24.Hafta- Bebeğimin Hareketlerinde Azalma

Yani dün mesela epeyce ağladım; sonra birazcık hareket etti. Ondan sonra bi daha tek tük o da derinden hareketlerdi. :KK61:

Yani dün mesela epeyce ağladım; sonra birazcık hareket etti. Ondan sonra bi daha tek tük o da derinden hareketlerdi. :KK61:
Cnm seni çok iyi anlıyorum.. 2 hafta önce bende Bebeğimi karnimin yüzeyinde hissetmeye takmıştım.. bol bol dua et.. içini ferahlaya çalış.. bir de doktor ne diyor senin bu evhamlarına ? Gercekten bebekmi az hareket ediyor yoksa senmibaz hissediyorsun ?

Cnm seni çok iyi anlıyorum.. 2 hafta önce bende Bebeğimi karnimin yüzeyinde hissetmeye takmıştım.. bol bol dua et.. içini ferahlaya çalış.. bir de doktor ne diyor senin bu evhamlarına ? Gercekten bebekmi az hareket ediyor yoksa senmibaz hissediyorsun ?

Merhabalar, sizin kaç haftalık bebeğiniz? Cmt günü kontrolüm var bakalım. Son kontrolümde yer değiştirmişti, doktor herşey yolunda demişti. Gerçekten bilmiyorum normali de nedir? Açıkçası ben de evham yapıyorumdur muhakkak. Böyle arada pıt pıt bir hareketler oluyor. Yani bu haftalarda böyle olması mı gerek onu da bilmediğimden canım sıkılıyor bebeğime birşey mi oldu acaba diye.

Bizde 23
Merhabalar, sizin kaç haftalık bebeğiniz? Cmt günü kontrolüm var bakalım. Son kontrolümde yer değiştirmişti, doktor herşey yolunda demişti. Gerçekten bilmiyorum normali de nedir? Açıkçası ben de evham yapıyorumdur muhakkak. Böyle arada pıt pıt bir hareketler oluyor. Yani bu haftalarda böyle olması mı gerek onu da bilmediğimden canım sıkılıyor bebeğime birşey mi oldu acaba diye.[/QUOT

Bizde 23 haftayı bitirdk.. onun icin 24 ten sonra nasıl olur bilemiyorum ama doktorun bi sorun yok diyorsa bence stres yapmamaya çalış cnm.. birde ben şunu anlamıyorum, işte doktor diyor ya bebeğin yer degistirmiş, yok sağda duruyor yok solda duruyor... bebişler sürekli yer degıstirip dolanmıyormu rahimde ? Belirli bir yerdemiduruyorlaar yani ? Birde sen bazen bebişini karnının yüzeyinden hissediyormusun?

Tam sizin olduğunuz haftalarda hissediyordum. Şimdilerde de hissediyorum ara sıra ama yeri genişledi sanıyorum daha bir içerden geliyor vuruşları. Belli de olmuyor, yüzeye yakın da olduğu oluyor hareketlerin. Bakalım bu cumartesi günü yine bir doktor kontrolüm var orada soracağım hareket değişimini.

Tam sizin olduğunuz haftalarda hissediyordum. Şimdilerde de hissediyorum ara sıra ama yeri genişledi sanıyorum daha bir içerden geliyor vuruşları. Belli de olmuyor, yüzeye yakın da olduğu oluyor hareketlerin. Bakalım bu cumartesi günü yine bir doktor kontrolüm var orada soracağım hareket değişimini.
Slm cnm naber gittinmi doktora ? Merak ettiim.. umarım herşey yolundadır ;)

merhaba bende 28+4 haftalık hamileyim bebeğim çok yavaş.az hareket ediyor genelde sabahları açken hareket var.ama gün içinde hiç dencek kadar az kıpırdıyor.bende 1 haftadr endişeliyim bazen sancım oluyor.

Slm cnm naber gittinmi doktora ? Merak ettiim.. umarım herşey yolundadır :KK66:

Çok şükür gittim. Dr'um hareket olayını kafama takmamamı tembihledi. Çok şükür iyiymiş kızım. Çok teşekkür ederim, ya valla bu forumun olması o kadar iyi ki...

merhaba bende 28+4 haftalık hamileyim bebeğim çok yavaş.az hareket ediyor genelde sabahları açken hareket var.ama gün içinde hiç dencek kadar az kıpırdıyor.bende 1 haftadr endişeliyim bazen sancım oluyor.

Benim de öyle olabiliyor, artık moralimizi yuksek tutup olumlu olmaya calısıcaz mecburen. İnşallah hersey istediğimiz gibi gitsin sonuna kadar...

Merhaba cnm.. naber nasil gidiyor hamilelik diye bir sorayim dedim.. masallah 33. Haftaya gelmişsin.. bizde 28 haftalık olduk ;) benim kızımın hareketleride çok naif ;) hareket ediyor ama oyle sert tekmeler falan atmiyor ;) senin bebişin hareketleri nasil oldu diye bir sorayim dedim ..

Merhaba cnm.. naber nasil gidiyor hamilelik diye bir sorayim dedim.. masallah 33. Haftaya gelmişsin.. bizde 28 haftalık olduk :KK66: benim kızımın hareketleride çok naif :KK66: hareket ediyor ama oyle sert tekmeler falan atmiyor :KK66: senin bebişin hareketleri nasil oldu diye bir sorayim dedim ..
Merhabalar; valla idare etmeye çalışıyorum işte. Biraz yorucu olmaya başladı. Benim kızımın da dediğin haftada hareketleri narinleşmişti. Hatta bazı günler hiç hissetmiyor gibi olduğum da oldu. Konuştuğum diğer hamile arkadaşlarım endişelenmememi bebeğin uyuduğunu söylüyor. Şu sıralar günün belirli saatlerinde hareketlenmeler hissediyorum. Ah kucağımıza bir an önce alsaydık...:nazar::anneadayı:

Canım büyük bir bardak meyve suyu içip yarım saat sola yat ve bekle hareketlerde artış olursa bebeğinde sıkıntı yoktur. Sen kendini fazla yormuşsundur. İlk hamileliğimde böyle bir durum yaşamıştım. Daha çok dinlenmen gerek. Yine de doktorunla paylaş bu durumu. Ondan iyi bilemeyiz :)

ben de 26 haftalık hamileyim
20. haftadan beri çok hareketli olan bebeğiimin hareketlerini hissetmiyorum sabahtan beri
içimi bi orku aldı :(

ben de 26 haftalık hamileyim
20. haftadan beri çok hareketli olan bebeğiimin hareketlerini hissetmiyorum sabahtan beri
içimi bi orku aldı :KK43:
Canım bende 28 haftadayım kıpır kıpır bebeğim zorlaaa kıpırdatıyorum 2 gündür normalde geceleri uyutmazdı şimdi ise çok az bazen hareketleniyor sonra yine tık yok doktora gitsek mi bilemedim burdaki yorumları okuyup rahatladım biraz yoksa ağlamak üzereydim:KK17:

Benim de iki gundur pek az hareketleri. Oyle buyuk degil de kipirdanma seklinde anlik hissediyorum. Oysaki cok hareketliydi. Son bir haftadir cok yoruldum ondan mi acaba yoksa doktora mi gitsem bilemedim:KK43:

Back
X