24 saat ateşli aşk kuşu olmak

emin ol ki bütün erkekler öyle seksi cıvıl cıvıl bir kadın istiyor... dün biraz üzerimde ağırlık vardı, saçlarım bi toplamışım ama berbat. üzerimde eşofman falan.. bi baktım bana suattt diye sesleniyoo :52: :52: :52:

önerileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.ev işlerinin nasıl zor olduğunu iyi bilir aslında.hamilelikte çok yaptı hakkını yiyemem.ama son bir yıldır bu eve taşındığımızdan beri hiç ev işi yapmadı hem de hiç,anca salata sofra toplama bazen işte.ben de talep etmedim ev aldık diye o mutlulukla gittim.çocuğu uyutma görevi onda öğlen ve akşam o uyutur.ama gün içinde ara ara sever tam anlamıyla bir ilgi değil.dün parka götürmeseni istedim ,1 saat sonra getirmiş.ben parka çıkartınca 3-4 saat oynatıyorum.artık ben o kutsal bir saat de ev işi mi yapayım ,oturup bir kahve mi içeyim,duş mu alayım,bakım mı yapayım.o kadar çok ki bozdur bozdur harca...

erkekler ve bencıllıklerı ıste kızlar yapacak bısey yok.onlar bızı kabullenecek bız de onları.onemlı olan ortada bulusabılmek.esınızle guzel bır konusma yapın zaten emınım kı yeterınce fedakarlık yapıyorsunuzdur

" Güçlü kadınlar vardır, her işlerini kendileri halletmeye çalışan.. Anne babaları tarafından böyle yetiştirilen. Onlar kendi paralarını kendileri kazanmak isterler.

Evdeki tüm tamirat, tadilat işlerinden anlarlar. Bir erkeğe mecbur kalmadan da hayatlarını devam ettirebilirler. Faturalarını kendileri yatırırlar. Hemen hemen tüm işlerini kendileri yaparlar. Hatta etraflarının yükünü de üstlenirler. Özgürlüğü severler, dik durmayı da, güçlüdürler çünkü...

Âşık olduklarında hissederek yaşarlar. Aşklarına kurallar koymadıkları gibi büyük beklentilere de girmezler. Sevdiklerine problem çıkarmazlar. Bütün gün çalışıp durduktan sonra, akşamları yorgun da olsalar sevgilileri buluşalım dediğinde, hemencecik hazırlanıp sevgililerinin onları evden almalarına gerek kalmadan, o her neredeyse onun olduğu yere giderler.

Çoğu zaman sevgililerinin ya da kocalarının haberi bile olmaz yaşadıkları sıkıntıdan, yansıtmazlar çünkü. Para var mı, işyerinde sıkıntı mı oldu, birine canı mı sıkıldı, hiç bunlarla yormazlar birlikte oldukları erkeği. Çünkü istemezler kimse onlara acısın. Sonra da bir bakarlar ki, bu kadar dik durmanın ve sorun çıkarmamanın karşılığında gerçekten de kimse onlara acımaz.

Bu durum zamanla gelenekselleşir ve acınmama ile sorun çıkarmama hali yaşam tarzına dönüşür. Ezkaza dayanamayıp sorunlarını paylaşmaya kalksalar, bu sefer de sorunlu kadın, kaprisli kadın, tahammül edilmez kadın damgasını yerler. Bu yüzden de terk edildiklerinde bile hiç seslerini çıkarmaz bu güçlü kadınlar! Terk eden erkek de bilir onun ne kadar güçlü olduğunu ve onsuz da yaşayabileceğini, içinde yaşadığı fırtınalardan bihaber.

Sonra bir dosttan, eşten, ya da tanıdıktan duyarlar ki onu terk eden erkek gitmiş, muhtaç yaşamak zorunda olan biriyle beraber olmaya başlamış.

Erkekler çok severler böyle kadınları. Birinin ona muhtaç olduğunu görmek bir çok duygusunu okşar erkeğin. Onlara kendini erkek gibi hissettirir! Bu zayıf kadınlar erkeklere bağımlıdır.

Mesela fatura filan yatıramazlar, anlamazlar çünkü. Nereden yatırılır onu da bilmezler. Ev ya da yemek alışverişi de yapmazlar, çünkü taşıyamazlar onca torbayı. Hep yorgun olurlar, bütün gün spor salonları, kuaför, o mağaza, bu mağaza gezerler.
Akşama yemek yapmaya fırsat bulamazlar.

Akşam eşleri eve geldiğinde, bugün nereye yemeğe gidelim, diye sorarlar. En kötü ihtimal dışarıdan yemek söylerler. Zayıf kadınlar doğurdukları çocuğa bakacak gücü de kendilerinde bulamazlar, pamuklar içinde yaşamaya alışmışlardır bir kere. Kendilerini hep altın tepsi içinde sunarlar.

Huysuzluk da ederler, ama bu erkeğin hoşuna gider, çünkü kadın ona muhtaçtır, söylenmeyen güçlü kadının aksine, hiçbir şeyi beğenmedikleri gibi devamlı da mutsuzdurlar. Pek teşekkür etmezler, kıskançlık krizlerini de severler Kocasının ve sevgilisinin hayatlarını karartırlar. Erkekler bu kadınları asla terk edemezler.

Çünkü o güçsüz, kırılgan bir kadındır. Ayrılırsa kurda kuzuya yem olur. Koruyup kollanmalıdır her an o!.

Zayıf kadınlar hiç çökmez, buruşmaz ve yıpranmazlar.
Ancak işin ilginç yanı her zaman daha değerli olanlar da onlardır.

Ve geride kalan güçlü kadınlar tüm bunların nasıl gerçekleşebildiğine sadece bakakalırlar. 
Yüreğinizi, ruhunuzu, beyninizi göremeyenlere en güzel yarınlarınızı harcatmayın...
Siz ki bir çok kişinin belkide en güzel "HAYALİ" siniz ....
Değmeyenlerin "HİKAYESİ" olmayın...
alıntı

Son düzenleme:
emin ol ki bütün erkekler öyle seksi cıvıl cıvıl bir kadın istiyor... dün biraz üzerimde ağırlık vardı, saçlarım bi toplamışım ama berbat. üzerimde eşofman falan.. bi baktım bana suattt diye sesleniyoo :52: :52: :52:

bu çok iyiymiş:52::52::52:

önerileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.ev işlerinin nasıl zor olduğunu iyi bilir aslında.hamilelikte çok yaptı hakkını yiyemem.ama son bir yıldır bu eve taşındığımızdan beri hiç ev işi yapmadı hem de hiç,anca salata sofra toplama bazen işte.ben de talep etmedim ev aldık diye o mutlulukla gittim.çocuğu uyutma görevi onda öğlen ve akşam o uyutur.ama gün içinde ara ara sever tam anlamıyla bir ilgi değil.dün parka götürmeseni istedim ,1 saat sonra getirmiş.ben parka çıkartınca 3-4 saat oynatıyorum.artık ben o kutsal bir saat de ev işi mi yapayım ,oturup bir kahve mi içeyim,duş mu alayım,bakım mı yapayım.o kadar çok ki bozdur bozdur harca...

Selam cnm,

Muhakkak yaşadığın çok zordur ama eşin gene de yardımcı oluor sana. Kendimden örnek vereyim,

Sabah 6'da güne başlarım 17 aylık oğlumla beraber ona kahvaltı hazrlarım evimi toplarım çocuğumu anneme bırakırım sonra işe giderim akşam em erken 7 bazen 8 bazen 9 gibi evde olurum anneme giderim yemek yerim eve gideriz eşim ve oğlumle beraber... Eşim oğluma 10 dk bakamaz oğlumu ona bırakıp markete bile gidemem yada ne bilim bir kuaföre ... Eşim ev işlerinde yardımcı olmaz hep yorgundur hastadır bunların üstüne evin tüm sorumluluğu bendedir. (fatura, kira, market,temizlik vb.) Birde oğlum geceleri sabaha kadar uyumaz özlediğinden dolayı sanırım hep oyun oynamak ister emmek ister... Ve bütün bunlara rağmen eşim her istediğini vermemi ister bu gidişle de sadece istemekle kalacak ... Tabi iyi yönleri de çoktur aşkımın...:16:

Sen haline şükret cnm ve eşinin değerini bil...

Yani düsünüyorum benim esim bana böyle yaklassa benim cevabim direkt su olurdu;
" Valla hayatim, ben bir taneyim, o bir tane beni, hizmetli weiss, asci weiss, cocuk bakicisi weiss, camasirci weiss, ütücü weiss gibi dörde bese bölünce sexy es weiss olarak geriye kalan bu. Yok eger sen sexy weiss ile daha cok vakit gecirmek istiyorsan, ödersin hizmetli , asci yada cocuk bakicisi parasini aliriz bir kadin bak o zaman neler oluyor." derdim.
Isine gelirse.

shelin senin işin çok daha zor.Allah güç derman versin sana.bu beklentiler depresyona sokacak beni yaa.

bu çok iyiymiş:52::52::52:

valla çaktırmadım ama kendi halime şöyle bir baktım, utandım :17:
birde ben çalışıyorum. işten geliyorum hemen üstümü değiştiriyorum... yemek yapmaya geçiyorum.. sonra eşim geliyor.. geçen gün hoşgeldin diyip öperken
üstümü kokluyo, diyoki alev sen söylemeden ben menüyü sayayım :52: :52: :52:
e yemek yaptıktan sonra bir daha üstümü değiştireyim derken akşama kadar sürekli kıyafetmi değiştireyim yahu..
erkekler kadınlardan çok şey bekliyor

valla çaktırmadım ama kendi halime şöyle bir baktım, utandım :17:
birde ben çalışıyorum. işten geliyorum hemen üstümü değiştiriyorum... yemek yapmaya geçiyorum.. sonra eşim geliyor.. geçen gün hoşgeldin diyip öperken
üstümü kokluyo, diyoki alev sen söylemeden ben menüyü sayayım :52: :52: :52:
e yemek yaptıktan sonra bir daha üstümü değiştireyim derken akşama kadar sürekli kıyafetmi değiştireyim yahu..
erkekler kadınlardan çok şey bekliyor

haklısın aynen bende çalışıyorum , eve gelır gelmez ellerımı yıkıyorum ustumü değiştiremiyorum bile bazen çünkü geç geliyorum e yemek yapmam lazım yapıyorum ama allaha sukurler olsun benim eşim sizinkiler gibi değil ya yetısemedıklerımı benımle bırlıkte yapar sagolsun bitanem benım yoruluyorum diye elinden geleni yapıyor dün akşam işten geldik 2 camı o 2 camıda ben sildim yapmak ıstemese yapmaz allah razı olsun ondan tabi sadece cam silmeye yardım eder bu arada çünkü boynumda fıtık var :9: :1:

shelin senin işin çok daha zor.Allah güç derman versin sana.bu beklentiler depresyona sokacak beni yaa.

bak tatlım önce içinde büyütme hiçbirşeyi. İş güç olacak şeylerdir her zaman eşine oğluna ayır bütün vaktini . Unutma ne siz bir daha genç olab,ileceksiniz nede oğlun bir bebek... Anın tadını çıkar tatlım

arkadaşım niye depresyona girecekmişsin ki;tipik erkek davranışları işte gayet olağan.içimden gelmiyosa yapamam valla süs püs.suatmodunda:27: gezerim valla off...beklesin dursun boşveerr.

ya ne garip yer şu kk.kimi der eşim benimle hiç ilgilenmiyor.kimi der dibimden düşmüyor.:52::52:

spora falan gitsin bedenen yoırulsun yada alışverişe pazara falan gönder
sen çoçuğu parka götür ben kuaföre gidip hazırlanıyım de parkta peşinden koşsunda görsün

Daha 1. sayfanın sonunda,aynı şeyi düşündüm.

Sabah uyusun diye düşünme,uyandırmak için herşeyi yap bence.
Evde olacağı günler,bir liste hazırlayabilirsin.
Atıyorum şuranın peyniri güzel,burada şampuan ucuz vs...
Sonra yatırılacak (sıra beklenecek) faturalar,ödemeler,kuru temizleme,ayakkabı boyama,çocuğun berberi filan...
Parka göndermek de iyi fikir,top da oynayabilirler.
Hiç olmadı perdeleri yıkarsın,eşine astırırsın,perdeleri yıkamışken duvarları sildirirsin,ben yukarılara yetişemiyorum dersin :)
En yorulduğu gün,en seksi halinle üzerine gidersin :))

ben evde bazen çok hafif bir makyaj yapıyorum. allık falan sürüyorum. eşim ozamanda sen yine yanaklarınımı kızarttın diyor :17:
evde spor takılıyorum bende.. ama dışarı çıktımmı benden bakımlısı yok... eşim çok bakımlı, son model görmek istiyorsa dışarda beraber çıktıgımızda görmesi bile yeter bence.. her dakkada kuaförden çıkmış gibi olunmazki...
arada bir bizi paçoz görsünki , bakımlı halimizin kadrini kıymetini bilsin :52: :52:

Son düzenleme:
Back
X