Doğuma Hazırlık 24. Haftada idari izin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yani bencede 2 3 gün öncesinden alında verilse şu gunden itibaren 24 haftada olduğun zaten belli hani. Ama doktorlar da ne düşünüyor bilmiyorum bana da direk o gün gelirsin veririz gider kuruma verirsin dedi..ben öncesinden verecek diye düşündüm du

Siz hangi kurumdasınız ve ne zaman dolacak? Benim 5 nisan 24+0

Arkadaşlar ben de 18 nisanda 24 haftamı doldurmuş oluyorum. Doktorum bana bu kontrolümde verdi belgemi ben de bugün idareye teslim ettim. Ama idarecilerim bana bu iznin kalkabileceğini söylediler.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Eğer kalkarsa 26. Haftasında olanları geri mi çağıracaklar?

18 Nisan'da dolduracaksan neden şimdi aldınız acaba.normalde doktorlar 24 de tam rapor veriyor o gün veriyorsun ya raporu idareye. Dün bir arkadaş ta bana kalkabilcgini söyledi ama bilemiyorum.insAllah kalkmaz

18 Nisan'da dolduracaksan neden şimdi aldınız acaba.normalde doktorlar 24 de tam rapor veriyor o gün veriyorsun ya raporu idareye. Dün bir arkadaş ta bana kalkabilcgini söyledi ama bilemiyorum.insAllah kalkmazk

Siz hangi kurumdasınız ve ne zaman dolacak? Benim 5 nisan 24+0
Ben bir bakanliktayim. 18nisan da 24+0 olacağım. Eğer bu olay devam ederse ongun raporu alıp kuruma verecegim

Ve evet idari izin kalkarsa kurum hemen bildirir . Şu gün ise başlamanız gerekiyor diye .ertesi günü faaln baslanir

18 Nisan'da dolduracaksan neden şimdi aldınız acaba.normalde doktorlar 24 de tam rapor veriyor o gün veriyorsun ya raporu idareye. Dün bir arkadaş ta bana kalkabilcgini söyledi ama bilemiyorum.insAllah kalkmaz
Ben kendi memleketimde gidiyorum doktora bir sonraki randevum nisan sonunda o yüzden şimdiden verdi doktorum. Dediğiniz gibi inşallah kalkmaz. Kaldı ki okullardaki ara tatilde semineri uzaktan eğitimle yapacağız.Hal böyleyken ve pandemi devam ederken kaldıracaklarını düşünmüyorum ama bi tereddüt ettim yani

Anladım şimdi iyi yapmışsınız o zaman. İnsAllah kalkmaz ya 2 senedir devam eden olay bakalım şansımıza artık hayirlsi

merhaba. bende kamuda ogretmenim
ve 24. haftam 21 nisana denk geliyor. merak ettigim şu 32ye kadar idari izinli oluyoruz ve 32den sonra 37ye kadar calisip ocalistigimiz haftalari dogum sonrasina atabiliyormuyuz? bilginiz var mi

ve 24. haftam 21 nisana denk geliyor. merak ettigim şu 32ye kadar idari izinli oluyoruz ve 32den sonra 37ye kadar calisip ocalistigimiz haftalari dogum sonrasina atabiliyormuyuz? bilginiz var mi
Normalde atılıyor yani 32 de çalışır raporu alıyorsun idareye veriyorsun 37 ye kadar calsiiyorsun. Ama özellikle öğretmenlerde idareler eğer 24 32 yi alacaksanız 5 haftalık çalışmayı kabul etmeyiz diyenu duydum. Ama bu sizin hakkınız yani 24 32 yi izin vermedi ayrı o 5 haftayı doğum sonrasına atmak ayrı bişey. İdarenizle görüşün bence.bide zaten okullar 32 biterken kapanıyor gibi sizin için hani yaz tatiline denk geliyor sorun etmemeleri gerekir

Hepsi bi söylenti. 2021 HAZİRAN 'dan beri sürekli kalkacak söylentisi... Pandemi bitmedi sonuçta. Sadece hamilelere ve kronik hastalığı olan 60 yaş üzerine idari izin devam ediyor. Şuan izni kaldırmak' bırakın ölsünler' demek. Bu kadarını da yapmazlar diye düşünüyorum.

Bende aynen böyle düşünüyorum çok az bir kesimi etkiliyor zaten neden kaldırmak istesinler ki hamileler için büyük risk var oda bir gerçek.

benin 32. haftam tam seminer haftasina geliyor yani 2 hafta calismis olup sonra yaz tatiline girmis oluyoruz.
peki ben o iki haftayi mi dogum sonrasina atarim yoksa yine de 5 haftayi dogum sonrasina atabilirmiyim sizce, bilginiz var mi??
idaremizde bilmiyor bana soruyor.

32+0 da doktordan çalışabilir raporu alırsın, 37+0 a kadar da normal görevine nasıl devema edeceksen edersin. Tatildi okuldu seminerdi farketmez sen o okulun resmi çalışan bir öğretmeni oluyorsun. 37+0 dan itibaren doğum iznine ayrılıyorsun doğum ne zamn olursa olacak artık. Doğdu çocuk diyelim bundan sonrasında 16 haftalık ücret aldığın izninin 3 haftasını doğum öncesinde izne kullandığın için 13 haftasonu da doğum sonrasına kullanacaksın. Yani 32 27 arasında ki 5 haftani okulun personeli olarak çalıştığın göründüğün için 5 haftanın tamamını doğum sonrasına atıyorsun.

Bilmiyorum anlatabildim mi ama :) yani 24 32 arasını idari izinli oldun o ayrı bişey . 32+0 da normal görevine basladin 37+0 ina kadar da idarenin personeli oldun o ayrı bişey. 32 37 arasında ki çalışıp çalışmama olayını devlet tamamen çalışana bırakıyor. Genelde sağlık sorunu olmayanlar zaten çalışıp 5 haftalık izni doğum sonuna atar. İdare sana soruyorsa iyi en azından önüne engel koymuyorlar.

tesekkur ederim. gayet açiklayici olmuş. inş 24. haftada bu idari izin kalkmadan ayrilabilirim. somrasina da zamani gelince bakarim artik. tekrardan tesekkurler.

İnsAlllah kalkmaz hepimiz kullanırız 32 37 arasında da bakarız artık hayirlisi insAllah herşey sağlıkla olsun da :) rica ederim ne demek

çok açıklayıcı olmuş teşekkürler aydınlattın bizi. inşallah kalkmaz da kullanırız 24. hafta idari iznini. ben de haziran da ayrılacağım inşallah kalkmazsa.

çok açıklayıcı olmuş teşekkürler aydınlattın bizi. inşallah kalkmaz da kullanırız 24. hafta idari iznini. ben de haziran da ayrılacağım inşallah kalkmazsa.
Rica ederim n3 demek :) yalnız eğer 18. Haftada iseniz Mayıs ortasında sizin 24. Haftadaki izin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…