Benim de hala kalkik:):) doktor burnun inip duzelince keşke daha kalkik olsaydi diceksin dedi:)bende ameliyat olalı 1.30 ay oldu ama burun ucum hala kalkık yüz ifadem çok değişti herkes iner diyo ama bilmiyorum anlicagınız eski halimi şu sıralar acaip özlüyorum
Arkadaşımın ödem kemikleşmiti. Doktoru sıcak bi yerde banyo gibi yağla bastırarak masaj yapmasını önermiş 2 ay sonra falan şişlik tamamen kayboşdu. Tabi ucuna değil kenarlarına :)
Ben de masaj yapiyorum burnum daha yayvandi ameliyattan sonra, masajla odemler ucuna toplandi. Ucu baya şiş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar fotograf goremiyorum yardim edebilir misiniz lutfen
Çok yeni olduğu içindir. Zamanla ödem kaybolup güzel bir burnun olacak.
5. Haftalik burun. Help meeee
Arkadasim inermi bu burun ucu yoksa hep boyle mi kalacak.
bende ameliyat olalı 1.30 ay oldu ama burun ucum hala kalkık yüz ifadem çok değişti herkes iner diyo ama bilmiyorum anlicagınız eski halimi şu sıralar acaip özlüyorum
Çok başarısız bir burun...
Saol canim :) o kadar büyük diil aslinda evet o fotoda isiktan mi acidan mi biraz büyük cikmis:)Canım iner merak etme ama dediğin gibi biraZ büyük geldi bana da .. Gecmiş olsun
Hiç canını burun ucunda ki topluk yavaş yavaş yumuşuyor 7. Ayımdayım çok az kaldı diyebilirim . Burun ucunda birazcık düşecek şişlerin inincede burunun birazcık daha küçülecek 😎
24. günde benimde şu anki halinden bayağı şişti. Hergün yavaş yavaş iniyor. Ben genel olarak beğendim. Şişlikler inince daha güzel olucak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?