24 Mayıs transfer olup belirtisi olanlar

Limonmiski

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
229
163
18
30
Merhaba kızlar. 24 Mayıs salı günü 2 adet 6. Gün embryo transferi oldum. Bugün 5. Günüm transfer günü hariç.. ama içim içimi yiyor olmadimi acaba diye. Bı belirtim yok göğüs hassasiyeti disinda oda ilaçlardan diye tahmin ediyorum . Dün akşam sol kasigima ara ara 5 6 kez bıçak saplanır gibi ağrım oldu sonra geçti bdaha olmadı... Umarım belirtidir. Bu benim 4. Transferim. İnşallah bu son olur ve bana smaiki tutunurlar. Sizin belirtileriniz oldumu veya en erken testi ne zaman yaptınız sonuç aldınız ?

Merhaba kızlar. 24 Mayıs salı günü 2 adet 6. Gün embryo transferi oldum. Bugün 5. Günüm transfer günü hariç.. ama içim içimi yiyor olmadimi acaba diye. Bı belirtim yok göğüs hassasiyeti disinda oda ilaçlardan diye tahmin ediyorum . Dün akşam sol kasigima ara ara 5 6 kez bıçak saplanır gibi ağrım oldu sonra geçti bdaha olmadı... Umarım belirtidir. Bu benim 4. Transferim. İnşallah bu son olur ve bana smaiki tutunurlar. Sizin belirtileriniz oldumu veya en erken testi ne zaman yaptınız sonuç aldınız ?
Benimde 23 mayısta transferim oldu canım, bugün evde kaset test yaptım negatif çıktı. Karnımın ağrısından olmadığını tahmin etmiştim aslında ama ilk başlarda benek tutunmaya çalışıyordur diye düşünmüştüm. Göğüs hassasiyetim de hiç olmamıştı zaten. İnşallah sizinki pozitif olur 🙏🏻

Benimde 23 mayısta transferim oldu canım, bugün evde kaset test yaptım negatif çıktı. Karnımın ağrısından olmadığını tahmin etmiştim aslında ama ilk başlarda benek tutunmaya çalışıyordur diye düşünmüştüm. Göğüs hassasiyetim de hiç olmamıştı zaten. İnşallah sizinki pozitif olur 🙏🏻
Kan tahlili vermediniz mi inşallah yanılıyorsunuzdur ve pozitf çıkar kanınız 🤲🏻

Benimde transferim 24 Mayısta oldu. 6.denemem ve yumurta rezervim çok az olduğu için 1 adet 3.gün embriyo transferi oldum. Göğüslerimin şişliği ve acısı dışında herhangi bir farklılık yok ama oda adet öncesinde de bu şekilde oluyordu. Bir belirti hissedebilmem için bariz bir fark olması lazım sanırım.Şu ana kadar idrar testi yapıp çift çizgi gören var mı? Rabbim bekleyen, dileyen, büyük uğraşlar veren herkese nasip etsin inşallah 🤲

Her kese Salam Ben coktandi kadinlar burani takib ediyorum ama simdi kayit olmaq nasib oldu Benim 2 neqatifim var 3 transifer 2 embiryon koydular sükür pozitifdi 14 gun beta 1953 cikdi 16 ci gun 4853 cikdi belirtilerimi yazmak isterdim belke kimese umud olur benim 2 neqatifimde 5 ci gunden sonra butun belirtiler yok olmusdu pozitif olanda ise aksine 5,6 ci gune Kimi hec bir sey hiss etmedim dedim Buda neqatif olacaq ama 6 ci gunden itibaren kasiq
Agrilari goguslerim sisdi agrimaga basladi ve bir gece yarsi midem bulanaraq ayildim bir data oldu oda test verene kimi agrilar kecmedi birde kafe rengli Cox az leke oldu Allah her kesin bu yolda eziyyet ceken Anne adaylarin tez bir zamanda kucaglari cocugla dolsun amin.🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Her kese Salam Ben coktandi kadinlar burani takib ediyorum ama simdi kayit olmaq nasib oldu Benim 2 neqatifim var 3 transifer 2 embiryon koydular sükür pozitifdi 14 gun beta 1953 cikdi 16 ci gun 4853 cikdi belirtilerimi yazmak isterdim belke kimese umud olur benim 2 neqatifimde 5 ci gunden sonra butun belirtiler yok olmusdu pozitif olanda ise aksine 5,6 ci gune Kimi hec bir sey hiss etmedim dedim Buda neqatif olacaq ama 6 ci gunden itibaren kasiq
Agrilari goguslerim sisdi agrimaga basladi ve bir gece yarsi midem bulanaraq ayildim bir data oldu oda test verene kimi agrilar kecmedi birde kafe rengli Cox az leke oldu Allah her kesin bu yolda eziyyet ceken Anne adaylarin tez bir zamanda kucaglari cocugla dolsun amin.🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Amin canım🙏🏻 Benim de direk adet sancısı oldu göğüslerimde hiç şişlikte olmadı bende negatif olduğunu öyle anladım. Yarın doktorumla konuşacağım bir problem olmayacaksa 2. Denemeyi ara vermeden yapmak istiyorum

Bencede canim en iyisi Ara vermeden transfer olmaq benim 2 ci neqatifimden sonra adet olub 3 transfer hazirliklarina basladi doktor insallah senin 2 denemen tutar bebisini alirsin kucagina

Merhaba,
Kan testi yaptınız mı, Sonucu ne oldu acaba? Umarım güzel sonuçlar almışsınızdır. 🙏

Merhaba Kızlar ben 30 mayısta transfer oldum , transferim 3 günü gecesi yaşadığım bel ağrısını tarif edemem sol bacağıma bile vurdu ondan sonraki gün devam etti doktorum parol almamış söyledi ve öyle geçti şimdi ara ara batmalarım hafif ağrı seyretmekte lekelenme olmadı benim hiç beyaz akıntı yok göğüslerde hiç birşey yok ama ağrım otururken bile rahatsız edecek derecedeydi rabbim yüzümüze Güler inş

İnşallah tutunma ağrılarıdır canım🙏🏻, pozitif düşünmmeye çalış. hem akıntı herkeste olmuyormul zaten o yüzden ona da çok takılma.

Back
X