunda ki topluk yavaş yavaş yumuşuyor 7. Ayımdayım çok az kaldı diyebilirim . Burun ucunda birazcık düşecek şişlerin inincede burunun birazcık daha küçülecek 😎

24. günde benimde şu anki halinden bayağı şişti. Hergün yavaş yavaş iniyor. Ben genel olarak beğendim. Şişlikler inince daha güzel olucak :))

Canım iner merak etme ama dediğin gibi biraZ büyük geldi bana da .. Gecmiş olsun

Saol canim :) o kadar büyük diil aslinda evet o fotoda isiktan mi acidan mi biraz büyük cikmis:)

Son durumum bu. Gün 26

Eklentiler

• $1407359909363.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 164
Hiç canını burun ucunda ki topluk yavaş yavaş yumuşuyor 7. Ayımdayım çok az kaldı diyebilirim . Burun ucunda birazcık düşecek şişlerin inincede burunun birazcık daha küçülecek 😎

Aynen canim doktorum da bunlari söyledi. Gerçekten bütün odemler uçta toplandi sanki. Yanaklarima yakin kisimlar yani yanlar da şiş hala. Onlar da inince kemik iyice ortaya cikar herhalde:)

24. günde benimde şu anki halinden bayağı şişti. Hergün yavaş yavaş iniyor. Ben genel olarak beğendim. Şişlikler inince daha güzel olucak :))

Zaman geçmiyor ya birkaç ay nasil sabretcem bilmem. Ben de seklini beğendim ama şişlikler iste sinir bozucu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…