24 hafta 6 gunluk hamileyim bebegim 2 gündür oynamıyor :(

25.hafta henüz düzenli hareket saymak için erken ama minicik bile kıpırtı olmadı mı 2 gündür emin misiniz? Stres yapmayın bu arada stres yaptıkça iyice hissetmezsiniz. Biraz sol yana uzanın duanızı edin o hareket eder inşallah

İNşallah dua edıyorum

Canım korkma stres yaptıkça hareket etse bile hissedemiyor insan panikten benimde hiç unutmuyorum senin haftalarında öyle olmuştu 3 gün hareket etmemişti doktora gitmemiştim sanırım doktorumla telefon halindeydim ve normal olabileceğini söylemişti ama sen yine de git en azından rahatlarsın

Eşim yok. Oldugum yerde hep yabancılar var komsu yok kımseyıde tanımıyorum zaten

İnşallah sorun yoktur canım rabbim yardımcım olsun

Eşim yok. Oldugum yerde hep yabancılar var komsu yok kımseyıde tanımıyorum zaten
Karniniza telefon fener ışığını tutun son çare bu aynısı başıma gelmişti bebek ışıktan rahatsız olup kipirdiyor diye duymuştum denedim ve hareket etmişti. İnşallah bir sorun yoktur ambulansı aramak en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…