- 20 Temmuz 2024
- 276
- 155
- 23
- 32
- Konu Sahibi barbiebabe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın kaçta olacak transferin?
Şuan hangi ilaçları kullanıyorsun? Ne gibi yan etkiler yaşıyorsun?1de olacak canımilaçlar gerçekten çok ağır geliyor inşallah Rabbim bu çabalarımız sonucunda kavuşturur bizi
![]()
Şuan hangi ilaçları kullanıyorsun? Ne gibi yan etkiler yaşıyorsun?
Aynen öyleee son aşamalar az kaldı, az daha sabırPrednol diye bir ilaç var yutarken patlıyor zehir gibi. İlk gün öyle yaşayınca ekmeğe sarıp yutmaya başladım ama mideye dokunuyor birde antibiyotik olunca.
Birde 10 günlük iğne var iki kapsül vurunuyorım ama sol kalça iptal okdr ağrıyor ki üzerine yatamıyorum.. çekilen çile kutsaldır diyip devam ediyoruz![]()
Aynen öyleee son aşamalar az kaldı, az daha sabırbana vajinal fitil verdi. İçeriye parmak ile ittiriyorsun
bunları yapabildiğime inanamıyorum
![]()
Ayyyy ben de senin kadar heyecanlıyım vallaaa, haber et mutlaka. İdrara sıkışık olacaksın değil mi? Gittiniz mi hastaneye? Eşin de heyecanlıdır şimdiayy ne kadar doğru dedin bu uğurda neler başarıyoruzzzz
Saatler kaldı transfere aşırı heyecanlıyımm
Ayyyy ben de senin kadar heyecanlıyım vallaaa, haber et mutlaka. İdrara sıkışık olacaksın değil mi? Gittiniz mi hastaneye? Eşin de heyecanlıdır şimdi![]()
Ay ne güzel haber yaaaa harikaEvet canım dakikalar sonra alacaklar. Baya sıkıştım hatta sitem ettim alın beni çabuk die
Birde sürpriz 2 embriyomuda çözmüş birlikte dondurulmuşlar ikisini birlikte transfer edelim kabul ederseniz dediler bizde olur dedikkk
Ay ne güzel haber yaaaa harikaikizler geliyor inşallah
![]()
Nasıl geçti transfer? Ne kadar sürdü ?Hayırlısıyla inşallah kuzum![]()
Nasıl geçti transfer? Ne kadar sürdü ?
Nasıl geçti transfer? Ne kadar sürdü ?
16.00’da canım. Dinlenmekle alakalı bir şey dediler mi?Senin yarın kaçta canım?