Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elektraya avatarındaki resimle konun ne kadar alakalı geldı bana....sanki kocanın istekleri dogrultusunda ilerliyosun gibiateşli kuş
![]()
emin ol ki bütün erkekler öyle seksi cıvıl cıvıl bir kadın istiyor... dün biraz üzerimde ağırlık vardı, saçlarım bi toplamışım ama berbat. üzerimde eşofman falan.. bi baktım bana suattt diye sesleniyoo![]()
![]()
![]()
emin ol ki bütün erkekler öyle seksi cıvıl cıvıl bir kadın istiyor... dün biraz üzerimde ağırlık vardı, saçlarım bi toplamışım ama berbat. üzerimde eşofman falan.. bi baktım bana suattt diye sesleniyoo![]()
![]()
![]()
önerileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.ev işlerinin nasıl zor olduğunu iyi bilir aslında.hamilelikte çok yaptı hakkını yiyemem.ama son bir yıldır bu eve taşındığımızdan beri hiç ev işi yapmadı hem de hiç,anca salata sofra toplama bazen işte.ben de talep etmedim ev aldık diye o mutlulukla gittim.çocuğu uyutma görevi onda öğlen ve akşam o uyutur.ama gün içinde ara ara sever tam anlamıyla bir ilgi değil.dün parka götürmeseni istedim ,1 saat sonra getirmiş.ben parka çıkartınca 3-4 saat oynatıyorum.artık ben o kutsal bir saat de ev işi mi yapayım ,oturup bir kahve mi içeyim,duş mu alayım,bakım mı yapayım.o kadar çok ki bozdur bozdur harca...
ayy süpermişşşş ya bayıldımm![]()
bu çok iyiymiş![]()
valla çaktırmadım ama kendi halime şöyle bir baktım, utandım![]()
birde ben çalışıyorum. işten geliyorum hemen üstümü değiştiriyorum... yemek yapmaya geçiyorum.. sonra eşim geliyor.. geçen gün hoşgeldin diyip öperken
üstümü kokluyo, diyoki alev sen söylemeden ben menüyü sayayım![]()
![]()
e yemek yaptıktan sonra bir daha üstümü değiştireyim derken akşama kadar sürekli kıyafetmi değiştireyim yahu..
erkekler kadınlardan çok şey bekliyor
shelin senin işin çok daha zor.Allah güç derman versin sana.bu beklentiler depresyona sokacak beni yaa.
shelin senin işin çok daha zor.Allah güç derman versin sana.bu beklentiler depresyona sokacak beni yaa.
arkadaşım niye depresyona girecekmişsin ki;tipik erkek davranışları işte gayet olağan.içimden gelmiyosa yapamam valla süs püs.suatmodundagezerim valla off...beklesin dursun boşveerr.
spora falan gitsin bedenen yoırulsun yada alışverişe pazara falan gönder
sen çoçuğu parka götür ben kuaföre gidip hazırlanıyım de parkta peşinden koşsunda görsün