- 8 Eylül 2023
- 351
- 59
- 18
- 30
- Konu Sahibi gamzeli2323
-
İnşallah güzel haberler alırsınız. Acile gittiğinizde haber verir misiniz merak ederiz
Dua edinİnşallah güzel haberler alırsınız. Acile gittiğinizde haber verir misiniz merak ederiz
İnşallah güzel haberler alırsınız. Acile gittiğinizde haber verir misiniz merak ederiz
AminnSağlığı yerinde olsun, iyi haberlerle evinize dönüp sağlıkla da kucağınıza alırsınız vakti geldiğinde.
inşallah bir sorun yoktur cok korkuyorumBende 27+3 oldum. Senin haftalarinda haraketi baya azdi yok denilecek kadar. O gunlerde cumaya cmrtsye denk geldi. Pazar falan harketi iyilesti ama yinede içim rahat etsin diye przts gittim ultrasona iyi dedi şükür. Bu gunlerde de harketi az ama var perşembe hastaneye yatisim var kan uyusmazligi ignesi olucam ztn her ay duzenli yatiyorum. Ama sen hic harket yok diyorsn bence bekleme en azindan icin rahat eder
Gidiyo musunuz?inşallah bir sorun yoktur cok korkuyorum
Rabbim size bağışlasınDua edin bebeğim iyi olsun
2 gün nasıl durmuş onu anlamadımGidiyo musunuz?
İnternette arastırdım bu haftalarfa duzenli oynamaz dıyordu sandım ki oynar bekleyeyim dedim2 gün nasıl durmuş onu anlamadım
En hareketli dönem değil mi ya büyüdü güçlendi yer var rahat.2 gün nasıl durmuş onu anlamadım
Bakar gidinDenedim işe yaramadı acıl bakarmı oynamıyor desem
Yani bence oynaması gerekir. Hani hareket azdır vs tamam da 2 gündür oynamıyor diyorsunuz. Böyle bir durum yaşasam maks 4 5 saat beklerimİnternette arastırdım bu haftalarfa duzenli oynamaz dıyordu sandım ki oynar bekleyeyim dedim
Evet hareketli oluyorlar bu haftalardaEn hareketli dönem değil mi ya büyüdü güçlendi yer var rahat.
Plasenta önde olması gibi bi durumun var mıydı?Benim o aralar çok aktif değildi hareketleri düzensizdi. Ben de çok bilmediğim için bu kadar dinlemedim kendimi. 27. Haftamda bir kere düştüm. 3 saat hareket etmedi diye panikleyip gittim doktora bir şey yoktu. 27-33 arası falan çok hareket ediyordu sanki
Ne durumdasınız gittiniz mi acileDua edin
Aminn
Uygulama üzerinden cagiramaz mısınız ordan hemen geliyor. Umarım herşey yolundadır lütfen stres yapmayın.Malesef gidemedim kızlar yılbasıbdan dolayı oturdugum yere taksi gelemiyor suan hastanede uzak tek basımayım elimden birsey gelmiyor aglıyorum lutfen dua edin
Malesef ggelmiyorla yollar kapalı guvenlık amaclı aglıyorum xok caresizimUygulama üzerinden cagiramaz mısınız ordan hemen geliyor. Umarım herşey yolundadır lütfen stres yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?