• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 mayıs 2023 te transfer olanlar

Mutlukelebe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
81
55
3
31
24 mayıs 2023 te 4aa ve 4ab kalitede çift embriyo transferi oldum benimle aynı bugün transfer gününü saymazsak 3.günü ara ara kasık ağrım ve bel ağrım oluyo çok heyecanlıyım inşallah bebeğim bsnimledir güzelce tutunmuştur yada tutunmuşlardır bilmiyorum benimle aynı gün transfer olan var mı

Ben 23 mayısta transfer oldum. Benim genelde sağ tarafım ağrıyor. Kasık bölgem göbek bölgem değişik yani gaz var gibide. Bel ağrım çok fazla yok ama benim taze transfer olduğu için bilmiyorum nasıl olur ama hayırlısı tabi herşeyin Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah

Ben de 22 mayısta 5. gun embriyosu ile transfer oldum. Dün yani 5. Gün test yaptırdım 0.34 çıktı. Sanırım tutmadı.

Burada arastirdigim 5. Gün embriyolari hep az da olsa birseyler çıkmış ama. Dünden beri üzüntüden mahvoldum. İlaçları bile kullanasim gelmiyor.

Merhabalaar ben de 24 Mayıs’ta 5aa tek embriyo transferi oldum, kasık vs ağrım yok sadece biraz göğüs ucu hassasiyetim var o da ilaçlardan mı bilemiyorum. İlk denemem çok heyecanlıyım 3 Haziran tahlil vericem bakalım neler olcak🥰

Doktorun bana söylediği test günüm 1 haziran.transfer gununu saymazsak 10.gün ama tabi beklermiyim bilmiyorum
Benimde 4 hazir
Ben de 22 mayısta 5. gun embriyosu ile transfer oldum. Dün yani 5. Gün test yaptırdım 0.34 çıktı. Sanırım tutmadı.
Erken yapmışsın gibi kuzum bence üÜlme bekle inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz

Merhabalaar ben de 24 Mayıs’ta 5aa tek embriyo transferi oldum, kasık vs ağrım yok sadece biraz göğüs ucu hassasiyetim var o da ilaçlardan mı bilemiyorum. İlk denemem çok heyecanlıyım 3 Haziran tahlil vericem bakalım neler olcak🥰
İnşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz canım

Benimde 18 mayıs transfer günümdü salı günü test yapıcam inşAllah pozitif çıkar kasık ve bel ağrım var transferin ikinci gününden beri

Back
X