Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bu iğneden vermedi eczaneye sorabilirsiniz karşılıyor muMerhaba hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba benim ilaç masrafım çok fazla 22 şubatta transfer olacağım prolutex kullanıyorum bir kutusu bin tl ve sadece 3 gün gidiyor bi kutu..( ve yaklaşık 2 ay kullanacaksın dedi doktorum acaba devlet karşılıyor mu bu ilacı?
Kaçıncı gün embriyosu hangi şehir ilaçlarınız nelerdirBeeennn :)
3. Gün embriyosu AnkaraBenimde o ilaçtan yok 5. Gün embriyosu İzmir sizin
Aminhepimizin için hayırlısı olur inşallah
Ben kullanıyorum canim transfer olcam hazırlık yapılıyor ilac içinMerhaba hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba benim ilaç masrafım çok fazla 22 şubatta transfer olacağım prolutex kullanıyorum bir kutusu bin tl ve sadece 3 gün gidiyor bi kutu..( ve yaklaşık 2 ay kullanacaksın dedi doktorum acaba devlet karşılıyor mu bu ilacı?
Çok teşekkür ederimBen kullanıyorum canim transfer olcam hazırlık yapılıyor ilac için
Malesef devlet karşılamiyor ve evet pahalı biraz
Bende 26 şubatta transfer olacağım hayırlısı olsun hakkımızda asla kötü düşünmeyim Rabbim nasip ettikten sonra 3. Gün 5. Gün tutunur inşallah dualarım sizlerleBende 26 sında olacağım kızlar 3. Gün 1. Kalite embriyom var tek transfer olacak insallah sımsıkı tutunurlar bizee, 3. Gün olmasından biraz endiseliyim ama takdir Allahın![]()
Amiiin insallah bebeklerimiz tutunsun bize sımsıkııBende 26 şubatta transfer olacağım hayırlısı olsun hakkımızda asla kötü düşünmeyim Rabbim nasip ettikten sonra 3. Gün 5. Gün tutunur inşallah dualarım sizlerleGüzel haberlerinizi almak dileğiyle
Benim ilk transferim toplam da 3 adet 5. Gün embriyomuz var sanırım ilk transfer olduğu için bi tane transfer edilecek bugün progeston iğnelerine başladım takviyeler ilaçlar vs emeklerimizi Rabbim boşa çıkarmasın inşallah burdan da güzel paylaşımlarda bulunalım zman yaklaştıkça insan düşünmeden edemiyor farkındayım inşallah herşey güzel olacak Allahın izniyleAmiiin insallah bebeklerimiz tutunsun bize sımsıkııbirbirimize buradan ulaşalım destek olalım insallah, sizin kaçıncı gün embriyosu kaç tane olacak acaba
![]()
Ah amiin ne güzel 5. Güne gelmiş embriyolarınız, benim maalesef dondurulacak kalitede olamadılar 6. Güne kadar bekledikBenim ilk transferim toplam da 3 adet 5. Gün embriyomuz var sanırım ilk transfer olduğu için bi tane transfer edilecek bugün progeston iğnelerine başladım takviyeler ilaçlar vs emeklerimizi Rabbim boşa çıkarmasın inşallah burdan da güzel paylaşımlarda bulunalım zman yaklaştıkça insan düşünmeden edemiyor farkındayım inşallah herşey güzel olacak Allahın izniyle![]()