• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yaşındayım ama...

sarscov2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
353
256
18
29
Merhabalar ben az önce kaydoldum. Kendimi çok yalnız hissettiğim için buraya gelip bir şeyler yazmak istedim. Yakın zamanda 2 senelik ilişkim bitti ve ilk ilişkimdi. Onun için hayatımdaki herkesi ve her şeyi sildim hatta hayallerimden bile vazgeçtim mesleki hayallerimden. Şimdi ortada bırakılmış hissediyorum. Kimsem yok içimi dökebileceğim konuşabileceğim kimsem yok.
Sabaha kadar ağlamak istiyorum konuşmak istediğim anlatmak istediğim o kadar şey var ki deliriceğim evde.
Bir daha kimsem olmayacakmış gibi hissediyorum. Bir daha kimse beni sevemezmiş gibi. Ben küçüklüğümden beri hep dışlanan biri oldum kilolu olduğum için dalga geçilen tombik kız oldum. Bu kişiyle tanışana kadar kimsenin beni seveceğini de düşünmüyordum. O kadar kabullenmiştim ki kimse beni sevemez, zaten evlenemeyeceğim, asla cocugum olamayacak. Bu düşünceleri kabullendiğim anda çıktı karşıma bu kişi. İlk defa sevmenin sevilmenin ne demek olduğunu anladım. Şimdi o gitti ben yine eskisi gibi kendimi çok kötü hissediyorum. Beni seven tek kişiyi kaybettim. Belki de bir daha kimse sevmeyecek.

Ablacim sana 2 tavsiyem var

- Zayifla cunku kendine olan ozguvenini azaltiyor

- Mesleki hayallerine dimdirekt saril hemen simdi

Sevgiler, umarim sacmalamayi birakip kendine gelirsin

Teşekkür ederim. Zaten bu ilişki sürecinde 23 kilo verdim hala veriyorum
Tıp fakültesinden de mezun olmak üzereyim
Umarım kendimi toparlayabilirim
Çok kötü hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum bir daha ne arkadaşım olabilir ne de biri beni sevebilir gibi hissediyorum:(

Ay bir kere ben de sevgilimden ayrılınca böyle hissetmiştim. Cidden hiç öyle değil tam ümidi kesince başka biri çıkıyor karşına...neyse bu romantik kısmıydı..
Ormantik kısmı ise niye bir erkek için hayallerinizden vazgeçiyorsunuz? Çok ulvi sebepleriniz olmalı. Aksi takdirde sonu hep kötü biter.
Ayrıca niye kilolusunuz diye sizi kimse sevmesin? Siz önce kendinizi sevin. Kendi sağlığınız için kilo vermeyi deneyin. En önemlisi kendini sevmek.

Daha çok gençsiniz. Azimli olun öncelikle, kilo vermek için çabalayın. Hem sağlığınız için hem de kendinizi daha iyi ve güzel hissetmeniz için bu gerekli. Salgın bitince bir spor salonuna yazılın, spora gidin, bol bol yürüyüş yapın. Kimse için de hayallerinizden vazgeçmeyin. Erkenlerin soyuna kıran girmedi, elbetteki karşınıza birileri çıkacaktır; ama önce kendinizi sevin, beğenin, çabalayın bunun için, bakımlı olun...

Sakıncası yoksa hayal ettiğiniz meslek neydi, neden istemiyordu bu hayalinizi o kişi?
Tıp fakültesinde okuyorum.
Uzmanlık için sınava girmemiz gerekiyor mezun olunca ben o sınava hazırlanmadım bu kişi için pratisyen kalmayı hatta onun için 1-2 sene mesleği bırakmayı düşündüm...

tecrübe yaşamışsınız bu olanları ve olacakları ailelerimiz bilir ve söyler zaten ayrıca insanları tanıyıncada öğreniriz öğreniriz ama ne kadar önemseriz bilemem bu dünyada kimseyi hayatınının merkezine koymayacağını öğrenmelisin ayrıca kilolu olmak bence bir seçimdir tamam herkesin genetiği farklı ama biraz da yediğine içtiğine dikkat etmeli insan. ve yaşın çok genç önünde çok fırsatlar ve insanlar vardır.

Ay bir kere ben de sevgilimden ayrılınca böyle hissetmiştim. Cidden hiç öyle değil tam ümidi kesince başka biri çıkıyor karşına...neyse bu romantik kısmıydı..
Ormantik kısmı ise niye bir erkek için hayallerinizden vazgeçiyorsunuz? Çok ulvi sebepleriniz olmalı. Aksi takdirde sonu hep kötü biter.
Ayrıca niye kilolusunuz diye sizi kimse sevmesin? Siz önce kendinizi sevin. Kendi sağlığınız için kilo vermeyi deneyin. En önemlisi kendini sevmek.
O ilk sevgilimdi ve şuan söyle hissediyorum. Onun haricinde hiçbir erkek gerçekten sevemez, kızları kullanır, aldatırlar. Gözümde onun haricinde tüm erkekler böyle geliyor o yüzden bu kadar çok üzülüyorum. Yeryüzünde aldatmayacak en mükemmel erkeği elimden kaçırmışım gibi

Uzmanlık için sınava girmemiz gerekiyor mezun olunca ben o sınava hazırlanmadım bu kişi için pratisyen kalmayı hatta onun için 1-2 sene mesleği bırakmayı düşündüm...
Ne guzel dusunmussun bir daha dusunme.

Yok tatlım ya inan o işler dediğin gibi olmuyo unutuluyo..haa zorlarsan ki bence yapma,senin için iyi olmuyo yani yada kendi adına diyim.olmuyorsa zorlama.vardir herseyde bi hayır.daha iyileri çıkar karşına,hayatını o kişiye bağlarsan mantıklı karar alamazsın.

yuhh yani birde tıp okuyormuşsunuz :) yahu siz de biliyorsunuz ki önünüzde onlarca tus sınavı var heran çalışmaya başlayabilirsiniz.

Şuan biliyorum çok üzülüyorsunuz. Hiç sevilmeyecek gibi hissetmenizin nedeni kendinizi sevmemeniz. Bu kötü bir tecrübe sizin için ama bunu lehinize çevirin. Hayattaki çoğu insan hayatının belli noktalarında kötü tecrüeler yaşıyor, yalnız değilsiniz. Bu tecrübeden bir ders çıkarın ve sizin dönüm noktanız olsun 24 yaş. İnanın hayatta her şeyin bir zamanı ve yeri var. Siz önce yarım bıraktığınız hayallerinizi tamamlayın. Eğer bir insan sizi seviyorsa sizin hayallerinizi yapmanız konusunda size destek olur. Sizi seven insan sizin mutluluğunuzla mutlu olur. Kendinize zaman verin biraz toparlanmak için. Sonra yarım bıraktıklarınızdan başlayın. Kalbinizdeki acı da geçecektir zamanla..
Bu bahsi geçen kişi ne mezunu?

tecrübe yaşamışsınız bu olanları ve olacakları ailelerimiz bilir ve söyler zaten ayrıca insanları tanıyıncada öğreniriz öğreniriz ama ne kadar önemseriz bilemem bu dünyada kimseyi hayatınının merkezine koymayacağını öğrenmelisin ayrıca kilolu olmak bence bir seçimdir tamam herkesin genetiği farklı ama biraz da yediğine içtiğine dikkat etmeli insan. ve yaşın çok genç önünde çok fırsatlar ve insanlar vardır.
Ailelerimiz asla istemiyordu bu işi, olmayacağı belliydi aslında ama yine de çok üzülüyorum. Onun haricinde tüm erkekler aldatır onun haricinde tüm erkekler kötüdür şeklinde düşüncelerim olduğu için çok üzülüyorum aslında. Dünyadaki en iyi adamı kaybetmişim gibi hissediyorum :(

O ilk sevgilimdi ve şuan söyle hissediyorum. Onun haricinde hiçbir erkek gerçekten sevemez, kızları kullanır, aldatırlar. Gözümde onun haricinde tüm erkekler böyle geliyor o yüzden bu kadar çok üzülüyorum. Yeryüzünde aldatmayacak en mükemmel erkeği elimden kaçırmışım gibi
siz aşıkmışsınız galiba ve hala aşıksınız bu yüzden insan aşık olunca karşısındaki kişi ona her yönden mükemmel geliyor görmesseniz 1 2 yıla unutursunuz.

Bir erkeği merkezin yaparsan sonuçları bunlar oluyor erkeği bırak hiç bir insanı merkezimiz yapmamalıyız kadın / erkek farketmiyor.

Neyse farketmiş oldun geçen sene bende ilk sevgilimden ayrıldım onsuz yapamam edemem vah vah ettim , sinir krizi geçirdim aldatmış beni onu öğrendim , arkamdan dedikodumu yapmış kısaca yapmadığı kötülük kalmamıştı ama seviyorum sanıyordum hep hırstandı benimki

1 yıl oldu ayrılalı tecrübe edindim çok iyi arkadaşım var kafam rahat kendimle barışığım özgürüm kısaca

inan niye üzüldüm diye düşüneceksin kaybettin diye düşünme en büyük hatan bu aksine kazanan sensin

Ve bir daha kimse için ailenden ,arkadaşlarından , meslek hayallerinden kısaca hiçbirşeyinden vazgeçme.
Bunu tecrübe edindin şuan canın acıyor belki ama ileride göreceksin senin tek başına bunları görüp aşmana ihtiyacın var
Ve sakın bir daha biriyle çıkamayacağınıda düşünme saçmalama yani ? sevgilinle birlikte doğmadın ? hayatında 2 yıldır varmış ve bitti bunu kabullenmelisin öncelikle daha iyi biri çıkacak karşına emin ol arkadaşlarında olsun kendini dışlama insanlardan ne demek hiç arkadaşının olmaması ? sevgilide bi yere kadar.

Şuan biliyorum çok üzülüyorsunuz. Hiç sevilmeyecek gibi hissetmenizin nedeni kendinizi sevmemeniz. Bu kötü bir tecrübe sizin için ama bunu lehinize çevirin. Hayattaki çoğu insan hayatının belli noktalarında kötü tecrüeler yaşıyor, yalnız değilsiniz. Bu tecrübeden bir ders çıkarın ve sizin dönüm noktanız olsun 24 yaş. İnanın hayatta her şeyin bir zamanı ve yeri var. Siz önce yarım bıraktığınız hayallerinizi tamamlayın. Eğer bir insan sizi seviyorsa sizin hayallerinizi yapmanız konusunda size destek olur. Sizi seven insan sizin mutluluğunuzla mutlu olur. Kendinize zaman verin biraz toparlanmak için. Sonra yarım bıraktıklarınızdan başlayın. Kalbinizdeki acı da geçecektir zamanla..
Bu bahsi geçen kişi ne mezunu?
Bu kişi de tıp okuyordu

Back
X