• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yaşındayım ama...

Tıp Fak. Kazanan insanların hiçbir şey görmemiş cahil insan gibi düşünmesine asla anlam veremiyorum. Yahu zor olan şey tıp okumak mezun olmak. Kilo vs dediğin nedir ki Allah aşkına gidersin spor salonuna diyetisyene 3 ayda toparlarsın. Senin elinde gül gibi meslek var geleceğin garanti altında daha ne ister ki insan? Daha çok çok genç yaştasın sen eline mesleğini al karşına ne hayırlı kısmetler çıkar. Çirkin kız yoktur sen doktor olacaksın kendine gel kimse için hayalinden vazgeçme. Gün gelir o terk eden kapında köle olur ama o zaman da sen dönüp bakmazsın. Gençliğin güzelliğidir üstelik doktorun bunun kıymetini bil. Seçilme ben çirkinim kimsem olmaz deme sen kendini sev bakımlı ol istediğin erkeği seç

aynen bizim bi öğretmen abimiz vardı dr eş buldum diye hava atar dururdu buda bana göre cahillik ama toplumun algısı bu yönde :D

O ilk sevgilimdi ve şuan söyle hissediyorum. Onun haricinde hiçbir erkek gerçekten sevemez, kızları kullanır, aldatırlar. Gözümde onun haricinde tüm erkekler böyle geliyor o yüzden bu kadar çok üzülüyorum. Yeryüzünde aldatmayacak en mükemmel erkeği elimden kaçırmışım gibi
Yaa su mesaj yemin ederim ben :)) Benim sayisiz eski sevgilim oldu ama ilk defa böyle hissetmistim. Gecenlerde benneyanginlargordum benneyanginlargordum le ( :KK15:)konusurken aslında sevilmeye layık olduğumuzu sırf biri bizi sevdi aldatmadı diye ahtapot gibi ona yapışmanın mantıksız olduğu kafama dank etti . Biz kendimizi sevilmeye layık görmezsek belayı çağırırız tabi. Siz de kendinizi sevilmeye layık görün ki sizi sevsinler

Ayrıldığım sevgilim doktor olduğum içim kimsenin benimle evlenmek istemeyeceğini söylemişti. Doktordan eş olmaz anne olmazmış buna rağmen beni sevmiş :KK43:

O zaman kendisi tıp fakültesinden değil, tam tersi çok isteyen olur ama uyanık olun, kendinizi sevin, saygı duyun, gerçek sevginin böyle insanlardan gelmediğini öğrenin, derslere gömülün ve en kısa zamanda uzmanlık sınavını halledin. Asistanlıkta zaten tüm çevreniz değişir. Bu arada özel spor hocası ve diyetisyen hayatınızı değiştirir. Spor klüplerinde toplu derslere haftada 4 kere katılın.

Ayrıldığım sevgilim doktor olduğum içim kimsenin benimle evlenmek istemeyeceğini söylemişti. Doktordan eş olmaz anne olmazmış buna rağmen beni sevmiş :KK43:
nE ? AFEDERSİNDE İYİKİ AYRILMIŞSINIZ . Ne demek doktordan eş olmaz ? tabiki olur alası olur kendini çok yüceltmiş o sevgilin resmen özgüvenini düşürmüş inan elini sallasan ellisi olur kuzum o da kendine çok güvenmesin tabiki evlenen olur senle kuzum saçmalamaa

Yaa su mesaj yemin ederim ben :)) Benim sayisiz eski sevgilim oldu ama ilk defa böyle hissetmistim. Gecenlerde benneyanginlargordum benneyanginlargordum le ( :KK15:)konusurken aslında sevilmeye layık olduğumuzu sırf biri bizi sevdi aldatmadı diye ahtapot gibi ona yapışmanın mantıksız olduğu kafama dank etti . Biz kendimizi sevilmeye layık görmezsek belayı çağırırız tabi. Siz de kendinizi sevilmeye layık görün ki sizi sevsinler
O kişi 2 yıl boyunca benim asla sevilmeye layık olmadığımı onun beni sevmesinin bir lütuf olduğunu her fırsatta belirttiği için kendime güvenim sıfır :(

Tıp fakültesinde okuyorum.
Uzmanlık için sınava girmemiz gerekiyor mezun olunca ben o sınava hazırlanmadım bu kişi için pratisyen kalmayı hatta onun için 1-2 sene mesleği bırakmayı düşündüm...
İyi ki ayrılmışsınız. Umarım bir sonraki sevgiliniz size köstek değil destek olan biri olur. Size destekleyen biriyle olun bundan sonra.

[/QUOTE

Aynen bir de seni benden başkası bu kadar sevemezler, sen kimseyle mutlu olmazsın vs gibi psikopat ve yüzsüz söylemleri kendinde hak gören insanları- psikopatları çekersiniz kendinize. Azıcık övülmeyi sevgi zannedersiniz. Gerçek sevgi karşıdakinin yaralarını onarmaktır, yeniden yara oluşturmak, değersiz hissettirmek değil.

Ay hanımefendilik cizgimden tasmiyim dedim bana yakışmaz dedim ama dayanamadım 💩 yesin
'Bence kimsesiz kalmak cok güzel bir şey. Sıfırdan hayat kurabilirsiniz kendinize.'
O kadar güzel bir cümle kurmuşsunuz ki çok teşekkür ederim desteğiniz için
Öyle tabi ben dönem dönem çebre değiştirmeyi çok severim. Ne zaman fikirlerim.değişse arkadaşlarımda değişir. Kimileri uzun yıllar süren dostlukları tercih edebilir. Ama ben böyle seviyorum. Eskiden getirdiğiniz arkadaşlarınız olsaydı belki sizi dibe cekeceklerdi farklı düşüncelerle. Bir kadinin en gücl7 olduğu zaman ayriliktam sonra kendini toparladığı zamandır. Dimdik ayakta durduğunuzda siz istemeseniz de etrafinizda sizin görüsünüze uygun bir sürü arkadaş edinmis olursunuz.

Evet ya başka kimse seni çekmezdi var bi de. Ama Allah var o lafında hakliydi benimki :KK70: Yani birazcık sevgi gösteriyor biri biz hic sevgi görmedigimizden sanki biz de onu sevmek zorundaymisiz gibi kendimizi koşulliyoruz. Tercih hakki tanimiyoruz kendimize. Konu sahibi de hic durup kendine avaba ben gerçekten onu istiyor muyum,yoksa yalnız kalmaktan mı korkuyorum diye sormadı kendine. Tercih hakki tanimadı. QueenGenepil QueenGenepil mesajini alintilayamadigim icin böyle cevap verdim

Uzmanlık için sınava girmemiz gerekiyor mezun olunca ben o sınava hazırlanmadım bu kişi için pratisyen kalmayı hatta onun için 1-2 sene mesleği bırakmayı düşündüm...
Kusura bakmada bu kararı ınsan aılesı ıcın bıle almaz bıye meslegını bırakmak ıster ınsan

Ondan da insan olmazmış, ki olmamış. Pis herif! Böyle zihniyetteki doktorlar başkalarını tedavi ederken kendilerine bir el atsalar keşke! Sığır desem sığıra ayıp olur. Terbiyesiz insan kılıklı yaratık!

Tip fakültesi okuyorsun ve bir erkek için bundan vazgeçtin oylemi??

Teşekkür ederim. Zaten bu ilişki sürecinde 23 kilo verdim hala veriyorum
Tıp fakültesinden de mezun olmak üzereyim
Umarım kendimi toparlayabilirim
Çok kötü hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum bir daha ne arkadaşım olabilir ne de biri beni sevebilir gibi hissediyorum:KK43:
inanmıyorum sanaa daha birde tıp fakültesinden mezun olcaksın biraz zayıfla biraz bakım tamamdır elini sallasan ellisi 😌

Hiçbir şey için geç değil aksine hayata sıkı sıkı sarılmanın tam zamanı.insanı güçlü kılan nedir biliyomusun geçmişte yaşadığı zorluklardır.Sen çok güçlü bi insansın bence☺Sana diyebileceğim tek şey önce özgüvenini kamçılayacak şeyle başlaman daha sonra geleceğine bakman.İnsan isterse herşeyi yapabilir yeterki peşini bırakma 🥰

Şuan 71 kiloyum 168 boyunda
23 kilo verdim ama hala kendimi çok kilolu görüyorum takıntı yaptım sanırım
Kuzum herşey kilo değil belliki çok takıntı yapmışsın inan güzelsin seni kilon yüzünden terkettiğini düşünme inan bana ne kadınlar aldatılıyor ne kadınlar terkediliyor 0 beden olsa ne yazar isterse adriana lima olsun aldatan aldatır terkeden terkeder senin bir kariyerin var tıp okuyorsun ya daha ne olsun bir erkeğin ardından üzülmesi gereken en son kişisin gayet güzel zeki ve başarılısın tıp okumak kaç kişinin hayali biliyormusun yazınca bile etkileniyorum tıp ya tıp inan herşey güzel olacak 24 yaşında gencecik kadınsınız üzülmeyin daha iyi insanlar çıkacak sadece biraz zaman tecrübe edindiniz artık daha kaliteli insanlarla birlikte vakit geçirmeniz için şans doğdu :)

Back
X