- 22 Mart 2023
- 81
- 55
- 3
- 31
- Konu Sahibi Mutlukelebe
İnşallah canımBenimde 18 mayıs transfer günümdü salı günü test yapıcam inşAllah pozitif çıkar kasık ve bel ağrım var transferin ikinci gününden beri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımBenimde 18 mayıs transfer günümdü salı günü test yapıcam inşAllah pozitif çıkar kasık ve bel ağrım var transferin ikinci gününden beri
Kesinlikle kanda negatifi görmeden üzülmeyelimYinede kotuye yormayalim belki kanda cikacak
7 gün aksam kan versem cıkar mı pekiKesinlikle kanda negatifi görmeden üzülmeyelim
Maşallah hayırlı olsuun kacıncı gununuz bugunBende evde yaptım bugün dayanamadim kanda verdim bekliyorum sonucu![]()
Çıkabilir bence kuzum7 gün aksam kan versem cıkar mı peki
Sağlıcakla kucağınıza almayıı nasip etsin inşallah canım var benceBende evde yaptım bugün dayanamadim kanda verdim bekliyorum sonucu![]()
22 mayisda yaptirdim tam bir hafta olduMaşallah hayırlı olsuun kacıncı gununuz bugun
Bakalim kan sonucuda gelsinde heyecanla beklemedeyimSağlıcakla kucağınıza almayıı nasip etsin inşallah canım var bence
Aynı gün transfer olmusuz 3. Gün embrıyosu benım erken gebelıkte negatif cıktı22 mayisda yaptirdim tam bir hafta oldu
Bakalım yarın verırım olmadı kanı daÇıkabilir bence kuzum
İstersen bekle bu kadar sabretmisiz umutsuzluga kapilmaBakalım yarın verırım olmadı kanı da
Bekleyebilirsem ınsallahİstersen bekle bu kadar sabretmisiz umutsuzluga kapilmazaten persembe test gunumuz o zaman yaptirirsin
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızBakalim kan sonucuda gelsinde heyecanla beklemedeyim
Yaa çok güzel maşallahBende evde yaptım bugün dayanamadim kanda verdim bekliyorum sonucu![]()
Bugunde bitti kaldi 3 guncuk...Bekleyebilirsem ınsallah
Bugunde bitti kaldi 3 guncukBekleyebilirsem ınsallah
Donmus embriyo idi.Valla ole bir belirti yok kasik agrilarindan baska.Lekelenme bile olmadi bana.ama kasiklarim iki gundur siddetli agriyordu.ben yine persembe yaptirdigimda degeri merak ediyorum artis varmi.sanki hemen heveslenmiyim diyorum.ama 7. Gune gore galiba 88 iyi diyo herkesYaa çok güzel maşallahkaçıncı gün embriyosuydu? Taze transfer miydi? Bi de belirti var mı
![]()