• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 mayıs 2023 te transfer olanlar

Donmus embriyo idi.Valla ole bir belirti yok kasik agrilarindan baska.Lekelenme bile olmadi bana.ama kasiklarim iki gundur siddetli agriyordu.ben yine persembe yaptirdigimda degeri merak ediyorum artis varmi.sanki hemen heveslenmiyim diyorum.ama 7. Gune gore galiba 88 iyi diyo herkes
Hadi hayırlı olsun bence de değer gayet iyi olması gerektiği gibi geldi bana. İnşallah güzel şekilde ilerler umutsuz olma🙏🏻💖 ben de 24’ünde taze transfer oldum ama belirti falan hiç bişey yok bakalım sabırla bekliyorum😅

Hadi hayırlı olsun bence de değer gayet iyi olması gerektiği gibi geldi bana. İnşallah güzel şekilde ilerler umutsuz olma🙏🏻💖 ben de 24’ünde taze transfer oldum ama belirti falan hiç bişey yok bakalım sabırla bekliyorum😅
Henuz erken ama 24u icin.ve kesinlikle belirtilere takilmayin benimde olmadiki belirtim lekelenmem olmadi mesela hala.o yuzden bunlari dusunerek kendi morelimizi bozmayalim hic

Kasık ve bel ağrısı olunca kesin tutmuş oluyo mu? ayy yarın test vericem ama ikinci denemem olduğu için çok korkuyorum sonucu görmeye😢

Benimde bugün 5.günü şiddetli kasık ağrım oldu korktum adet olcam diye dün gecede sırf meraktan test vardı evde denemek için yapmıştım ilk orda hafif gölge gibi bir şey gördüm gibi oldu sonra çok istediğim için heralde hayal gördüm sandım sonra uyudum sabah bi baktım böyle çıkmış sizce doğru mudur yoksa bu ucuz testlere güvenmemelimiyim

Eklentiler

• IMG_20230529_210000.webp
    IMG_20230529_210000.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20230529_205936.webp
    IMG_20230529_205936.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 61
Benimde bugün 5.günü şiddetli kasık ağrım oldu korktum adet olcam diye dün gecede sırf meraktan test vardı evde denemek için yapmıştım ilk orda hafif gölge gibi bir şey gördüm gibi oldu sonra çok istediğim için heralde hayal gördüm sandım sonra uyudum sabah bi baktım böyle çıkmış sizce doğru mudur yoksa bu ucuz testlere güvenmemelimiyim
Arkadaşlar bakabilir misiniz 🌺

Benimkine benziyor sanki.hic olmasa cikmaz heralde ya deneyimliler yazsin bakalim

Back
X