- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.012
- 748
- Konu Sahibi gamlibaykusw
-
Ben kendimden iki yaş kucukle evlendim şimdi bosaniyorum diyeceklerim bu kadar
Not kendisi bilerek isteyerek peşimde kostu ve ben bekardim.Sonrasinda herkesten yaşımı sakladı.
Peşimden kostugu halde sonradan sorun oldu işte.Bosanma sebebimiz farklı tabi ,yinede yok olgun olmuyorlar o kesin2 yaş nedir ki? Afedersiniz ama eşiniz salak mı?
Evlenip boşanmışsın az çok bazı şeylerin farkındasındır. Adam hiç evlilik yapmamış,arada yaş farkı var,sen boşanmışsın ama adamın annesi sizi tanıştırıyor,bunun altında mutlaka bişey vardırMerhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
ha yani ayni sekilde ya bi tarafin cok buyuk falsosu var ya da obur tarafin cok artisi var. Yani Anadolu'nun gadın analari baska turlu bu ise razi gelmezdi..
Ben de kadının çok vooov bir özelliği olduğunu düşündüm. İş para kariyer aile
E-devlet'i temizdir ama atiyorum anasının kredi limitlerini tuketmistir, anasi baskasiyla evlenecektir bunu evden atmak istiyordur vs vs yani ben Anadolu irfanini dusununce bu iste bi bit yenigi oldugunu dusundum.Bende sızın gıbı düşündüm çocuğun E devlet sfresınj aldım herseyıne baktım bır sıkıntı yoktu.hatta kendı anneme bıle defalarca dedım anne kadın neden 24 yaşında oğlunu bana vermek ıstesın dıye hala da düşünüyorum o yüzden acele etmıyorum …annesıyle de konuştum gayet tatlı düzgün bır kadın ,olgun olsunkı yuvasına sahıp çıksın dıye düşünüyormuş ,çünkü çocuğun daha önce hayatında kendı yaşlarında bırı varmış aldatmış bunu ,o yüzden ayrılmışlar .
bızı annesı tanıştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?