25-30mayıs arası sonuç alacaklaarrrrrrrrrrr

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SONUCUM GELDİ DEĞERİM 87.4 ÇIKIMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞlaelaelaelaelae

inanamıyorum canım ............................ o kadar sevındım kı ........... sankı dunyalar benım oldu..... nasıl sevındım ya.................. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın .......... daha ne varsa hepsını nasıp etsın .............. cok mutluyum çok ..............

gözun aydın eselcım
allahım sonunu hetırsın meleklerınle saglıkla mutlulukla kucagına al canım rabım san bagıslasın allahım korusun hayırlı olsun

Eselciğim canım değerin 8. gün için süper gelmiş. muhtemelen çoğul gebelik. seni nasıl tebrik etsem. az önce aradım konuştuk ama bir de buradan yazmak istedim. Maya'da üst üste başarılı sonuçlar alıyoruz inşallah. Allah nazarlardan korusun. kendime sevindiğim kadar sevindim senin için.
kendine çok dikkat et.

tebrik ederim canim....olmuyo haber verdi bana...sizler böyle hamile haberi aldikca ben daha umutlu oliyorum..Allah sonuna kadar hayirli bi sekilde gitmesini nasip etsin

Olmuyo senin sonucun belli oldu mu canım? biz aynı dönemde transfer olmuştuk? merak ediyorum dünden bu yana.

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SONUCUM GELDİ DEĞERİM 87.4 ÇIKIMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞlaelaelaelaelae

masallah canim elhamdulillah bir ksiye daha mevlam bagisladi:nazar:a.s.:Saruboceq:
cok ama cok tbr ederim inanki cok sevindim
saglicakla kucagina alman dilegiyle
darisi bizlerin basina canim
:teytey::teytey::teytey:
:lepi::lepi::lepi:

olmuyo canim galiba sende hamilesin senide tbr ederim sag salim kucagina alirsin insallah

oooooohhhhhhhhhh çok şükür canım.çoook sewindim maşallah.bu senin 4.denememiydi?herkezede ümit oldun.alkisalkisalkisbanada..

esel ,olmuyo çok sevindim.tebrik ederim.yaa gerçekten arkası arkasına güzel haberler veriyorsunuz.bizede umut oluyorsunuz.çok mutlu oldum.

kızlar benim 10. gün değerim 151.6 sizce ikiz olabilir mi?yalnız 5. gün transfer olmuştu o yüzden normal testim 10. gündü

ben o defteri kapadım kızlar... bugün kazen birşey dedi bana bu yüzden rahatım... oraya kanser olduğun için tedaviyede gidebilirdin dedi... haklı.. demekki hayırlısı buymuş Şeniz

Back
X