24 yaşındayım evlilik için erken mi?

anlıyorum canım tavsiyelerin için saol. biliyorum ne şartlarda çalıştığını, işleri çok zor gerçekten. gece 12ye kadar kalıyo bazen. bi de tuncelide olduğu için sürekli operasyona çıkıyo:( buna rağmen benle ilgilenmek bana zaman ayırabilmel için deli oluyo.
ben de evlendikten sonra gerekli anlayışı göstericem ona hep.
bu askerler hep bakımlı oluyo demek:) allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım

hmm.rütbesi ne sözlünün? biz de siirtteyiz. ama benim eşim opersayona çıkmıyor.çıksa çok yalnız kalırdım.bir de ilk senesi evliliğimizin. emniyet muhafız olduğu için taburla ilgileniyor bizimkisi.

sözlünün batıya gitmesine ne kadar kaldı?genelde 2 yıl olur iç güvenlik bölgeleri..
sağol bu arada canım, darısı sana.

hmm.rütbesi ne sözlünün? biz de siirtteyiz. ama benim eşim opersayona çıkmıyor.çıksa çok yalnız kalırdım.bir de ilk senesi evliliğimizin. emniyet muhafız olduğu için taburla ilgileniyor bizimkisi.

sözlünün batıya gitmesine ne kadar kaldı?genelde 2 yıl olur iç güvenlik bölgeleri..
sağol bu arada canım, darısı sana.

teğmen canım... senin eşinin? seneye yaza bitiyo tayin istiycez.. off sabah yine kaldırıp götürdüler operasyona:( 3 tane şehit var.
sabahtan beri gözlerim doluyo, aklım gidiyo bişey olucak diye. Allahım sen onu koru:(

teğmen canım... senin eşinin? seneye yaza bitiyo tayin istiycez.. off sabah yine kaldırıp götürdüler operasyona:( 3 tane şehit var.
sabahtan beri gözlerim doluyo, aklım gidiyo bişey olucak diye. Allahım sen onu koru:(

eve haberlerde duydum.aklıma sen geldin, tunceli deyince..
benim eşim yüzbaşı..
allah korusun hepsini..çok zor bu iş.

sabrediyorum zaten yapcak bişey yok.. ama diğer doğu görevi tunceliden daha rahat bi il olur inş..

Bu tamamen kisiden kisiye degisen bisiy.
kimisi 30 unda bile cocuk gibidir,sorumluluk alamaz.
Kimiside 20 sinde olgunlasir.
Be 23 yasindayim suan hazir hissetmiyorum mesela 26 gibi isterim kismetse
siz ikinizde meslek sahibisiniz kendinizi de hazir hissediyosaniz niye olmasin?

Back
X