- 11 Mart 2019
- 65
- 18
- 18
- Konu Sahibi babyblueforever
yaa evet bunu cok duydum cevremden de :)Fazla da öğrenme tüm iş senin üstüne kalır
Benden sana memurluk tavsiyesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa evet bunu cok duydum cevremden de :)Fazla da öğrenme tüm iş senin üstüne kalır
Benden sana memurluk tavsiyesi
Ahahhahhah heyecan heyecan,tatli heyecanlar bunlarUmarim oyle olur. Kendine guvenmeyen biri degilimdir aslinda neden boyle oldum bilmiyorum ben de
+1001-2 haftaya daha rahat olacaksın. Bilmediğini sormaktan çekinme, hata yapmaktan iyidir. Kaldı ki hata da yapabilirsin bu çok normal. 1 aya tamamen adapte olmuş olursun
Yapamayip rezil olmaktan korkuyorum.Yaparsin yaparsin
ay ne guzel:) mutluluklar ve basarilar size deHissettiklerin çok normal. Ben 18 yaşımdan beri çalışıyorum. 4 sene avm de çalıştım 3 ay pastanede, 1 ay manifaturacıda, 1 hafta tekstilde okudum öğretmen oldum 1 yıla yakın özelde çalıştım şimdi atandım ve nasıl başlayacağım diye içim içimi yiyor heyecanlanıyorum.
Olsun insanlar hata yapabilir. Kimse anne karninda ogrenmiyorda..Rezil oldum diye dusunursen rezil olursun.. sen kendine guven ki hata yapsan bile goze batmasin.Yapamayip rezil olmaktan korkuyorum.
onemli olan kpssden 87 alip atanmak degilmis aslinda![]()
Canım olabilir öyle şeyler iş hayatında huzur da vardır stres de vardır ben ilk işe 8nci sınıfı bitirdiğimde girmiştim 3ay tatilinde,, o zamanlar dokunmatikler yeni çıkıyordu ve nokıanın telefonları revaştaydı o telefonu alabilmek için tekstile girmiştim ayakçı olarak :) aylığım 500₺ydi istediğim telefon 450₺ydi :)) 15gün çalışıp çıkmıştım 250₺ kazanmıştım babam üstüne 200 daha koyup bana istediğim telefonu almıştı canım benim :)Baskanla vs takisirsam diye de korkuyorum, hani isi beceremedigimde falan :)
Keşke bende memur olsam.Her şey ogrenılıyor merak etmeyın.Hayırlı olsun sıze.Zor bır kurummu?Yeni atandim, cuma gunu ilk is gunumdu. 24 yasindayim ve hayatimda ilk kez calisiyorum cok stresliyim
İsyerinde benim gibi memur arkadas var sagolsun bana birkac bir sey gosterdi ama hicbir sey anlamadim sanki yapamicam gibi geliyor
Yarin da is var ve ben hic gitmek istemiyorum sanki beceremeyecekmisim gibi
Benim gibi olan var mi? Siz bu sorunu nasil astiniz? Yada kendimi nasil rahatlatabilirim
Olur olur. Strese gerek yok.. hayırlı olsun..Darisi basima insallah
Tesekkur ederim ❣Canım olabilir öyle şeyler iş hayatında huzur da vardır stres de vardır ben ilk işe 8nci sınıfı bitirdiğimde girmiştim 3ay tatilinde,, o zamanlar dokunmatikler yeni çıkıyordu ve nokıanın telefonları revaştaydı o telefonu alabilmek için tekstile girmiştim ayakçı olarak :) aylığım 500₺ydi istediğim telefon 450₺ydi :)) 15gün çalışıp çıkmıştım 250₺ kazanmıştım babam üstüne 200 daha koyup bana istediğim telefonu almıştı canım benim :)
Ay araya Bi anımı nasıl sıkıştırdım bilmiyorum
Ama yaparsın merak etme sıkıntı da çekersin elbet rahat da edersin iş hayatının güzel geçmesini dilerim canım
Hayir degil, aksine cok rahat oldugunu soyluyor ordaki calisanlar.Keşke bende memur olsam.Her şey ogrenılıyor merak etmeyın.Hayırlı olsun sıze.Zor bır kurummu?
Yeni atandim, cuma gunu ilk is gunumdu. 24 yasindayim ve hayatimda ilk kez calisiyorum cok stresliyim
İsyerinde benim gibi memur arkadas var sagolsun bana birkac bir sey gosterdi ama hicbir sey anlamadim sanki yapamicam gibi geliyor
Yarin da is var ve ben hic gitmek istemiyorum sanki beceremeyecekmisim gibi
Benim gibi olan var mi? Siz bu sorunu nasil astiniz? Yada kendimi nasil rahatlatabilirim