25 haftalık suyum mu geliyor anlamıyorum

He sen ikinci gebeliği düşünüyon yani ben tövbe
Yooooo tabikide duşunmuyorum
Beni hayattan bezdirdiler valla hic durmuyolar
Benim ve esimde sorun yoktu olmadi catlama ignesiyle hamile kaldim
Merak ediyorum ikinci gebelim normal yolla hamile kalcakmiyim ama tabikide suan istemiyorum

Yooooo tabikide duşunmuyorum
Beni hayattan bezdirdiler valla hic durmuyolar
Benim ve esimde sorun yoktu olmadi catlama ignesiyle hamile kaldim
Merak ediyorum ikinci gebelim normal yolla hamile kalcakmiyim ama tabikide suan istemiyorum
Bizde eşimin hız hareketlilik azdı.. çok mücadele verdik üçüncü tedavide hamile kaldım. Çok kolay bir hamilelik geçirdim. Doğumda çok güzel geçti orda da sorun yoktu. Ama bakımları için aynı şeyi diyemeyeceğim. 23 ünde 15 aylık olacaklar. 20 günlüklerdi evden çıktım. Birde 2.5 ay tek bakmaya yeltendim 7.5 aylıklardi . Korona oldum hastanede yatacak kadar ağır geçirdim. Tekrar evden çıktık. Kaynanamlarla annemler arasında gidip geliyorum. Şubat'ta eve geçeceğim tekrar. Ailelerde aynı şehirde değiliz. İki farklı şehirdeler

Aynen bakimlari cok zor gercekten iki tane olunca bide bnmkiler 32 haftalik prameture bunyeleri cok zayif surekli hastaneye goturuyorumm
Allah isteyen herkez3 nasip etsin ama cok zor

Aynen bakimlari cok zor gercekten iki tane olunca bide bnmkiler 32 haftalik prameture bunyeleri cok zayif surekli hastaneye goturuyorumm
Allah isteyen herkez3 nasip etsin ama cok zor
Anladım canım sen daha çok zorluk çekmişsin. Şimdi şükrettim. O bebeklerini büyütene kadar ne çektin. Bazen şükürsuzluk ediyorum. 37+3 te doğdular benimkiler. Çok şükür bir hastalıklari olmadı şimdiye kadar yinede yok yemiyorlar yok harekeliler diye söylenip duruyorum

Canim valla saglikli olsunlarda her sey gecer

Yazdıklarınızı görünce gözüm biraz korktu ya o kadar mı zor birde benim 4 ve 1.5 yaşında çocuklarım var üzerine ikiz olacak düşünmeyeyim ben en iyisi

Yazdıklarınızı görünce gözüm biraz korktu ya o kadar mı zor birde benim 4 ve 1.5 yaşında çocuklarım var üzerine ikiz olacak düşünmeyeyim ben en iyisi
Onun için diyorum sana psikolojini sağlam tut aslında tamamen sende bitiyor. Ben aşırı pimpirikli bir anne oldum. Anneliği abarttım. Ve çok çabuk tükendim. Çalışıyorum normalde onlar için ara verdi bu yılda evdeyim. Evde durmaya hiç alışık değilim bu çok zorluyor. Gelecek yıl iş başı yapacağım. Arkadaşlarim ikiz tekiz bakmadan bakıcıya bırakıp ise dönüyorlar. Çoğunun evi arabası var hani nedeni maddiyat değil. Banada kocaman olmuşlar daha ne kadar büyüteceksin diyorlar. Sonra yeme içme uyuma bende saatli. Bu düzeni kuruna kadar canım çıktı. TV tablet Yok çok kısa süreli TLF çocuk şarkısı izliyorlar . Her şeyi olması gerektiği gibi yapacağım derken bittim. Bu benim huyum yapacak bir şey yok.

Evet çok doğru diyorsunuz sağlam durmam lazım ne güzel düzen kurmuşsunuz benimde çok şükür bir düzenim var bakalım bunlar da gelince biraz bozulacak tekrar tutturana kadar canım çıkacak ama gelsinler de hayırlısı ile oda olur evet sürekli çalışan ve çalışmayı seven insan için ev çok çok zor olur anlıyorum bu konuda sizi hakkımızda hayırlısı onlar sağlıklı olsunlar büyüsünler de düzen de kurulur tekrar sevdiğin işkerde yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…