- 7 Nisan 2025
- 286
- 39
- 13
- 27
- Konu Sahibi ezgiozturk57
24 temmuzda transfer olan var mı birlikte bekleyelimmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun 12sinde transfer oldum24 temmuzda transfer olan var mı birlikte bekleyelimmmm
Sonucunu cıktı mııHayırlı olsun 12sinde transfer oldum![]()
Pozitifim çok şükürSonucunu cıktı mıı
Yaa hayırlı olsunn,neler hissettiniz ne kadar yattınız peki neler yaptınızPozitifim çok şükürhaftaya cuma kese randevusuna gideceğim darısı sana
![]()
TeşekkürlerYaa hayırlı olsunn,neler hissettiniz ne kadar yattınız peki neler yaptınız
Cokk sevindim ben dün oldum biraz kasıklarım ağrıyor ve sürekli tuvalete cıkıyorum,size tavsiyem ananas yemeyin bence ananas Allah korusun düşüğe sebep oluyor araştırabilirsinizTeşekkürlerbn transferden sonraki gün yemek yapmaya başladım eşim ve benden başka kimse yok yanımda eşim kahvaltı hazırladı makine yerleştirmedim ağır iş yapmadım ilk üç gün dinlendim ama ek olarak yemek yaptım diyebilirim ilk günler her gün bir avuç çiğ kabak çekirdeği yedim ananas yedim ilk üç gün azar azar sebze ağırlıklı beslendim 4.gün işim vardı çarşıya gittim o gün belim kasıklarım çok ağrıdı 8.gün lekelenmem geldi çok korktum test yap dedi doktorum 81le öğrendim üç gün filan leke geldi şuan yok çok şükür
İlk üç gün yedim dedim şuan yemiyorum ananastan ilk günler kormayın derimCokk sevindim ben dün oldum biraz kasıklarım ağrıyor ve sürekli tuvalete cıkıyorum,size tavsiyem ananas yemeyin bence ananas Allah korusun düşüğe sebep oluyor araştırabilirsiniz
Bezen belirtiler ilaçlardan olabiliyor inşallah pozitif alırsınız sağlıklıcaCokk sevindim ben dün oldum biraz kasıklarım ağrıyor ve sürekli tuvalete cıkıyorum,size tavsiyem ananas yemeyin bence ananas Allah korusun düşüğe sebep oluyor araştırabilirsiniz
Olabilir daha cok yeni zaten 2 tane transfer edildi bi de onun etkisi de olabilirBezen belirtiler ilaçlardan olabiliyor inşallah pozitif alırsınız sağlıklıca![]()
Evet olabilir güzel sonuçlarınızı yazarsınız burayaOlabilir daha cok yeni zaten 2 tane transfer edildi bi de onun etkisi de olabilir
Merhaba hayırlı olsun şimdiden bende bugun transfer olucam hastanedeyım suan beklıyorum sızın ılk denememı kacıncı gun embrıyosu24 temmuzda transfer olan var mı birlikte bekleyelimmmm
İlk denemem 5. Gün EmbriyosuMerhaba hayırlı olsun şimdiden bende bugun transfer olucam hastanedeyım suan beklıyorum sızın ılk denememı kacıncı gun embrıyosu
Sonucunuzu burayada yazınn hayırlı haberlerle inşallah30 Temmuz transfer olacağım kozlar
Benımde aynıİlk denemem 5. Gün Embriyosu
Tek Embriyo mu kalitesi neBenımde aynı
Tek embrıyo 5 ab sızınkı neTek Embriyo mu kalitesi ne
3aa ve 4bbTek embrıyo 5 ab sızınkı ne
Sızın ıkı tanemı masallah sızmı ıstedınız ıkı tane ınsallah guzel sonuclar alırız3aa ve 4bb