25-30mayıs arası sonuç alacaklaarrrrrrrrrrr

esel83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
356
2
96
41
İstanbul
kızlar bugün transferimin 7.günü
bakalım son 5 günde kimler pozitif kimler negatif olacak.
inşallah 5gün bereketli olurda herkes hamile haberini verir.....:Saruboceq:a.s.

slm kızlar bugun benımde test gunumdu degerim 183.9 cıktı ıyımı allahım hepimizin yuzünü guldursun

iyi de laf mı canım süüperrr allah hayırlı etsinnn darısı babytwine inşallahh ve hepimize :))))

slm kızlar bugun benımde test gunumdu degerim 183.9 cıktı ıyımı allahım hepimizin yuzünü guldursun

canım ne güzel sonuç almışsın rabbim hayırlı etsin.bende test günüm yaklaştıkça korkmaya başladım inşallah hayırlı pozitif sonuç alırız hepimiz süprizzzzz

Canımmm çok tebrik ediyorum.Sağ salim 9 ay geçirmen dileğiyle...Canım bir şey sorayım kaç embriyo transfer edildi ve kaç hücreliydi?Aycanilaydada 1 embriyo 3 hücreli transfer edildi de ..

saolun arkadaslar allahım hepimize nasıp etsın bana 3 tane cok ıyı kalıte embrıyo transfer edılmıztı arkadasım allahım butun bekleyenlerın yuzunu guldursun

inşallahhhh hepiniz çok güzel sonuçlar alırsınız.allah hepinizin yüzünü güldürür iiiiiiiiiiiiiiiinnnnşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

arkadaslar benım de 1 hazıranda bellı olacak :) degerlerın kac cıkması lazım???????? yanı 1 hazıranda hamıleyım dıyebılmem ıcın mınımum kac cıkmalı deger???????

kıslar allah inşallah hepinize hayırlı haberler nasip etsin sonrada darısı basımıza.bende kısmetse 2 hafta sonra baslıcam herhalde bir terslik cıkmazsa tabiii.nolursunuz dua edin.bu benim ikinci ilkinde hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim bu sefer umutsuzum acıkcası.neden böleyim bilmiyorum.canım ağlamak istiyor.bu arada aycayıda cok merak ettiim.öğrenirseniz bana da haber verirmisiniz.

Kızlar AYCANİLAYDAN nın sonucu negatif çıktı ya.Kızcığaz çok üzgün.Tanrıdan sağlık ve sabır diliyorum tekrar ya.İnşallah bir dahaki tedavisi başarılı olur inşallahh..

günaycım bende cok üzüldüm şimdi yaa.geçmiş olsun aycacıgıma.allah herkese güzel sonuçlar nasip etsiin.

Back
X