Doğuma Hazırlık 24. Haftada idari izin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

purple_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
103
56
48
35
Merhaba arkadaslar.. ben kamu kurumunda calisiyorum. Bir konuyu netlestirmek istiyorum. Covid 19 önlemler i arasindaki 24. Hafta idari izin hakki halen devam ediyormu? Ediyorsa 32. Haftaya geldigimde dogum izninemi ayrilmis sayılıyorum yoksa 37 cikmis olma hakkim varmi? Veya 24 de cikip 30 da geri dönüş yapabilirmiyim? Acikcasi 32 de cikmak istemiyorum bebegime zaman ayirmak icin

24+0 dan 32+0 a kadar idari izinli sayılıyorsun. İstersen 32 den 37 ye kadar çalışmaya dönebilirsin. Bu çalıştığın 5 haftayı doğumdan sonra izin olarak kullanabilirsin. Ama istemezsen 32 den itibaren de doğum iznine ayrılabilirsin.

Ben de bu dediğinizi yaptım 24te izne ayrılıp 32de geri dönüp 37ye kadar çalıştım bildiğim kadarıyla da bu süreç devam ediyor yine de isterseniz çalıştığınız kurumun idari birimine danışın

Doğum sonrasına kaç haftayı ekleyebiliyoruz. Sanırım doğum öncesi 5 hafta kullanmak zorundayız değil mi. Sadece 3 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz ?

Doğum sonrasına kaç haftayı ekleyebiliyoruz. Sanırım doğum öncesi 5 hafta kullanmak zorundayız değil mi. Sadece 3 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz ?
Yani ben 5 hafta çalışıp 5ini aktardım ama başka bi arkadaş 2 hafta çalışıp devam edemeyip izne ayrılmıştı ve 2 haftasını aktarmıştı

Evet benim bir de 6 ay 1 gün çalışma zorunluluğum var her sene. Onu tamamlamam gerekiyor. İnce hesaplar.

Arkadaşlar peki bu idari izne 24. haftada cıkıyorz ya 23+0 dan itibaren mi 24+0 dan itibaren mi izinli olunuyor. Bunu bilemiyorum alanlar yazarsa cok sevınırım.

Arkadaşlar peki bu idari izne 24. haftada cıkıyorz ya 23+0 dan itibaren mi 24+0 dan itibaren mi izinli olunuyor. Bunu bilemiyorum alanlar yazarsa cok sevınırım.
Benim 24+0 ptesi doluyordu, doktora rica ettim onceki hafta Persembe verdi, cuma günü de raporu idareye teslim ettim...23 de veren dr var mi bilemem ... 24.dolunca baslar izin bildiğim...

Benim 24+0 ptesi doluyordu, doktora rica ettim onceki hafta Persembe verdi, cuma günü de raporu idareye teslim ettim...23 de veren dr var mi bilemem ... 24.dolunca baslar izin bildiğim...
Çok teşekkür ederim açıklamanız için bende öyle tahmin ettim. 24+0 pazartesi oluyor perşembe günü alırım cuma da idareye veririm aynı sizin yaptığınız gibi. İnşAllah..

Çok teşekkür ederim açıklamanız için bende öyle tahmin ettim. 24+0 pazartesi oluyor perşembe günü alırım cuma da idareye veririm aynı sizin yaptığınız gibi. İnşAllah..
Merhaba benim de 5 Nisan Salı 24+0 olacak. Doktordan bikaç gün önce alıp Pazartesi versem kabul ederler mi bilemedim? Sizinkini kabul ettiler mi?

Merhaba benim de 5 Nisan Salı 24+0 olacak. Doktordan bikaç gün önce alıp Pazartesi versem kabul ederler mi bilemedim? Sizinkini kabul ettiler mi?

Ben geçen gün doktoruma sordum ne zman veriyorsunuz ne zamn kuruma vermem gerekiyor diye. Tam 24+0 da pazartesi günü gelirsin veririz götürür verirsin kurumuna dedi. Öncesinde kısmını söylemedi ama buradan birileri 3gun öncesinden aldım verdim demisti

Yaa benim doktor özel muayenehanede olmasına rağmen bu tür konularda çok gıcık olabiliyor... Bana da o gün veririm demişti aylar öncesinde ama alanlar da var yani. Sonuçta tarih de belirtecek erkenden verecek halimiz de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…