24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Yani herkesin farklı ilerliyor olması doğal sonuçta. Sizinde ikinci adet miydi bu? İnşallah transfere başlamadım haberinizi alırız

Aa o zaman normal. Benim opudan sonraki adetimde çok değişik parçalı şekilde geldi. Benim doktor her halükarda 2.regl bekletiyor
Benimde parca şeklinde geldi adetim yani hepsini atmam gerek atamazsam diğer aya kalacak. Hiç istemiyorum diğer aya kalmasını ama bakalım nasip inşallah atar vücudum

Benimde parca şeklinde geldi adetim yani hepsini atmam gerek atamazsam diğer aya kalacak. Hiç istemiyorum diğer aya kalmasını ama bakalım nasip inşallah atar vücudum

Hadi inşallah atarsın yürüyüş ihmal etme. Boş sıvı al. Hangi vakit hayırlısıysa o zaman olsun diyelim. Dualarla gelsin miniklerimiz

Bugün kontrole gittim diğer aya kaldi transferimiz. rahim duvarım çok kalın adetim tam sökülmemiş. 2 ilac verdi söktürücü. 2 hafta sonra baslicam kullanmaya adet olunca gidicem hersey yolunda gider inşallah

Bugün kontrole gittim diğer aya kaldi transferimiz. rahim duvarım çok kalın adetim tam sökülmemiş. 2 ilac verdi söktürücü. 2 hafta sonra baslicam kullanmaya adet olunca gidicem hersey yolunda gider inşallah
Hayırlısı olsun. Biz de 2. Adeti bekliyoruz.

Anca toparlıyor vücut kendini o kdr ilaçtan sonra canım çok normal. Hadi bakalm birlikte transferlerimizi konuşmamıza az kaldı

Selam kızlar, nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? İkinci adetini olan var mı?

Selam canım valla herşey normale döndü bütün hormonlar iğnelerin etkileri çoktan kayboldu. Heyecanla bekliyorum adet olmayı ya inşallah geç olmaz hiç olacak gibi hissetmiyorum şuan. Sen nasılsın ne durmdasın

Merhaba bu zorlu bir yolculuk ve kararlılık çok önemli. Öncelikle stresten kendini arındırmaya bakmalısın. Paketli gıdadan uzak durup akdeniz tipi beslenmeye geçmeni öneririm bol yürüyüs bol temiz hava bol avokado, somon. Gazlı içecek ve alkolü de sınırlandırmalısın. 1 denemen olumsuz olsa bile yılma ben 3.de ikizlerimi kucağıma aldım. İnsallah tek seferde tutar ve sürecin cok uzamadan mutlu sona ulaşırsın

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Bu aralar çok kötü beslendim. Tatildi bayramdı derken ipin ucu kaçtı. Dediğiniz gibi beslenme çok önemli. Dikkat etmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…