- 20 Temmuz 2024
- 304
- 170
- 23
- 32
- Konu Sahibi barbiebabe
-
A aa hiçbir bilgi nasıl verilmez ya şok oldum şuan hayret yaniHayır hiçbir bilgi verilmedi ama yumurta kaliteleri iyi dediler bana aradan daha bir gün geçmeden apar topar arayıp transfere çağırdılar şok geçirdim bugün arayıp bilgi istediğimde ise kalan embriyo yok donduracak dendi nasıl birşey oldu anlamadım açıkçası 22 tane döllenemeye çalışıp bir tane bile donduramamış olunması beni strese soktuKimse yaşadımı bu durumu merak ediyorum ender şeyler başıma gelir
İnşallah canım rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinA aa hiçbir bilgi nasıl verilmez ya şok oldum şuan hayret yaniinşallah tutunur bebeğin sıkıca dualarım seninle
Aminn inşallah cankm. Bende çok merak ettim valla öğren bakalım ama şuanda buna takılmamaya bak ne güzel transferini olmuşsun çok şükürr bebeğine odaklan canımİnşallah canım rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinbizde çok şaşkınız yarın Dr kontrolü var bilmiyorum neye bakacak kanı 9 unda vericem. Sorucam bakalım sorun neydi
Umudum çokAminn inşallah cankm. Bende çok merak ettim valla öğren bakalım ama şuanda buna takılmamaya bak ne güzel transferini olmuşsun çok şükürr bebeğine odaklan canım
Belki hayırlısı böyleydi hem beklememiş oldun hemen transfer içinUmudum çokHerşey çok hızlı gelişti karnım okadar şiş ki öyle olmasa transfer olduğum bile rüya gibi
Bu konuyu detaylı konusun lutfen onca yumurta nerde sorun nasıl bir hastane orası gerçekten yazıklar olsun Allah bizlerin yardımcısı olsun iyilerle karşılaştırsın nerde yaptirmistinizHayır hiçbir bilgi verilmedi ama yumurta kaliteleri iyi dediler bana aradan daha bir gün geçmeden apar topar arayıp transfere çağırdılar şok geçirdim bugün arayıp bilgi istediğimde ise kalan embriyo yok donduracak dendi nasıl birşey oldu anlamadım açıkçası 22 tane döllenemeye çalışıp bir tane bile donduramamış olunması beni strese soktuKimse yaşadımı bu durumu merak ediyorum ender şeyler başıma gelir
Hastaneyi karalamak istemiyorum üniversite hastanesi doktorum ve oradakiler çok ilgililer ben sadece laboratuvar kısmında bir sorun yaşadım yada bilmediğimiz birşey var doktorumla konuşup buraya öyle yazayım insanlarda bilgi sahibi olsun kimse inanamıyor şuan ailemdenBu konuyu detaylı konusun lutfen onca yumurta nerde sorun nasıl bir hastane orası gerçekten yazıklar olsun Allah bizlerin yardımcısı olsun iyilerle karşılaştırsın nerde yaptirmistiniz
Bunun için okadar şükrediyorum ki onuda kaybedebilirdim en azından transferim olduBelki hayırlısı böyleydi hem beklememiş oldun hemen transfer için
İnşallah bebeğin seninledirBunun için okadar şükrediyorum ki onuda kaybedebilirdim en azından transferim oldubekliyoruz inşallah sonucum iyi olur
sordunuz mu doktorunuza ne oldu?Bunun için okadar şükrediyorum ki onuda kaybedebilirdim en azından transferim oldubekliyoruz inşallah sonucum iyi olur
Gittin mi canım doktoraYarın 2. Kontrolüm var. Bakalım ne durumdayız.
Amin canım benim sordum bugün nadirde olsa olabiliyormuş böyle bizim sebepsiz yere olmuyordu hiç araştırma yapılmadı inşallah transfer edilen embriyo tutunur sağlıkla.. olmazsa farklı ilaçlar kullanılacaksordunuz mu doktorunuza ne oldu?
Transferiniz hayırlı mübarek olsun. Rabbim inşallah kucağınıza aldığınız günleri de göstersin <3
Evet canım gittim olabiliyor dedi onlarında beklemediği birşey olmuş transfer edilen embriyo işin elimizden geleni yapıyoruzGittin mi canım doktora
Evet canım gittim olabiliyor dedi onlarında beklemediği birşey olmuş transfer edilen embriyo işin elimizden geleni yapıyoruz
Evet. Yumurtalar büyümeye devam ediyor. 16,17 mmler şuan. Cuma günü son kontrolüme gideceğim. Çatlatma iğnesini ne zaman vuracağımı söyleyecekler. Pazartesi de toplanacakGittin mi canım doktora
Evet. Yumurtalar büyümeye devam ediyor. 16,17 mmler şuan. Cuma günü son kontrolüme gideceğim. Çatlatma iğnesini ne zaman vuracağımı söyleyecekler. Pazartesi de toplanacak. Bugün hafiften yumurtalıklarım sızlıyor otururken, kalkarken. O da normalmiş zaten
Adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor iki gündür. bugün Dr estrofem başlattı bakalım beklemedeyizİnşallah dedikleri gibidir canım ya olan olmuş ama insan düzgün bir açıklama alamayınca gittiği yeri sorguluyor çünkü. Rabbim İnşallah güzel sonuçlandırır. Kendini nasıl hissediyorsun peki
İnşallah canım, hepimizinAy hadi bakalm çok güzel gidiyor şükürr
İnşallah bütün sürec böyle güzel geçsin
Adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor iki gündür. bugün Dr estrofem başlattı bakalım beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?