- Konu Sahibi barbiebabe
-
Merhaba ben de 15 ağustosta transfer oldum bende de hiçbir belirti yok inşallah pozitiflerimizi görmek nasip olur sağlıkla14de transfer oldum en ufak kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hiç bir şey yok
inşallah senin süreç nasıl gidiyor hep görüyordum seni ama takip edemedimGöğüs ağrısı bende hala yok. Kasık ağrısı da oldu ama transferden önce iğneye başlayınca vardı zaten. Daha bugün 5.gün belirti arama hiç. Şuanda en belirgin belirti lekelenme oluyor o da herkeste olmuyor cnm
inşallah inşallahhh çok istiyorumMerhaba ben de 15 ağustosta transfer oldum bende de hiçbir belirti yok inşallah pozitiflerimizi görmek nasip olur sağlıkla
inşallah senin süreç nasıl gidiyor hep görüyordum seni ama takip edemedim
dua edeceğim inşallah en az 2 kat artmış olsun allahımBugün 3. Kanı vericem.ilk 37 ikinci 124 geldi bugünde artar inşallah transferin 14.günü bugün
değer çok yüksek değil ama artış oranı olarak iyi değil mi doktorun ne diyorBugün 3. Kanı vericem.ilk 37 ikinci 124 geldi bugünde artar inşallah transferin 14.günü bugün
dua edeceğim inşallah en az 2 kat artmış olsun allahım
değer çok yüksek değil ama artış oranı olarak iyi değil mi doktorun ne diyor
haber et merak ettim her şey çok iyi olsun inşallahAmin inşallahdoktor sadece tekrarlamamı söyledi başka bişey demedi.. artmasına göre yorum yapacak sanırım
haber et merak ettim her şey çok iyi olsun inşallah
Doktorum aradı şimdi. Kimyasal gebelik dedi. Sağlıklı olarak ilerleme ihtimali %1 miş. 2 gün sonra yine test verelim gidişatı izleyelim bir zaman sonra değer düşmeye başlayacak bazan sıfırlanması hızlıca olur bazen bir iki ay sürer dedi.
Kısaca negatif yani benimki.
8. Gün çok yüksek değer çıkmış bir anda çok yükselip sonra çok yavaşlamış dedi. İğneleri iki üç gün daha kullanın isterseniz sonra bırakırsınız dedi.
Değer çok yüksek çıkınca çok erken sevinmişiz.
Oturup ağlayasım geldi ya. Yüzde 1 bile olsa ihtimal gerçekleşince yüzde yüz olur. Dur bakalım diğer test ne gelecek. Kendini yıpratmamaya çalış vardır bunda da bir hayır.Doktorum aradı şimdi. Kimyasal gebelik dedi. Sağlıklı olarak ilerleme ihtimali %1 miş. 2 gün sonra yine test verelim gidişatı izleyelim bir zaman sonra değer düşmeye başlayacak bazan sıfırlanması hızlıca olur bazen bir iki ay sürer dedi.
8. Gün çok yüksek değer çıkmış bir anda çok yükselip sonra çok yavaşlamış dedi. İğneleri iki üç gün daha kullanın isterseniz sonra bırakırsınız dedi.
Canım benim benimde değerim sıfırlandı zaten çok az çıkmıştı. Doktorum daha önce büyük ihtimalle yükseldiğini söyledi. Senin için o %1 şans için dua edeceğim çok zor gerçekten çok emeklerle geldik buraya ve sana ilaçları bırak düşürürsün dediklerinde ki o yük çok fazla gerçektenDoktorum aradı şimdi. Kimyasal gebelik dedi. Sağlıklı olarak ilerleme ihtimali %1 miş. 2 gün sonra yine test verelim gidişatı izleyelim bir zaman sonra değer düşmeye başlayacak bazan sıfırlanması hızlıca olur bazen bir iki ay sürer dedi.
Vardır Allah’ın bizim için bir planı diyorum.Oturup ağlayasım geldi ya. Yüzde 1 bile olsa ihtimal gerçekleşince yüzde yüz olur. Dur bakalım diğer test ne gelecek. Kendini yıpratmamaya çalış vardır bunda da bir hayır.
Çok umutluydum. O yüzden üzdü baya.Canım benim benimde değerim sıfırlandı zaten çok az çıkmıştı. Doktorum daha önce büyük ihtimalle yükseldiğini söyledi. Senin için o %1 şans için dua edeceğim çok zor gerçekten çok emeklerle geldik buraya ve sana ilaçları bırak düşürürsün dediklerinde ki o yük çok fazla gerçekten
Bende aynı şekilde bir de çift transfer bana hep erkekten kaynaklı korkma embriyo oluştu denmişti ama böyle olacağını düşünmedim benim başka embriyomda yok ama var hayır diyeceğim. Şu an ne yapacağımı da bilmiyorum sadece ilaçları kestim bekliyorumÇok umutluydum. O yüzden üzdü baya.
Hayırlısı olsun hepimiz için.Bende aynı şekilde bir de çift transfer bana hep erkekten kaynaklı korkma embriyo oluştu denmişti ama böyle olacağını düşünmedim benim başka embriyomda yok ama var hayır diyeceğim. Şu an ne yapacağımı da bilmiyorum sadece ilaçları kestim bekliyorum
haber et merak ettim her şey çok iyi olsun inşallah
ay çok sevindim kese ve kalp atışıda görülse tamamdır maşallah ya maşallah10.gün 37
12.gün 124
14.gün 407
Rabbime şükürler olsun artışımız devam ediyor
ay çok sevindim kese ve kalp atışıda görülse tamamdır maşallah ya maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?