- 5 Ekim 2020
- 14.604
- 39.949
- 548
- 36
- Konu Sahibi gamzeli2323
-
Plasenta önde olması gibi bi durumun var mıydı?
Bütün gece kapalı kalmaz bence sabaha karşı da olsa gidin sürekli şansınızı deneyinMalesef ggelmiyorla yollar kapalı guvenlık amaclı aglıyorum xok caresizim
Sırt üstü yatın elinizi bebeğin olduğu yere koyup sesli şekilde salavat getirin. Bir de böyle deneyinKızlar korkuyorum 2 gundur naptımsa da oynamadı acaba bu haftalarda normalmı lutfen bilenler yazabilirmi cok moralim bozuk
NApcagumı bilmiyorum suan elimden birsey gelmıyor cok kotuyumBütün gece kapalı kalmaz bence sabaha karşı da olsa gidin sürekli şansınızı deneyin
TamamSırt üstü yatın elinizi bebeğin olduğu yere koyup sesli şekilde salavat getirin. Bir de böyle deneyin
Yok malesefKomşunuz yok mu hiç arabası olan
Naptın yine kızHonkiponkitorino beni gözardı etti galiba sen sorar mısın
Ozaman allah yardımcınız olsun inşallah hersey iyidir sabahı beklemek zorundasınızYok malesef
Canım oncelikle sakin olmaya calısMalesef gidemedim kızlar yılbasıbdan dolayı oturdugum yere taksi gelemiyor suan hastanede uzak tek basımayım elimden birsey gelmiyor aglıyorum lutfen dua edin
Bilmiyorum öylesine gıcık olmus da olabilirNaptın yine kız
Malesef kimsem yokCanım oncelikle sakin olmaya calıs
112 yi ara acil ambulans ile seni hastaneye gotururler.Tek basınayım derken ambulans ile gelecek kimse de mi yok yanınızda?
İnsallah hersey yolundadır dualarımız seninle
Sut cikolata ne varsa yedim ictim oynamadıCanim bi portakal suyu iç sağına uzan oynar Allah in iziniyle
Ay canım ya merak etme stres yapma belki uyuyordur , oynamıştır sen uyurken , elinle hafif hafif bastır bakalım belki o zaman oynar , kendin de normal zamanlara göre bi farklılık hisediyormusun mesela miden bulamıyor mu hamileliğin de , onlar devam ediyor muSut cikolata ne varsa yedim ictim oynamadıdua edin lutfen Allah rızası ıcın bebegim iyidir inşallah
Ambulans gelmezki buna canımAmbulans çağırın ya
Evet ediyor. Eskiden karnıma elimle bastırsam hemen tekme atardı sımdı atmadıAy canım ya merak etme stres yapma belki uyuyordur , oynamıştır sen uyurken , elinle hafif hafif bastır bakalım belki o zaman oynar , kendin de normal zamanlara göre bi farklılık hisediyormusun mesela miden bulamıyor mu hamileliğin de , onlar devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?