24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

inşallah senin süreç nasıl gidiyor hep görüyordum seni ama takip edemedim

Doktorum aradı şimdi. Kimyasal gebelik dedi. Sağlıklı olarak ilerleme ihtimali %1 miş. 2 gün sonra yine test verelim gidişatı izleyelim bir zaman sonra değer düşmeye başlayacak bazan sıfırlanması hızlıca olur bazen bir iki ay sürer dedi.
Kısaca negatif yani benimki.
8. Gün çok yüksek değer çıkmış bir anda çok yükselip sonra çok yavaşlamış dedi. İğneleri iki üç gün daha kullanın isterseniz sonra bırakırsınız dedi.

Değer çok yüksek çıkınca çok erken sevinmişiz.

Yaa canım çok üzgünüm.. Çok güzel bir değerle başladın erkenden sevinmemek elde değildiki. Ben bile 37 yi görünce havalara uçmuştum. Ama vardır rabbimin bildiği. Şükür ki dondurulmuş embriyoların da baya var.. genetiğe yollama konusunu konuşursun doktorunla belki. Şuan zaten bunları düşünmek içinde erken biliyorum. Üzüleceksin de ağlayacaksında kolay değil ama isyan etme lütfen. Allaha sığın canım. Rabbim gönlüne ferahlıklar versin benimde dualarımdasın

Oturup ağlayasım geldi ya. Yüzde 1 bile olsa ihtimal gerçekleşince yüzde yüz olur. Dur bakalım diğer test ne gelecek. Kendini yıpratmamaya çalış vardır bunda da bir hayır.

Canım benim benimde değerim sıfırlandı zaten çok az çıkmıştı. Doktorum daha önce büyük ihtimalle yükseldiğini söyledi. Senin için o %1 şans için dua edeceğim çok zor gerçekten çok emeklerle geldik buraya ve sana ilaçları bırak düşürürsün dediklerinde ki o yük çok fazla gerçekten

Çok umutluydum. O yüzden üzdü baya.

Çok umutluydum. O yüzden üzdü baya.
Bende aynı şekilde bir de çift transfer bana hep erkekten kaynaklı korkma embriyo oluştu denmişti ama böyle olacağını düşünmedim benim başka embriyomda yok ama var hayır diyeceğim. Şu an ne yapacağımı da bilmiyorum sadece ilaçları kestim bekliyorum

Hayırlısı olsun hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…