24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

evet reglmde ağrılı daha önceki gebeliğimde kasık ağrısı vs çok erkenden hep oluyordu

Hımm ama yine de şart değil ya bu ilaçlar bile değiştiriyor insanı. Mesela benim hep adet dönemimde göğüsler ağrırdı şişerdi 1 hafta önceden. Opu dan sonra 2 regl geçirdim hiç göğsüm ağrımadı. Daha baştan umutsuz olma inşallah tutunur cnm

İnşallah ümitlenmek istemiyorum sonra daha çok üzülmemek için

İnşallah ümitlenmek istemiyorum sonra daha çok üzülmemek için

Evet ben de hala öyleyim hep temkinli seviniyorum. Kese kalp duyunca nolur bilmiyorum ama bizim endişemiz bu süreçte normal bence.. ama mesela yeni tüp bebek merkezi bakmak için çok erken bu düşünceleri bari ertele. Onu o zaman düşünürsün. Bugünü kaçırma transfer sürecinin tadını çıkart sanki devamlı yaşadığımız şeyler mi

Çok haklısın ama elimde değil kalp atışını duymaklada bitmiyor ilk trimester ilk 12 hafta yine tetikte olacağız milletin ne güzel her şeyi sorunsuz ilkinde oluyor maşallah

Çok haklısın ama elimde değil kalp atışını duymaklada bitmiyor ilk trimester ilk 12 hafta yine tetikte olacağız milletin ne güzel her şeyi sorunsuz ilkinde oluyor maşallah

Kız milletin kazayla oluyor düşün.. o da onların imtihanı. Herkesi farklı sınıyor Rabbim. Bizim miniklerimiz şanslı olcak çünkü dört gözle bekleyen ebeveynleri olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…