- 15 Kasım 2023
- 336
- 183
- 23
- Konu Sahibi barbiebabe
Kızlar bu arada dün ve bugün inanılmaz yumurtalıklarım ağrıyor. Hatta kalçam çok fena ağrıdı gece. Üzerine yatamadım resmen. Sizde de var mı bu durum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Calisananneadayi Evet yavrum. 10 tanesi aynen devam ediyormuş. Cumartesi 5. Gün tekrar haber verecekler. Ama önemli olan 5. Güne bakalım kaç zaiyat olacak.
Bakalım ya hayırlısı ne ise o olsunOoo çok şükür yolun yarısı bitti artık. 10 tane doğuracağını düşünmüyorumArtık şampiyonlar liginde kim 1. Çıkarsa onu transfer olursun inşallah canım
![]()
Kızlar bu arada dün ve bugün inanılmaz yumurtalıklarım ağrıyor. Hatta kalçam çok fena ağrıdı gece. Üzerine yatamadım resmen. Sizde de var mı bu durum?
Bakalım ya hayırlısı ne ise o olsunhepimiz için. Seni yarın arayacaklar değil mi?
Teşekkür ederim sizinde kalır umarım insan korkuyor iki tane olmazsa yeniden başlamaya gücüm olur mu düşünmeye başladım şimdidenYaaa saçmalama ne üzülmesi o kadar mutlu oldum ki şuanda. Benim toplamda ilk gün 3 tane döllendi. 5. Güne kalır mı kalmaz mı endişeliyim bak şükret şuan 2 tane 5.gün var mükemmel birşey bu. Transfer olabileceksin rahatla biraz hadi![]()
Oturamıyorum resmen, tuvaletimi yaparken de inanılmaz sızlıyor.Dün evdeydim hissetmedim ama bugün işteyim ve zonklaması çok fenaa. Bide sabahın köründe işte altıma yaptımkız bu nerden çıktı sanki kasıklarımı ben yönetmiyorum öyle bir rezillik yaşadım traji komik biraz
![]()
İyi düşünmeye devam ediyoruz. Kalacaklar ben inanıyorumAmin inşallah 1 tane olsun benim olsun. Valla 3 tane dediklerinde biran aha onlar da 5.güne kalmaz dedim ama Allahtan ümit kesilmez. Yarın arayacaklar ama bugün bile telefon çalsa yüreğim ağzıma geliyor.
Teşekkür ederim sizinde kalır umarım insan korkuyor iki tane olmazsa yeniden başlamaya gücüm olur mu düşünmeye başladım şimdiden
İyi düşünmeye devam ediyoruz. Kalacaklar ben inanıyorum![]()
Oturamıyorum resmen, tuvaletimi yaparken de inanılmaz sızlıyor.![]()
Beni doktorun yarın muayeneye çağırdı. Çok ağrım olduğunu yazdım. Yarın gel bi bakalım dedi.Aynı durumdayız inşallah uzun sürmez. Opudan sonra hemşire parol dışında istediğin ağrıkesiciyi artık içebilirsin demişti. Yanımda yok eve gidince bi apranax içicem bende. Belki eve gidip dinlenincede hafifler
Beni doktorun yarın muayeneye çağırdı. Çok ağrım olduğunu yazdım. Yarın gel bi bakalım dedi.
Ay ben adet oldum. Transfer süreci başlayacak yarın e2 ve Progestron vermemi söyledi kanda
Evet ya ben de bu kadar çabuk beklemiyordumAyy maşallah kız ne çabuk oldun adet iyi bari daha fazla beklemeyeceksin.![]()
Evet ya ben de bu kadar çabuk beklemiyordum
Yok daha fazla ağrım olurdu ama hafif geçirdim ayaktaAğrın sızın var mı adetinde bir değişiklik falan
Yarın 15.30’da randevum. Haber veririm canım.Hayırlı haberlerini bekliyorum cnm umarım normal bi durumdur. Kaçta gideceksin haber ver sonrasında