Doğum sonrasına kaç haftayı ekleyebiliyoruz. Sanırım doğum öncesi 5 hafta kullanmak zorundayız değil mi. Sadece 3 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz ?Ben de bu dediğinizi yaptım 24te izne ayrılıp 32de geri dönüp 37ye kadar çalıştım bildiğim kadarıyla da bu süreç devam ediyor yine de isterseniz çalıştığınız kurumun idari birimine danışın
Yani ben 5 hafta çalışıp 5ini aktardım ama başka bi arkadaş 2 hafta çalışıp devam edemeyip izne ayrılmıştı ve 2 haftasını aktarmıştıDoğum sonrasına kaç haftayı ekleyebiliyoruz. Sanırım doğum öncesi 5 hafta kullanmak zorundayız değil mi. Sadece 3 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz ?
Yok hayır ediyor. Eder umarım bi 6 ay dahaHala devam ediyor mu iptal oldu sanıyordum
Ayyy hadi inşAllahYok hayır ediyor. Eder umarım bi 6 ay daha
Benim 24+0 ptesi doluyordu, doktora rica ettim onceki hafta Persembe verdi, cuma günü de raporu idareye teslim ettim...23 de veren dr var mi bilemem ... 24.dolunca baslar izin bildiğim...Arkadaşlar peki bu idari izne 24. haftada cıkıyorz ya 23+0 dan itibaren mi 24+0 dan itibaren mi izinli olunuyor. Bunu bilemiyorum alanlar yazarsa cok sevınırım.
Çok teşekkür ederim açıklamanız için bende öyle tahmin ettim. 24+0 pazartesi oluyor perşembe günü alırım cuma da idareye veririm aynı sizin yaptığınız gibi. İnşAllah..Benim 24+0 ptesi doluyordu, doktora rica ettim onceki hafta Persembe verdi, cuma günü de raporu idareye teslim ettim...23 de veren dr var mi bilemem ... 24.dolunca baslar izin bildiğim...
Merhaba benim de 5 Nisan Salı 24+0 olacak. Doktordan bikaç gün önce alıp Pazartesi versem kabul ederler mi bilemedim? Sizinkini kabul ettiler mi?Çok teşekkür ederim açıklamanız için bende öyle tahmin ettim. 24+0 pazartesi oluyor perşembe günü alırım cuma da idareye veririm aynı sizin yaptığınız gibi. İnşAllah..
Tam 24+0 da alıp aynı gün mü teslim ettiniz acaba?Dün itibari ile durum bildirir rapor adı altında 24+0 da 24 haftalık gebelik mevcuttur seklinde aldim. Teslim ettim.
Merhaba benim de 5 Nisan Salı 24+0 olacak. Doktordan bikaç gün önce alıp Pazartesi versem kabul ederler mi bilemedim? Sizinkini kabul ettiler mi?
Ben geçen gün doktoruma sordum ne zman veriyorsunuz ne zamn kuruma vermem gerekiyor diye. Tam 24+0 da pazartesi günü gelirsin veririz götürür verirsin kurumuna dedi. Öncesinde kısmını söylemedi ama buradan birileri 3gun öncesinden aldım verdim demistiMerhaba benim de 5 Nisan Salı 24+0 olacak. Doktordan bikaç gün önce alıp Pazartesi versem kabul ederler mi bilemedim? Sizinkini kabul ettiler mi?
Yaa benim doktor özel muayenehanede olmasına rağmen bu tür konularda çok gıcık olabiliyor... Bana da o gün veririm demişti aylar öncesinde ama alanlar da var yani. Sonuçta tarih de belirtecek erkenden verecek halimiz de yokBen geçen gün doktoruma sordum ne zman veriyorsunuz ne zamn kuruma vermem gerekiyor diye. Tam 24+0 da pazartesi günü gelirsin veririz götürür verirsin kurumuna dedi. Öncesinde kısmını söylemedi ama buradan birileri 3gun öncesinden aldım verdim demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?