24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Anladim canim. Insallah duser de kolayca atlatirsin bunu bekleme suresine gerek kalmadan. Dua edecegim sana

Hayırlısı olsun hakkında gerçekten ne desem boş olacak. Rabbim en kısa zamanda bu güzel duyguyu tekrardan hepimize yaşatır inşallah

Tavsiyem iğneyi vurdurmayın, iğne kimyasal gebeliğe etki etmeyebiliyor, dış gebelik olduğu kesinleşene kadar bekleyin ki sanmıyorum ağrınız kanamanız yok sanırım. inşallah ilaçlardan bir süre sonra kendiliğinden kanama başlayacak.

İnşallah ben de hemen vurdurmayı düşünmüyorum.

İnşallah iğneye gerek kalmaz canım dualarım seninle

Kızlar, değerim 2 gün önce 474’ti. Bugün 1169 geldi. Çarşamba günü tekrar test istedi ultrason ile muayene edecekmiş. Dış gebelik olmasından korkuyorum.

Kızlar, değerim 2 gün önce 474’ti. Bugün 1169 geldi. Çarşamba günü tekrar test istedi ultrason ile muayene edecekmiş. Dış gebelik olmasından korkuyorum.

İlaçları bıraktığın halde mi bu kadar artmış. Allahım yaa çok tecrübesizim bişeyde diyemiyorum bu konularda ama inşallah korktuğun gibi değildir canım

Aa iki katından fazla yükselmiş canım bu kez. Doktorun bu sonuca rağmende hala aynı şeyi mi söyledi peki yoksa değişen bir durum var mı

Aa iki katından fazla yükselmiş canım bu kez. Doktorun bu sonuca rağmende hala aynı şeyi mi söyledi peki yoksa değişen bir durum var mı
Çarşamba tekrar kan istedi ve çarşamba ultrason ile bakacakmış. Normalde cumartesi de ultrason ile baktı ama o zaman değer 475’ti. Kimyasal demişti ama takip edelim dedi. Eğer düşmezse iğne yapılıyormuş. Ama o iğneden sonra da 3 ay transfer yaptırmıyorsun korunuyorsun bekliyorsun. Ben de onu istemiyorum. İğneyi dış gebelik ihtimaline karşı önlem almak için yapacaklar gibi hissettim.

Çok garip ya dış gebeliğe nasıl dönüyor ki hem tüp bebekte çok garip. Bu kadar artması da ilginç

Doktorun aynı zamanda tüp bebekte dış gebelik ihtimali düşük demişti sanki öyle yazmıştın diye hatırlıyorum. Bugünkü değere bakılırsa normal gebelik olma şansı da var gibi sanki ya senin durumun gerçekten çok değişik canım burada hiç benzer durumda olanlar var mı acaba ilaçları da bıraktırdı bakalım çarşamba günü ne olacak

Valla çok tuhaf gerçekten. Böylesi de benim başıma gelirdi zaten ilaçları bıraktığımı hatırlattım evet ilaçları kullanma dedi bugün de aynı şekilde. Kimyasal olduğuna çok emin yani. Öbür ihtimal olsa ilaçlara devam edelim her ihtimale karşı derdi.

Evet ilaçlara devam etmeni istememesi de onu gösteriyor gibi Ama hala daha testi istemesi de bir umut var demek oluyor gibi de geliyor ay gerçekten çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…