24 saat ateşli aşk kuşu olmak

içimi aydınlattın ya al benden de o kadar :8:

ne mutlu bana azıcık ferahlattıysam ama gerçek düşüncem bu valla.he tabi eşimin isteklerini de önemserim ama önce kendi ruh halim,benim isteyip istememem önemldir.benim eşim de 1-2 gün giyinip süslenmedim diye kendisine ilgi göstermediğimi düşünüp üzülmüştü yaa:1:erkekler bu kadar benciller yani ve safff:51:

Ah canım kiyamam ben sana. Herkesin dedigi gibi diyorum bende erkek iste! Butun gun calisirsin yorulursun bide eve gidersin is yaparsin yorulursun. Bazi seylerre gucun kalmaz. Yada is yapmazsin daginiksin pissin olur. Ama emin ol bi erkek, pasakli ama bakimli ve sexi bir kadini herzaman titiz ama bakimsiz bir kadina tercih eder. Yani ev isi yapmayinca laf ederler belki ama bakimli ve civilcivil olursaniz herzaman hoslarina daha cok gider. Yani benim simdiye kadar gordugum bu:) mesela ev isi falan yap ama yormadan yap kendini haftada bir iki haftada bir falan yap. Cok gerekirse ayda bi kadin cagirirsin.
Kadinlar evlendikten sonra maalesef kendilerini ev isine adiyorlar ve kocalarina zaman ayirmiyorlar. Ustune Erkeklerde biraz anlayisli olsalar hicbir sorun kalmaz ortada. Tabi cocuk da yorar ama ikinizi esit yormasi lazim. Bence biraz atesli ol sen! Iyidir! Esin senin o kadar da anlayissiz degil daha neler var! Ev isiyle yorma kendini cocuk ztn yeteri kadar yorar seni.

ŞAP kullanmak isteyenler, tadı sadece ayranda anlaşılmıyor, bilginize... kahve ve yemekte tadı ortaya çıkıyor.
1 bardak ayrana 1 çay kaşığı dolusu yeter.

bence sen en güzel açık seçik net söyle, işlere yardım edersen ödülünü alırsın. yardım etmezsen soğuk duşla yetinirsin...

evhanımlığı en nankör ve emeklisi olmayan meslek...

Bu anlattiklarinizin aynisini yasayan ama fazladan bir de kizi olan BEN diyorumki:
Bacım bosuna ugrasma, bosuna cirpinma bu böyle devam eder.
Ben Eşimi oldugu gibi kabullendim, nasilsa bir sey degismiyor.
Bu arada bende 5 yillik evliyim ve ilk günden bugüne hep aynı.

canım niye üzüküyosunki bide polyanna olup düşün bak bu adamla ewlilik çok mutlu neşeli geçer..ama tabi öyle her zamanda giyin süslen püslen olmaz arada birde olsa sende onun istekleri doğrultusunda hareket edersin.ya benm eşim keşke bnden böyle şeyler istese;geçenlerde pazara çıkarken gözüme kalem sürdüğüm için demediğini bırakmadı;domateslere mi beğendircen kendini'den tut.bu dolma biberler seni beğenmiş hayatım alalım istersen..'e kadar..ağzına sakız oldum yani.keşke beni eleştirmek yerine hep bakımlı görmek isteseydi.dip not:her gece yatarken ''sıkılmıyomusun şu boyalarından''''yapmasan daha iyi olur yüzünü eskitiyosun''der öyle yatar :27::27::27::27::27::27:

alla allaaa bütün yorumları okudum bizde bi gariplik var gibi bende bunu eşelicem şimdi çünkü benimkide işten eve gidince (bende çalıştığım için beraber gidip geliyoruz) bazen ben üstümü değiştirmem bakımlı olmaya devam edeyim gözüne güzel gözükeyim diye o ısrar eder çıkartsana hayatım üstünü git duşunu al rahatla diye , ya beni her halimle beğeniyor yada artık farketmiyor :26:

Bir de, o kadar yorulmaya, bakımsızlaşmaya rağmen adam hala ateşli kuş ise.....
O zamannnn cik cik cik cik :12:

Bir gün rolleri değğişsenize .:)

Sabah kalksın erkenden tüm gün çocuğa baksın siz de 12 de kalkın mukellef bir kahvaltıya akşam da süper ateşli bir gece geçirsin bakalım size.:)

Bence de canim suslen puslen biraz ne guzel iste.. Bence de sanslisin. Bazilari kiziyorlar o daha da kotu. Benim sevgilim de suslu sever beni. Oje surmeyim oje surmemissin bile der:) bende sansliyim:)

alla allaaa bütün yorumları okudum bizde bi gariplik var gibi bende bunu eşelicem şimdi çünkü benimkide işten eve gidince (bende çalıştığım için beraber gidip geliyoruz) bazen ben üstümü değiştirmem bakımlı olmaya devam edeyim gözüne güzel gözükeyim diye o ısrar eder çıkartsana hayatım üstünü git duşunu al rahatla diye , ya beni her halimle beğeniyor yada artık farketmiyor

Canım bence senin esin seni her turlu seviyordur gariplik arama.

bakimli olmak illa makyajli gezmek de degildir
Dus, kremler, parfumler..
Tatli bi gecelik.. (Tabi sexy bi gecelik olursa ne ala.. ) Pembis kiyafetler..
Yada sportif seviyordur belki esfoman falan. Ama salas giyinmemeli evde. Sonucta evde surekli etekle pantalonla oturcak halimiz yok. Duzgun bi esofman uzerine vucut hatlarini ortaya cikartacak dar bi badi mesela. Sac daha derli toplu ve belki sadece goze bi kalem ev icin yeterli:)

Valla calisan bir kadin olarak ayni problem ben de de var.
Yurtdisinda yasiyoruz, hem doktorami yapiyorum hem de cok yogun calisiyorum. Bazen sabah 9 dan gece 11'lere kadar iste oluyorum. Kocam ise benimle buraya gelebilmek icin Turkiye'deki isini birakti ve burda master yapiyor. Haftada sadece 2 gun dersi var,onun disinda evde ya da disarda.
Benim de is tempom cok hizli oldugundan bedenen olmasada ruhen cok yoruluyorum. Eve geldigimde cok yorgun oluyorum. Aynen sizin kocaniz gibi benimki de surekli ucusalim istiyor:21: ama ben de hiiic enerji olmuyor. Sonra'da aynen sizinki gibi "Beni Sevmiyorsun." diyor.
Yani olay ev hanimi ya da calisan kadin olmakta degil. Olay sizin kadar yogun calismayan bir kocanizin olmasinda.

Biz napicaz bilmemmm :18:

Canım bence senin esin seni her turlu seviyordur gariplik arama.

bakimli olmak illa makyajli gezmek de degildir
Dus, kremler, parfumler..
Tatli bi gecelik.. (Tabi sexy bi gecelik olursa ne ala.. ) Pembis kiyafetler..
Yada sportif seviyordur belki esfoman falan. Ama salas giyinmemeli evde. Sonucta evde surekli etekle pantalonla oturcak halimiz yok. Duzgun bi esofman uzerine vucut hatlarini ortaya cikartacak dar bi badi mesela. Sac daha derli toplu ve belki sadece goze bi kalem ev icin yeterli:)

ay sağol canım yaaa evleneli 5 yıl olunca bi noluyoruz dedim kendi kendime :1: :16:

alla allaaa bütün yorumları okudum bizde bi gariplik var gibi bende bunu eşelicem şimdi çünkü benimkide işten eve gidince (bende çalıştığım için beraber gidip geliyoruz) bazen ben üstümü değiştirmem bakımlı olmaya devam edeyim gözüne güzel gözükeyim diye o ısrar eder çıkartsana hayatım üstünü git duşunu al rahatla diye , ya beni her halimle beğeniyor yada artık farketmiyor :26:

aynen benımkıde hatta makyajıma git şu suratını sil ya aşkım der :1: üstümü değişmezsemm eşofman giysene der rahat olmamı ister kısaca

Birgün evde hiçbir şey yapmadım. Salonu, yatak odasını, mutfağı darmadağın bıraktım. Yemek yapmadım Üzerimde de sabahtan çıkarmadığım pijamalarım :27:
Eşim geldi. ''ne yaptın sen bugün'' dedi. ''hergün yaptıklarımı bugün yapmadım'' dedim. :52:

Güzel bir hikayedir bu..Annem yaşadığı bir durumda şaka yoluyla babama anlatmıştı bu hikayeyi.Kıssadan hisse çıkarabilene :)

....

Özellikle kadınların bir hali diğer haline uymayabilir.Fıtrat olarak bu şekilde yaratılmışız..
Havanın durumuna göre bile ihtiyaçlarımız, bakımımız değişebiliyor. :)

Özellikle anne olduktan sonra eşlerin baba olarak düşünmeleri gerekiyor. Eğer bu tür isteklere sahipse kişi kendindende bazı ödünler verecek. O kadının kendiyle ilgilenebileceği zamanları eşler ayarlamalı üzerindeki yükü paylaşarak.

Eğer isteği bu ise çaba harcasın. ''Çok güzel söylüyorsunda sazın yok '' diye bir deyim var halk arasında..Eşinizinkide bu misal.

Yüzünüzün gülümsemesini, aşk kuşu olmanızı istiyorsa önce aşk kuşunun ihtiyaçlarını görsün.

aynen benımkıde hatta makyajıma git şu suratını sil ya aşkım der :1: üstümü değişmezsemm eşofman giysene der rahat olmamı ister kısaca

bizim işimiz kolay eşler rahatlığı seviyor bizide sıkmıyor ama tabi çokta rahat olup kardeş moduna geçmemektede fayda var :1:

konu sahibine allah kolaylık versin ama arkadaşlar çok güzel yorumlar yapmış kendisine, onu bigüzel yorucan sonrada üstüne atlıcan bakalım ne kadar ateşi kalmış :27:

bizim işimiz kolay eşler rahatlığı seviyor bizide sıkmıyor ama tabi çokta rahat olup kardeş moduna geçmemektede fayda var :1:

Konu sahibine allah kolaylık versin ama arkadaşlar çok güzel yorumlar yapmış kendisine, onu bigüzel yorucan sonrada üstüne atlıcan bakalım ne kadar ateşi kalmış :27:

tabikide aynen dediğin gibi tatlım umarım konu sahıbınn işine yaraR bunlar tabı evlıyım ama cocugum yok bilemıyorum o zaman merak ettıgım dıger konu ise konu sahıbı arkadasım sen hamile iken bu adam ne yapıyordu kendi ateşini :27::52:

Son düzenleme:
Eşin rahat rahat uyuyup dinlenebiliyor,uykusunu alabiliyorda ondan böyle enerjisi fazla:52:Erken uyandır,erken uyumak istesin:9:

Bende en iyisi,çocuk olana kadar bu günlerimin kıymetini bileyim:9:

ah bu erkekler yaaa hep kendi istedikleri olsun istiyorlar bi kerede bizdede bi eksiklik varmı diye düşünmezler off off evlilik gerçekten zor işmiş arkdaşlar
canım Allah yardımcın olsun umarım bir çıkış yolu bulursun :(

bir de bunları yapamayınca "sevmiyorsun beni sevmiyorsun" deyip duruyor.:5:

ben sadce bende by modelden varsanıyordumm. aahhahaha:27::27:
benimkide senşnkin 10000katı öyle düşün srekli mıç mıç regl gunlerımde ustume gelme diyorum ama nerdee gelr gıdıklar kolumdan bacagımdan tutuar yere bırakımmı der döndürür atar koltuga tabi cinler hemen tepeme gelirr yeter böööööö diye bağırıyorum tamam artık uğraşmıcam senınle hanfendı der ohh derim vallah 1 sat sonra genee gel bakım sen buryaa ahahaha:32::32::32::32::32::32: aynı evde yaşıyoruz Biz nişanlıyız ev yemek temizlik ama tmizlikği okdar basit sanıyolarki hergun temizlik paspas Süpürge Bulaşık odaları topla Yemek yap eşyaları katla ( çokk dağınıktır kendisi eşya arken) ohooo valha 3-5 saat gidiyorsa evden 4 satş iş 1 satınede yorgunulugum anca çıkıyo eve geliyo ben ölü tabi hemen canlanmaya çalışıyorum ama 12 olamdan uyuyyorum film izlemek istiyorum ebn oynaşalım felan filen aaa uykum var deymom uyyyorum:35::35::35::35:

Back
X