- 3 Ocak 2022
- 39
- -33
- 1
- 30
- Konu Sahibi Tanemmevrve
-
Bilmiyorum ne yapacağımı evet mecburum evlilik dışı hamile kaldım inandım ama oda beni yarı yolda bıraktıgizlemek zorunda olduğunuz bir hamileliğiniz mi var?
Doğunca ne yapmayı ve nasıl doğurmayı planlıyorsunuz?
Ne yapacağım bilmiyorumCanım aslına bakarsan zarar veremezsin bu şekilde.Cunku zaten karnını tam anlamıyla içine cekemezsin böyle ileri bı gebelik haftasında.Bunu ben de doktoruma sormuştum.Gerinirken istemsiz bı şekilde karnimi içime çektiğim için.Kizlar konu sahibini suçlayıcı konuşmayın lütfen.O bebeğini seçmiş çok cesur bı kadin.Onceki konusunu bildiğim için söylüyorum bunu.Yalniz bu haftalarda çok hızlı büyümeye meyillidir karın.Yakinda ne kadar bol giyersen giyin saklayamicak duruma geliceksin canım.Buna bı an önce çözüm bulman gerek.
Allah yardımcın olsunBilmiyorum ne yapacağımı evet mecburum evlilik dışı hamile kaldım inandım ama oda beni yarı yolda bıraktı
Neden bebeğimi sokağa atayım pardonda canimiyim ben her ne olursa olsun kedi köpek bile yavrusunu bırakmaz Allah büyükBir kaç haftaya hiç saklanilmaz. Doğum nasıl olacak inşallah sokağa atıp kacmazsin.
Allah razı olsunAllah yardımcın olsun
Ben yaşadıkça asla başına birşey gelemez o benim canımDoğunca nasıl sakliycaksin merak ettim..inşallah kötü bisey gelmez çocuğun başına
Biliyorum ama bir yolunu bulacağım belki kadın sığınmaya giderim doğduktan sonrada toparlanirim beraber hayata tutunuruz inanıyorum herşey güzel olacak ve ben onu asla birakmiyacamBenimde 24 de hiç çekemiyorum nasıl yapıyorsunuz sürekli bunu? Bence bi çözüm bulun az değil ve büyüyor küçülen bir şey değil mutlaka öğrenecekler çevrendekiler
Evden, herhangi bi kurumsal şirketin müşteri temsilciliği gibi bi iş bulabilirsen çok güzel olur senin içinBiliyorum ama bir yolunu bulacağım belki kadın sığınmaya giderim doğduktan sonrada toparlanirim beraber hayata tutunuruz inanıyorum herşey güzel olacak ve ben onu asla birakmiyacam
Evet ama bulamıyorum malesef çok araştırdım olmadı insanların saçma yaklaşmaları beni yargılamaların dan sıkıldım zaten sadece adımı biliyorlar ama hikayemi değil ve davranışları beni üzüyor böyle olması daha iyi olacak teşekkür ederimEvden, herhangi bi kurumsal şirketin müşteri temsilciliği gibi bi iş bulabilirsen çok güzel olur senin için
Ailen hala bilmio mu canimNe yapacağım bilmiyorum
Her şey gönlünüzce olsun tüm kalbimle diliyorumBiliyorum ama bir yolunu bulacağım belki kadın sığınmaya giderim doğduktan sonrada toparlanirim beraber hayata tutunuruz inanıyorum herşey güzel olacak ve ben onu asla birakmiyacam
Bilmiyorum ne yapacağımı evet mecburum evlilik dışı hamile kaldım inandım ama oda beni yarı yolda bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?