• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 Nisan=75 Kilo Olamaz mıı olabilirrr:)

Miyora

ilovebackhand
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
376
57
43
Ankara
Başlıkta da yazdığım gibi 24 nisanda 75 kilo olmam gerekiyor. :) Şu an 127 kiloyum hı hı evet morbit obezim :19: Yapcak bir şey yok daha da almamak için artık vermek gerek :D Allahım yardım et sen, yaşım 20 boyum 164. Önümüzdeki sene 21 yaşına gireceğim 21 yaşındaki bir kız gibi giyinmek istiyorum pantolonların, bol penyelerin içine saklanmaktan usandım. :14::14: Böyle tiril tiril yaz elbiseleri, sandaletler, topuklular :16::16: Minyon bir tipim zaten böyle giyinmek varken neden un çuvalı gibi olayım ki evet şu dakikadan itibaren fazladan yedığın her şey sana bol penyeler olarak dönecek miyora akıllan artııık! :47::47:

23 Aralık: 127.0
24 Aralık: 126.3
25 Aralık: 125.6
26 Aralık: 125.1
27 Aralık: 124.2
07 Ocak: 125.8

Son düzenleme:
Başlıkta da yazdığım gibi 24 nisanda 75 kilo olmam gerekiyor. :) Şu an 126 kiloyum hı hı evet morbit obezim :19: Yapcak bir şey yok daha da almamak için artık vermek gerek :D Allahım yardım et sen, yaşım 20 boyum 164. Önümüzdeki sene 21 yaşına gireceğim 21 yaşındaki bir kız gibi giyinmek istiyorum pantolonların, bol penyelerin içine saklanmaktan usandım. :14::14: Böyle tiril tiril yaz elbiseleri, sandaletler, topuklular :16::16: Minyon bir tipim zaten böyle giyinmek varken neden un çuvalı gibi olayım ki evet şu dakikadan itibaren fazladan yedığın her şey sana bol penyeler olarak dönecek miyora akıllan artııık! :47::47:

neden olamayasın ki, herkes yapıyor sen mi yapamayacaksın. öncelikle kimseyi dinleme ve sadece kendine inan ve daha sonrada uyumadan önce gözünün önüne getirdiğin kıza inan. İyi şanslar hepimize :))))))

neden olamayasın ki, herkes yapıyor sen mi yapamayacaksın. öncelikle kimseyi dinleme ve sadece kendine inan ve daha sonrada uyumadan önce gözünün önüne getirdiğin kıza inan. İyi şanslar hepimize :))))))

aynen herkes yapıyor ben mi yapamıcam :1: çok sağ ol canım benim inşallah hepimiz veririz kilolarımızı :21:

yasin okadar genc ki tabiki verirsin... destekliyorum seni.... :))) gunlugun hayirli olsun....

1 hafta sonra da olsa basladım diyetime kahvaltıyı biraz abarttım ama öğlen az yediim ve simdi tokum yatana kadar su yesil cay yapacağım :54:

iyi ki burası var ya kafayı yiyecektim vallahi sabah 6da uyandım midem bir kazınıyor bir kazınıyor ki sormayın :18: ama bir şey yemedim yemeyeceğim kendime hakim olmalıyım ay zaten 1 hafta önce açmıstım günlüğü ama diyete yeni başladım o ara 127 olmuşum hemen:19: neyse ki dünden bugüne 126.3 e düştüm tekrar, o zaman kaydedelim:9: 24 Aralık: 126.3

bugün yiyeceklerimi şimdi buraya yazacağım evdeyim nasılsa uyacağım yazdığım şeylere :16:

şimdi yarım lt su alacağım elime başarı hikayelerini okuyarak içeceğim :16:

sonra 1 bardak yeşil çay

yarım lt su

saat 12 civarında: 2 yumurta haşlanmış, 2 dilim ekmek, peynir, zeytin varsa evde yeşillik yanına da şekersiz çay

1 bardak yeşil çay

yarım lt su

saat 16.00: cafe crown fındıklııı :16::9:

yarım lt su

zaten sabah altıda uyandım akşam 10 gibi uyuyaklırım :33: pek acıkmam böylece gerçi 2 lt su da az oldu ya neyse.

Bu arada dün akşam kardeşimle turşu biberleri olur ya küçük tombul ay yazarken bile ağzım sulandı onlardan yedik yani kişi başı 10 tane falan. Acı metabolizmayı hızlandırıp, yağ yaktırıyormuş gerçi aynı zamanda iştah da açıyor ama neyse :9: Kabızlık sorunu olanlara öneriyorum şiddetle, gerçekten işe yarıyor :9:

eveet şimdi suyumu almaya gidiyorum akşama görüşürüz günlükcüm, öptüm :16:

Son düzenleme:
1 lt suyumu içtim :16: 1 bardak yeşil çay içtim, yemeğimi yedim (2 yumurta, 2 biber, 5 zeytin, tulum peynir, 2 dilim ekmek, tek şekerli çay) :8:
Şimdi de kahvemi içiyorum saat 16.00 da kahve yerine yeşil çay içeceğim :32:

Son düzenleme:
Başlıkta da yazdığım gibi 24 nisanda 75 kilo olmam gerekiyor. :) Şu an 126 kiloyum hı hı evet morbit obezim :19: Yapcak bir şey yok daha da almamak için artık vermek gerek :D Allahım yardım et sen, yaşım 20 boyum 164. Önümüzdeki sene 21 yaşına gireceğim 21 yaşındaki bir kız gibi giyinmek istiyorum pantolonların, bol penyelerin içine saklanmaktan usandım. :14::14: Böyle tiril tiril yaz elbiseleri, sandaletler, topuklular :16::16: Minyon bir tipim zaten böyle giyinmek varken neden un çuvalı gibi olayım ki evet şu dakikadan itibaren fazladan yedığın her şey sana bol penyeler olarak dönecek miyora akıllan artııık! :47::47:

HOŞ GELDİN MİYORA :16:

öncelikle yaşın çok genç, şimdiden bu kilolarından kurtulmaya karar verdiğin için tebrik ederim seni..

ben senin yaşındayken, üniversitedeydim.. ve nedense kilolarımı kabullenmiştim.. çünkü doğru dürüst o zaman kilo kontrolü yaptığımı hatırlamıyorum.. ve sanırım o zaman 80 - 90 kilolarda falandım..

sonuçta önlemini almadım ne oldu.. bu kilolara çıktım..

ne kadar zaman kaybedilirse o kadar çok kilo alınır, ben bunu anlamış bulunmaktayım..

amaa... 24 nisanda 75 kg olmak istiyorum yazmışsın.. tabi ki seni cesaretlendirmek isterim..

GERÇEKÇİ HEDEFLER KOYARSAK ULAŞMAK İSTEDİĞİMİZ HEDEFE ÇOK DAHA KOLAY VE KISA SÜREDE ULAŞIRIZ BUNU UNUTMAYALIM..

yani senin dediğine göre 4 ayda 50 kg vermen gerekir ki bu gerçekten de zor bir hedef.. ayda 12,5 kg yapar..

hee ilk ay bunu verebilirsin.. ama sonraki aylar için bunu kimse garanti edemez..

bu arada boyun kaç bilmiyorum..

ama kilolarımız ve hedeflediğimiz kilo çok yakın.. ben şu an için ayda 6 kg verebilmeyi hedefliyorum.. bu da demek oluyor ki, 8 ay sonra 70 li kilolara inmiş olabilirim.. sence de süper değil mi.. yaz aylarında ideal kilomuza çok yaklaşmış olabiliriz :3:

HOŞ GELDİN MİYORA :16:

öncelikle yaşın çok genç, şimdiden bu kilolarından kurtulmaya karar verdiğin için tebrik ederim seni..

ben senin yaşındayken, üniversitedeydim.. ve nedense kilolarımı kabullenmiştim.. çünkü doğru dürüst o zaman kilo kontrolü yaptığımı hatırlamıyorum.. ve sanırım o zaman 80 - 90 kilolarda falandım..

sonuçta önlemini almadım ne oldu.. bu kilolara çıktım..

ne kadar zaman kaybedilirse o kadar çok kilo alınır, ben bunu anlamış bulunmaktayım..

amaa... 24 nisanda 75 kg olmak istiyorum yazmışsın.. tabi ki seni cesaretlendirmek isterim..

GERÇEKÇİ HEDEFLER KOYARSAK ULAŞMAK İSTEDİĞİMİZ HEDEFE ÇOK DAHA KOLAY VE KISA SÜREDE ULAŞIRIZ BUNU UNUTMAYALIM..

yani senin dediğine göre 4 ayda 50 kg vermen gerekir ki bu gerçekten de zor bir hedef.. ayda 12,5 kg yapar..

hee ilk ay bunu verebilirsin.. ama sonraki aylar için bunu kimse garanti edemez..

bu arada boyun kaç bilmiyorum..

ama kilolarımız ve hedeflediğimiz kilo çok yakın.. ben şu an için ayda 6 kg verebilmeyi hedefliyorum.. bu da demek oluyor ki, 8 ay sonra 70 li kilolara inmiş olabilirim.. sence de süper değil mi.. yaz aylarında ideal kilomuza çok yaklaşmış olabiliriz :3:

Öncelikle hoş bulduuuk :16:
Ben de lise sonda 80 90 civarıydım o zamanlar ben de kabullenmiştim sanırım 90 kilo pek göze batmıyor :9: Ama ne zaman 100 ü geçtim alarmlar çalmaya başladı kafamda hayır yani bunun bir sonu da yok aldıkça alıyorsun...
Evet yaa biliyorum pek gerçekçi değil hedefim:14: Teyzemin düğünü var 75 olaydım iyiydi :52:
En azından ayda 8 kg vermeyi istiyorum bu da beni neredeyse 35 kg civarı zayıflatıp düğüne 8li rakamlarda gitmemi sağlar :16:
Boyum 164 cm. Süppppppper ötesi hem de. Ya istediğini almak, aldığının yakışması. OOff ben bana hangi renk yakışır tam olarak bilmiyorum biliyor musun sadece siyah gri giydiğimden. olduğumdan daha da iri olmamaya çalıştığımdan. alışverişe gidip hiçbir şey alamayıp üstüne eve gelip ağlamaktan yoruldum. ağlayıp aslında düşmanım olan yemeğe sarılmaktan da yoruldum. kampüste kızların çıtı pıtı yürümesinden de yoruldum. lanetler :52::9: Ben de yapacağım kendime kk ya sizlere güveniyorum. burda destek buluyorum kendime. her şeyden önce benim gibi bu zorlukları çekmiş insanlarla konuşmak bile harika :16: iyi ki varsınız :kkk: :nazar:

Son düzenleme:
Bensunun da dediği gibi kendime gerçekçi küçük hedefler koymalıyım mesela 3 günlük bir hedef. Şu an 126.3 kiloyum. 27 Aralıkta 123ü görmek hedefim! Ha 123ün altı çıkarsam daha da mutlu olurum tabi :9:
Bu arada yarım lt su daha içtim ve şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum :46:

cok acıktım, coook acıktım :14::2: kendimi müziğe verdim yemeyeceksin miyora :47: saat 16.00 da 2 adet eti form mısır patlağı yedim baktım tanesi 25 kaloriymiş 50 kalori de ordan almış oldum.

Son düzenleme:
Iyi geceler tatlim :)

Evet bugun neler yedin listele bakalim :)

Hihii biraz az gelecek ama listeleyim canııım :16:

2 haşlanmış yumurta, 2 yeşil biber, peynir, 5 zeytin, 2 dilim beyaz ekmek, tek şekerli çay (öğünüm)

atıştırmalık olarak: 1 cafe crown, 2 bardak yeşil çay, 1.5 lt su:26: , 2 pirinç patlağı.

gece yatarken yine o küçük turşu biberlerinden yedim :8:

Son düzenleme:

-700 gram :16:

Allaha şükür dün geceyi atlattım nasıl karnım gurulduyordu nasıl acıkmıştım :) inşallah bugün daha kolay olacak:
12:

Allaha şükür dün geceyi atlattım nasıl karnım gurulduyordu nasıl acıkmıştım :) inşallah bugün daha kolay olacak:12:

Fotoğraf albümü açtııım :16:
Şu anki halimin fotoğraflarını yükledim 10 ar kilo verdikçe yeni fotolar koyacağım:9:
Sadece arkadaşlara açık. Gerçi iletişime geçtiğim kişileri ekledim:)
Yarından itibaren tartı fotolarını da koyacağım. Benim diyet biraz zor olduğundan kendimi oyalayacak şeyler arıyorum:52: Cumaya kadar okul yok. Ders çalışmam lazım ama erteleyip duruyorum. E ben de diyetime adadım kendimi:16::16:
1 lt su içtim bile. Şu an 3. yarım lt liğimi yudumluyorum. Saat 12 olsaydı da yemek yeseydiiim :14:

Son düzenleme:
Hihii biraz az gelecek ama listeleyim canııım :16:

2 haşlanmış yumurta, 2 yeşil biber, peynir, 5 zeytin, 2 dilim beyaz ekmek, tek şekerli çay (öğünüm)

atıştırmalık olarak: 1 cafe crown, 2 bardak yeşil çay, 1.5 lt su:26: , 2 pirinç patlağı.

gece yatarken yine o küçük turşu biberlerinden yedim :8:[/COLOR][/FONT][/B]

tatlım sabah güzel başlamışsın, ama sonra neredeyse hiçbirşey yememişsin :56:

turşu yememeye çalış çok tuzluysa ödem yapabilir, hele ki gece yatarken..

sonuç: bu şekilde yersen metabolizman yavaşlar ve kilo vermen zorlaşır malesef.. dost acı söyler :16:

Allaha şükür dün geceyi atlattım nasıl karnım gurulduyordu nasıl acıkmıştım :) inşallah bugün daha kolay olacak:
12:

ertesi gün tartıda 700 gr dan fazla eksik görmen için dün yediklerinden de az yemen lazım bu mümkün mü sence ?

Fotoğraf albümü açtııım :16:
Şu anki halimin fotoğraflarını yükledim 10 ar kilo verdikçe yeni fotolar koyacağım:9:
Sadece arkadaşlara açık. Gerçi iletişime geçtiğim kişileri ekledim:)
Yarından itibaren tartı fotolarını da koyacağım. Benim diyet biraz zor olduğundan kendimi oyalayacak şeyler arıyorum:52: Cumaya kadar okul yok. Ders çalışmam lazım ama erteleyip duruyorum. E ben de diyetime adadım kendimi:16::16:
1 lt su içtim bile. Şu an 3. yarım lt liğimi yudumluyorum. Saat 12 olsaydı da yemek yeseydiiim :14:

tatlım fotoğraflarına baktım, çok tatlısın gerçekten.. çok daha zayıf hallerini de görürüz inşallah..

azimle devam edersen yaza forma gireceksin eminim ben :16:

tatlım sabah güzel başlamışsın, ama sonra neredeyse hiçbirşey yememişsin :56:

turşu yememeye çalış çok tuzluysa ödem yapabilir, hele ki gece yatarken..

sonuç: bu şekilde yersen metabolizman yavaşlar ve kilo vermen zorlaşır malesef.. dost acı söyler :16:

ertesi gün tartıda 700 gr dan fazla eksik görmen için dün yediklerinden de az yemen lazım bu mümkün mü sence ?

tatlım fotoğraflarına baktım, çok tatlısın gerçekten.. çok daha zayıf hallerini de görürüz inşallah..

azimle devam edersen yaza forma gireceksin eminim ben :16:

Biliyorum az yediğimi :5: Ama ne yapayım kendime kabullendiremiyorum daha fazla yersem kilo verebileceğimi. Bugün arttıracağım menümü içim kanaya kanaya:52: yaa turşunun ödem yaptığını bilmiyordum off:14: neyse normal acı yeşil biber yiyeyim bari. canım benim çok sağ ol sen de eminim öylesindir çok destek oluyorsun bana, bu beni motive ediyor çok teşekkür ederim♥ aynen böyle devam edersek yaza formda gireceğiz :nazar::nazar:

Back
X