24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Amin canım inşallah o zaman iğnelere başladın sen hadi hayırlısı olsun. Rahim dinlendirmede iyi bişey ama hangisi iyi olacaksa öyle ilerlesin inşallah evet beklemek stresli ama bir okadar güzel
Merhabalar siz çatlatma iğnesi
Merhabalar nasılsıniz süreciniz ne durumda umarım herşey yolundadır

Merhabalar siz çatlatma iğnesi

Merhabalar nasılsıniz süreciniz ne durumda umarım herşey yolundadır

Merhaba sağol cnm sen nasılsın. 3.gün dondurulmuş 2 embriyom oldu geri kalanlar ilerlemedi maalesef. Sayı az ama umut devam ediyor çok şükür 2 regl rahim dinlendirmedeyim şuan.
Sende durumlar nasıl ?

Teşekkür ederim eminim o iki mucize bebiş olarak geri dönecek annelerineignel

Merhaba sağol cnm sen nasılsın. 3.gün dondurulmuş 2 embriyom oldu geri kalanlar ilerlemedi maalesef. Sayı az ama umut devam ediyor çok şükür 2 regl rahim dinlendirmedeyim şuan.
Sende durumlar nasıl ?
İgnelere başladım ama iki iğne günde iki kez klomen günde iki kez üç günlük süreç yumurtaların gelişimine bakacak sanırım üç gün çok az değilmi çatlatma iğnesi için bilgine ihtiyacım var bu konuda ilaçlar i alınca farkettim durumu tekrar geri dönup sorma şansım yok tü İzmir de yaşamıyorum

Dolzarımı yüksek. Senin normal döngün nasıldı mesela benim yumurtam hep geç geriden gelirdi. Bide iğneye reglinde mi başladın

Toplam iğne tedavisi mi üç gün sürecek?

Kızlar bu sabah adet oldum. Her şey normalse adetten 20-21 gün sonra transfer oluyormuş, 4-5 Haziran gibi yapılabileceğini söyledi doktorum. Fakat o tarihlerde yurtdışında olacağım. O sebeple bir sonraki adetten sonra transferim yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…