Aynen su konusunda bende cok zorlandim.valla gerçekten kilo vermek için 2 şart var.1)spor yapmak 2)sağlıklı beslenme.Ama şöyle birşey de var son 4-5 kiloyu vermek daha zor malesef. bu yüzden fazla kilolu olanlar daha çabuk kilo veriyorlar.Hepsi oluyoda şu su içmeyi bi beceremiyorum.Gözümün önüne de koyuyorum yok ya olmuyo napcam ben.
okadarı yetmiyo işte canm yaa.bende enfazla 1 lt içiyorum oda zorlamayla.iş yerindeyken ne içtiysem o evde hiç aklıma bile gelmiyo vallaAynen su konusunda bende cok zorlandim.
Tatli birsey yemeden su asla icemezdim
Once bardaga koyup icmeye basladim zorladim kendimi şimdi 750 ml siseye dolduruyorum hep yanimda muhakak bitiriyorum tekrar dolduruyorum
O zaman incir hurma kayisi ye isirarak az az hem su ic susatir zaten tatli kalorisi de cok dusuk onlarin o sekilde biraz daha fazla su tuketmis olursunokadarı yetmiyo işte canm yaa.bende enfazla 1 lt içiyorum oda zorlamayla.iş yerindeyken ne içtiysem o evde hiç aklıma bile gelmiyo valla
doğru söylüyosun canım saolasın denicem :)O zaman incir hurma kayisi ye isirarak az az hem su ic susatir zaten tatli kalorisi de cok dusuk onlarin o sekilde biraz daha fazla su tuketmis olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?