Doğuma Hazırlık 24. Haftada idari izin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mrb Covid iznine 23+1 dediğindemi ayrılıyoruz yoksa 24+1 demi inşallah kalkmazsa Mayıs’ta ayrılıcam bende

kizlar bir sey daha sormak istiyorum size. nette cok bakindim ama cevap bulamadim. bugun bizim mdr yrdm kafami karistirdi.
simdi bizler 37. haftaya kadar calisabilirsek eger +5 hafta daha dogum sonrasina eklenip 13 hafta oluyor ya o 13 haftayi 40.haftadan itibaren mi kullanmaya basliyoruz yoksa dogum ne zaman olursa o gun itibariyle mi kullaniyoruz.
yani bana demek istedigi şu velevki dogum 41. haftada oldu 8+5 hafta izin bu tarihten itibaren basliyor dedi.
bana da bu cok mantikli gelmedi ama bilemedim. yani öyle olursa ozaman 37den sonra 3 degil 4 hafta izin yaparak 1 hafta fazladan mi izin verilmis oluyor?
yani 8+5 izni 40. hafatdan sonrami saymaya baslayacagiz yoksa dogum kacinci haftada baslarsa ordan mi sayacagiz?
olurda erken dogum olursa mesala 38. haftada dogum oldu diyelim ozamanda benim 8+5 38de baslamis olup 2 hafta eksik mi izin kullanmis olacagim yanacak mi o 2 haftam.. beynim yandi cok uzun oldu biliyorum umarim anlatabilmisimdir ama
sadece biz hesaplamamizi neye gore yapacagiz onu merak ettim??

Canım benim ilk cocugum 37+1 de aniden doğdu. 37+0 da izinli idim 2. Günü doğuma girdim.yani 3 haftalık izinden sadece 1 gün kullanmış oldumm. Ve doğum sonrasında 16 haftanın tamamını kullanmış oldum. İzinler boşuna gitmiyor yani tabiki doğum sonrasına kullanmadigij kadarını atıyorlar. Fakat 40 haftadan sonrasını hiç bilmiyorum mantığa uygun olanı sanki kullandığıni kullanıp devamını atmak en fazla 1 hafta fazla olabilir oda çok kisidr olmuyor. Tecrübem erken olanda fazla bekleyenlerde ne oluyor hiç bilmiyorum

benim dusundugum ve tahmin ettigim gibi oldugunu yazmissiniz sizde. bencede mantikli olani bu.. olurda dogumda gecikme olursa ve dogum 40. haftanin sonrasinda gerceklesirse ozamanda kalan kisimlari kullaniyorsundur diye tahmin ediyorum bende.
ama yasayan birinden duymak cok iyi geldi cok tesekkur ederim cok iyi aciklamissin

Rica ederim insAllah gonlunuzce olsun herşey :)

Kızlar maalesef 9 Nisan 2022 itibariyle 24 32 haftalık idari izin kalktı. Bizlere uygulanmadan bitti yani. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Kızlar maalesef 9 Nisan 2022 itibariyle 24 32 haftalık idari izin kalktı. Bizlere uygulanmadan bitti yani. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Hic kullanamayanlar için kötü oldu .Ben de 1 ay kullanabildim anca .herhalde pazartesi başlarız. Millette ne şans var aylarca kullandı bize gelince pat diye kalkti .

Merhaba, nerden öğrendiniz? İnternette bulamadım ben de. Kaynak gösterebilir misiniz?

Eklentiler

• Screenshot_20220409-091925_Telegram.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba, nerden öğrendiniz? İnternette bulamadım ben de. Kaynak gösterebilir misiniz?
Dün gece resmi gazatede yayımlandı net bilgi yani. 9 Nisan 2022 -31804 sayını genelge yayımlandı. 30 Haziran'da ki genelgenin kaltigi yazıyor bizim bu izinler 30 Haziran'da ki genelge de vardı.

Hic kullanamayanlar için kötü oldu .Ben de 1 ay kullanabildim anca .herhalde pazartesi başlarız. Millette ne şans var aylarca kullandı bize gelince pat diye kalkti .
İyi bari en azından bir ayını kullanmissinis. Kurumlar cagiraacak personellerini

Aynen bu arkadaş da eklemiş görüntüsünü genelgenin. Nasip değilmiş resmen o kadar kullanıldı bize gelince kalkti
Şuan devam mı bilmiyorum ama evladım 7 aylık şuan ve bana vermemislerdi, kamuda çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…