İç karnın geniştir endişelenme bebek iyiyse sorun değil bence büyüklüğü göbeğinin.Arkadaşım 24 haftalık hamile ve göbeğinin başkalarına kıyasla çok küçük olduğunu söylüyor.
Bebek zayıf mı kalıyormuş ilk hamileliği tecrübe edinmiş anneler ve şuan hamile olanlardan cevap bekliyoruz şimdiden teşekkürler
Ayrıca hamilelerin göbeklerini paylaştığı topik varsa söyler misiniz kızlar
Benim değil canım daha çocuğum olmadıİç karnın geniştir endişelenme bebek iyiyse sorun değil bence büyüklüğü göbeğinin.
Ayrıca benim iç karnım çok dardı 3 aylıkken davul gibiydim resmen çok sıkıntı oluyordu bunu karnın büyüyünce anliyacaksin ozaman bana hak vericeksin her anlamda hareket kısıtlılığı olacak çünkü bel ağrısı da yanına hediye :)
Sağol canım Allah razı olsun tek duanız sağ salim kavuşayim olsun göbek mis küçükmüş büyükmüş hiç sorun değil anne de bebekte sağlıklı olduktan sonra gerisi boş benceBenim değil canım daha çocuğum olmadıArkadasım icin sorduk tesekkur ederiz Allah evladini bagislasin
Allah senden de razi olsun canım aynen haklısım onlar iyi olsun yeterSağol canım Allah razı olsun tek duanız sağ salim kavuşayim olsun göbek mis küçükmüş büyükmüş hiç sorun değil anne de bebekte sağlıklı olduktan sonra gerisi boş bence
Maşallah canımBurda 30 haftalıktım..
Amin canım dogru diyorsun.Oo hadi ya24 haftalık karın çok büyük olmaz zaten . Bebeğin gelişimi ile ilgili yorumu doktor yapar bunların gözünde ultrason var mübarek içerdeki bebeği görüyorlar . İç karın genişliği diye bi şey de olmadığını söylemişti doktorum . Karın derisinin yapısıyla ilgiliymiş . Karnı çok büyük olup bebeği küçük olabilir suyu çoktur mesela . Siz takmayın Doktorunuzu dinleyin bebeğiniz sağlıkla gelsin fotoda 38 haftalık hamileydim
Evt görünüyor cnm. Benim de öyleydi o haftalarda.. bana, cocukta gelişim geriliği mi var diye soran şuursuz bile oldu.. doktor tamam diyorsa, gerisine kulak asmamk gerek.Maşallah canımBen diyorum kafana takma doktor saglikli diyor.Bence onunda birden gobek atar diye dusundum.Bizim yukledigimiz fotograf gorunuyor degil mi
Haklısın canım herkesin vucudu bir degil sonuctaEvt görünüyor cnm. Benim de öyleydi o haftalarda.. bana, cocukta gelişim geriliği mi var diye soran şuursuz bile oldu.. doktor tamam diyorsa, gerisine kulak asmamk gerek.
Aynen canım herks bir yaris icin de gereksiz sekilde teşekkür ederizBenim o haftalarda biraz da buyuktu ama, sonradan anladimki gobegin bir önemi yok.Çocuk sağlıkli mi.kilosu iyi mi önemli olan o.Cok fazla kilo alip , cok kilo almayan hamileyle ayni kiloda çocuk doguran cok var.
Benim göbeğim olduğu halde eltm takmıştı.Yok küçük olacak heralde çocuk yok kilosu nekadar soyle boyle.Hayır tek oda degil bir kc hamile arkadasmda gobegin cok çıkmamış vs.dedi.Ben anlamadım göbek yarışımı yapıyoruz burda.Bnce gereksiz bi detay.Arkdasniz bnlra takılıp uzulmesin.İleriki haftalarda da cok buyuyecktir.
Iç karnının genişliği ile alakalı, bebek neden gelişmesin. Küçük kızımda doğuma giderken karnım anca bu fotodaki gibiydi 3700 falan dogdu kizimArkadaşım 24 haftalık hamile ve göbeğinin başkalarına kıyasla çok küçük olduğunu söylüyor.
Bebek zayıf mı kalıyormuş ilk hamileliği tecrübe edinmiş anneler ve şuan hamile olanlardan cevap bekliyoruz şimdiden teşekkürler
Ayrıca hamilelerin göbeklerini paylaştığı topik varsa söyler misiniz kızlar
Nasil yani canim karninin buyuklugune gore mi dedinBende 22 haftalık hamileyim o zaman
Maşallah canım.Hamilelere hep psikolojik baski yapiyorlar dedim takma kafana doktorun saglikli demis sorun yok diyeIç karnının genişliği ile alakalı, bebek neden gelişmesin. Küçük kızımda doğuma giderken karnım anca bu fotodaki gibiydi 3700 falan dogdu kizim
Yok kuzum ya bende tombik oldum yiye yata bebek yok ama senin göbek kadar göbek varNasil yani canim karninin buyuklugune gore mi dedin
Haa anladm canımYok kuzum ya bende tombik oldum yiye yata bebek yok ama senin göbek kadar göbek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?