24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

A aa hiçbir bilgi nasıl verilmez ya şok oldum şuan hayret yani inşallah tutunur bebeğin sıkıca dualarım seninle

A aa hiçbir bilgi nasıl verilmez ya şok oldum şuan hayret yani inşallah tutunur bebeğin sıkıca dualarım seninle
İnşallah canım rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizde çok şaşkınız yarın Dr kontrolü var bilmiyorum neye bakacak kanı 9 unda vericem. Sorucam bakalım sorun neydi

İnşallah canım rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizde çok şaşkınız yarın Dr kontrolü var bilmiyorum neye bakacak kanı 9 unda vericem. Sorucam bakalım sorun neydi
Aminn inşallah cankm. Bende çok merak ettim valla öğren bakalım ama şuanda buna takılmamaya bak ne güzel transferini olmuşsun çok şükürr bebeğine odaklan canım

Bu konuyu detaylı konusun lutfen onca yumurta nerde sorun nasıl bir hastane orası gerçekten yazıklar olsun Allah bizlerin yardımcısı olsun iyilerle karşılaştırsın nerde yaptirmistiniz

Bu konuyu detaylı konusun lutfen onca yumurta nerde sorun nasıl bir hastane orası gerçekten yazıklar olsun Allah bizlerin yardımcısı olsun iyilerle karşılaştırsın nerde yaptirmistiniz
Hastaneyi karalamak istemiyorum üniversite hastanesi doktorum ve oradakiler çok ilgililer ben sadece laboratuvar kısmında bir sorun yaşadım yada bilmediğimiz birşey var doktorumla konuşup buraya öyle yazayım insanlarda bilgi sahibi olsun kimse inanamıyor şuan ailemden

sordunuz mu doktorunuza ne oldu?
Transferiniz hayırlı mübarek olsun. Rabbim inşallah kucağınıza aldığınız günleri de göstersin <3
Amin canım benim sordum bugün nadirde olsa olabiliyormuş böyle bizim sebepsiz yere olmuyordu hiç araştırma yapılmadı inşallah transfer edilen embriyo tutunur sağlıkla.. olmazsa farklı ilaçlar kullanılacak

Evet canım gittim olabiliyor dedi onlarında beklemediği birşey olmuş transfer edilen embriyo işin elimizden geleni yapıyoruz

İnşallah dedikleri gibidir canım ya olan olmuş ama insan düzgün bir açıklama alamayınca gittiği yeri sorguluyor çünkü. Rabbim İnşallah güzel sonuçlandırır. Kendini nasıl hissediyorsun peki

Gittin mi canım doktora
Evet. Yumurtalar büyümeye devam ediyor. 16,17 mmler şuan. Cuma günü son kontrolüme gideceğim. Çatlatma iğnesini ne zaman vuracağımı söyleyecekler. Pazartesi de toplanacak. Bugün hafiften yumurtalıklarım sızlıyor otururken, kalkarken. O da normalmiş zaten.

Ay hadi bakalm çok güzel gidiyor şükürr
İnşallah bütün sürec böyle güzel geçsin

İnşallah dedikleri gibidir canım ya olan olmuş ama insan düzgün bir açıklama alamayınca gittiği yeri sorguluyor çünkü. Rabbim İnşallah güzel sonuçlandırır. Kendini nasıl hissediyorsun peki
Adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor iki gündür. bugün Dr estrofem başlattı bakalım beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…