- 13 Ocak 2020
- 46.339
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.400
- 598
- 33
- Konu Sahibi gamzeli2323
-
Bi ara gelmezse gelmesin.Ambulans gelmezki buna canım
Normal hamilelikte miden bulaniyorsa , belirtilerin devam ediyorsa korkma bi şey olmamıştır bebeğineEvet ediyor. Eskiden karnıma elimle bastırsam hemen tekme atardı sımdı atmadı
TamamBi ara gelmezse gelmesin.
Zaten kese etrafı kanamam da vardı inşallah oynar rahatlarımNormal hamilelikte miden bulaniyorsa , belirtilerin devam ediyorsa korkma bi şey olmamıştır bebeğine
İNşallah dua edıyorum25.hafta henüz düzenli hareket saymak için erken ama minicik bile kıpırtı olmadı mı 2 gündür emin misiniz? Stres yapmayın bu arada stres yaptıkça iyice hissetmezsiniz. Biraz sol yana uzanın duanızı edin o hareket eder inşallah
Zaten kese etrafı kanamam da vardı inşallah oynar rahatlayakin oldunu bilsem
Eşim yokEşin asker mi
Allah razı olsun bunu soylemen bile guzel inan o kadar yalnızımki sagolYakin olsan gelip alıp götürürdüm simdi seni
Nasıl kimseniz yok eşiniz nerde dağ başında mi oturuyorsunuz insan açık durumda alt komşu üst komşu birinin ziline basar onlar da götürür illaki hiç mi bı arkadasiniz tanıdığınız yok valla acayipMalesef kimsem yok
Vefat mi etti canim , bebeğin babasi yok muEşim yok
Eşim yok. Oldugum yerde hep yabancılar var komsu yok kımseyıde tanımıyorum zatenNasıl kimseniz yok eşiniz nerde dağ başında mi oturuyorsunuz insan açık durumda alt komşu üst komşu birinin ziline basar onlar da götürür illaki hiç mi bı arkadasiniz tanıdığınız yok valla acayip
Babasıyla gorusmuyorumVefat mi etti canim , bebeğin babasi yok mu
İnşallah sorun yoktur canım rabbim yardımcım olsunCanım korkma stres yaptıkça hareket etse bile hissedemiyor insan panikten benimde hiç unutmuyorum senin haftalarında öyle olmuştu 3 gün hareket etmemişti doktora gitmemiştim sanırım doktorumla telefon halindeydim ve normal olabileceğini söylemişti ama sen yine de git en azından rahatlarsın
Karniniza telefon fener ışığını tutun son çare bu aynısı başıma gelmişti bebek ışıktan rahatsız olup kipirdiyor diye duymuştum denedim ve hareket etmişti. İnşallah bir sorun yoktur ambulansı aramak en mantıklısıEşim yok. Oldugum yerde hep yabancılar var komsu yok kımseyıde tanımıyorum zaten
Bulunduğun şehri yaz birimiz gelip alalım.Babasıyla gorusmuyorum
Hem anne hem babasının yani Allah kolaylık versin, ama cocuk onun da mecbur yardım etmek zorun da , hiç gurur yapıp deme tek büyütcem oda alsin sorumluluklarınıBabasıyla gorusmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?