24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Şuan hangi ilaçları kullanıyorsun? Ne gibi yan etkiler yaşıyorsun?

Prednol diye bir ilaç var yutarken patlıyor zehir gibi. İlk gün öyle yaşayınca ekmeğe sarıp yutmaya başladım ama mideye dokunuyor birde antibiyotik olunca.
Birde 10 günlük iğne var iki kapsül vurunuyorım ama sol kalça iptal okdr ağrıyor ki üzerine yatamıyorum.. çekilen çile kutsaldır diyip devam ediyoruz😄

Prednol diye bir ilaç var yutarken patlıyor zehir gibi. İlk gün öyle yaşayınca ekmeğe sarıp yutmaya başladım ama mideye dokunuyor birde antibiyotik olunca.
Birde 10 günlük iğne var iki kapsül vurunuyorım ama sol kalça iptal okdr ağrıyor ki üzerine yatamıyorum.. çekilen çile kutsaldır diyip devam ediyoruz😄
Aynen öyleee son aşamalar az kaldı, az daha sabır🫶🏻 bana vajinal fitil verdi. İçeriye parmak ile ittiriyorsun🙈🙈 bunları yapabildiğime inanamıyorum 🙈

Ayyyy ben de senin kadar heyecanlıyım vallaaa, haber et mutlaka. İdrara sıkışık olacaksın değil mi? Gittiniz mi hastaneye? Eşin de heyecanlıdır şimdi 💃💃

Evet canım dakikalar sonra alacaklar. Baya sıkıştım hatta sitem ettim alın beni çabuk die 😄
Birde sürpriz 2 embriyomuda çözmüş birlikte dondurulmuşlar ikisini birlikte transfer edelim kabul ederseniz dediler bizde olur dedikkk

Back
X