• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 YAŞ

PembeBulutlar_

Липсваш ми.
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
732
360
83
Merhabalar. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden 24 yaşında mezun olmak bir sıkıntı olur mu özel sektörde? Yaşıtlarım 23'ünde mezun olacaklar. Bu 1 yıl bana büyük kayıpmış gibi geliyor ve bu konu kafamı çok meşgul ediyor. Çünkü özel sektörde çalışmak istiyorum. Düşünceleriniz neler? Bölümüm uluslararası ilişkiler olacak. Şimdiden teşekkür ederim. o_Oo_O

Merhabalar. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden 24 yaşında mezun olmak bir sıkıntı olur mu özel sektörde? Yaşıtlarım 23'ünde mezun olacaklar. Bu 1 yıl bana büyük kayıpmış gibi geliyor ve bu konu kafamı çok meşgul ediyor. Çünkü özel sektörde çalışmak istiyorum. Düşünceleriniz neler? Bölümüm uluslararası ilişkiler olacak. Şimdiden teşekkür ederim. o_Oo_O
Neden sıkıntı olsun 23 yaş ile 24 yaş arasında hiçbir fark yok ki.:KK24:

yaşınızı sorun edip sebebini de makul bir biçimde açıklayabilirlerse zaten çalışmazsın o kurumda. hele bitir de :) ( safkelebek safkelebek ' ten yola çıkarak yazdım yorumumu hiç orijinal değilim ya:63:)

Vallahi ben farkli bir sektordeyim ama 23-24 arasindahicbir fark yok, mezun olmak icin. Aradaki 1 yasin bir onemi yok, sen neden boyle duusnuyorsun sekerim ?
İleride bu karşıma belki bir dezavantaj olarak çıkar diye... :KK12:

yaşınızı sorun ederlerse, sebeplerinizi makul bir biçimde açıklayabilirseniz bir şey çıkmaz.

Çok geçerli sebeplerim yok maalesef. o_O

İleride bu karşıma belki bir dezavantaj olarak çıkar diye... :KK12:

Çok geçerli sebeplerim yok maalesef. o_O

Benim arkadaslarimdan 22de, 23te, 24te, 25te mezun olanlar var; yaptiklari isler/kazanclari/konumlari ile kafamda istatistik yapmaya calistim ama vallahi uyduramadim, bana pek ilgili gelmedi :) Ben de cok cok iyi bir universiteden mezunum bu arada :KK66: Cok zorlarsan , bir kere bir is ilaninda 27 yasindan gun almamis olmak diye bir ibare gormustum bu kadar :KK16:

1 yaş neden sorun olsun ki? emin ol yaşına bakmazlar bile.

ne dicekler ah bu 24 yaşındaymış yaşlı, 23 olanı alalım mı?

sen kendini geliştirmeye bak. tek 24 ünde mezun olan sen değilsin sonuçta. daha geç yaşlarda bitirenler de var.

Benim arkadaslarimdan 22de, 23te, 24te, 25te mezun olanlar var; yaptiklari isler/kazanclari/konumlari ile kafamda istatistik yapmaya calistim ama vallahi uyduramadim, bana pek ilgili gelmedi :) Ben de cok cok iyi bir universiteden mezunum bu arada :KK66: Cok zorlarsan , bir kere bir is ilaninda 27 yasindan gun almamis olmak diye bir ibare gormustum bu kadar :KK16:

Evet ben de duydum bazı şirketlerde yaş kısıtlaması koyduklarını o yüzden tutuştum böyle. o_O

Evet ben de duydum bazı şirketlerde yaş kısıtlaması koyduklarını o yüzden tutuştum böyle. o_O

Ama sekerim , o koyduklari yas siniri 23,24 degil ki, o da her sirket degil bazilari.......Sifirdan baslayip yetistirecekleri, tecrubesiz elemanlar icin 27 -28, yoneticilik kadrolari icin baska....yani endiselenmen gereken bir durum yok.

Bunun yaşla alakası yok tamamen efor sarfetmekle ilgisi var hatta genel kültür olarak yaşıtlarından 1 yıl ilerdesin :) hayatta bol şans dilerim böyle basit şeyleri dert edersen mülakatlarda aklın hep orada olur ve çuvallarsın :110::110::110:

Back
X