25-30mayıs arası sonuç alacaklaarrrrrrrrrrr

canım şimdi sana anlatacaklarım seni ümitlendirmek için yada teselli olsun diye değil birebir tanık olduğum birşey.benimle birlikte transfer olan bir arkadaşım vardı 7. gün çok yoğun bir kanaması başladı beni aradı herşey bitti diye.neyse bende ona ne lur olmaz kan testi yaptırmasını söyledim.8. gün sonucu 1.75 ti.bitti dedik.yirmi gün sonra beni aradı geçmiş olsun demek için ve hala kanamasının devam ettiğini söyledi bende k.doğum uzmanına yönlendirdim onu ve müthiş haber hamileliği devam ediyormuş ama o zamana kadar bir önlem almadığı için bir hafta sonra kürtaj olmak zorunda kaldı.demem o ki kanamada başlasa 7-8. günlerde düşük sonuçlar çıksada olması gereken günde herkez testini bir kere daha mutlaka yaptırmalı.sonradan üzülmemek için....

kızlar 2-3 damla leke geldi :1shok: kahverengi. feci sancım vardı bugün ama azaldı. sadece 2-3 damla geldi ve kesildi buda ne şimdi :uhm:

kizlarrrrr genellikle iyi haberler aldik bu baslikta :))))))))) benim de testime az kaldi ama dayanmak cokkk zooorrrrrrr...... ben test yapmadim henuz ve 1 haziran 12. gunum yani test gunum' regl olacakmisim gibi sanki agri var ama surekli diil' bi geliyo ve gidiyo.... agrimda siddetli diil zaten' cok stresliyim... odum kopuyo ya bi kanama olursa ya kaybedersem minik kelebeklerimi.... sonra diyorum ki' seni birakmazlar sakin ol ve gobegini sev konus onlarla :)))))))) ve simdi elim gobegimde bebislerimi seviyorum :) biliyorum 1 hazirandabenim dunyanin en mutlu insani yapacaklar :)

kızzzzzzzzzzzlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 11.günüm test sonucum 473 elhamdülillahhh.....kaydirigubbakcemile:teytey::teytey:

esel83 canim valla tabrik ederimmmmmmmm sen cesaret ettin ilk testini 8. gun yaptin :) ben cesaret edemiyorum ve hala bekliyorum :) canim allah sonuna kadar bebislerinle olmani nasip etsin, coguldur heralde.... belirtilerini hemen alalim :))))))))) neler hissettin bu zaman zarfinda anlat bakalim bize :))))))))

esel kızım hepsi tuttu benden söylemesi :teytey:
1 tane derken 3 tane birden gelecek sende aklını kaçırıcan :roflol:

slm arkadaşlar benimde 4.denemem cumartesi sonuç alcam dua edin kızlar allah hepimize wersin ben hepimiz için dua ediyom rabbim tüm isteyenlere wersin bizlerede amin

Back
X